Η νέα μου ιστορία είναι συνέχεια της ιστορίας «Φάση με τον φίλο του μπαμπά μου», και θα σας πω τι έγινε μετά από μέρες που ο Χάρης έφερε και ένα φίλο του τον Κώστα.

Δεν είχαν περάσει καλά - καλά τρεις μέρες λοιπόν από το ξέσκισμα που έφαγα από τον Χάρη, κανόνισε και έμαθε πότε θα λείπουν οι γονείς μου, και ένα πρωί που ήμουν μόνος στο σπίτι, ήρθε και έφερε και ένα φίλο του τον Κώστα. Εγώ ήμουν εκείνη την στιγμή στην αυλή και μόλις με είδε ο Χάρης με έπιασε και με πήγε στο σπιτάκι μου μέσα και μας ακολούθησε και ο Κώστας ως την πόρτα.

Ο Χάρης κρατούσε μια σακούλα που είχε μέσα ένα ζευγάρι γυναικεία εσώρουχα από κόκκινη δαντέλα, ένα κιλοτάκι στρινγκ και ένα μικρό σουτιέν επίσης και ένα κραγιόν. Μου τα έδωσε και μου είπε:

- «Φόρεσε τα! Εμείς θα περιμένουμε έξω να φτιαχτείς…»

Με τον αυταρχικό τρόπο που το έλεγε δεν μου άφηνε περιθώρια άρνησης. Έτσι βγήκαν έξω και περίμεναν να ντυθώ. Έβγαλα τα ρούχα μου και άρχισα να φοράω τα γυναικεία εσώρουχα. Πρώτη φορά φόραγα γυναικεία εσώρουχα και ομολογώ ότι μου άρεσε η αίσθηση της δαντέλας στο κορμί μου, αλλά το στρινγκάκι χώθηκε μέσα στον κώλο μου και ένιωθα άβολα και το σουτιέν στρίμωχνε μέσα του τα βυζάκια μου. Στη συνέχεια έβαλα και το κόκκινο κραγιόν στα χείλη μου όσο καλύτερα μπορούσα και ήμουν έτοιμος.

Κοιτάχτηκα μια τελευταία φορά στον μικρό καθρέφτη και αφού βεβαιώθηκα ότι ήμουν όσο καλύτερα προετοιμασμένος μπορούσα υπό τις περιστάσεις τους φώναξα και μπήκαν μέσα με είδαν και άρχισαν να σχολιάζουν μεταξύ τους:

Χάρης «Είδες που στα έλεγα; Είναι τέλειο το πουτανάκι μου. Βλέπεις πως του πάνε τα γυναικεία εσώρουχα και το κραγιόν στα χείλη;»

Κώστας: «Ναι, είναι πολύ καύλα! Είχες δίκιο. Καυλώνω μόνο που σκέφτομαι να χώνω την ψωλάρα μου στα χειλάκια του και στο κωλαράκι του!»

Συνέχισαν να με χαζεύουν για λίγο μέχρι που έβγαλαν έξω τα καυλιά τους που ήταν και τα δύο τεράστια και σκληρά σαν πέτρα έτοιμα να εκραγούν και αρχίσαν να τα παίζουν. Τότε ο Χάρης με πιάνει από το κεφάλι και με βάζει να τους παίρνω τσιμπούκι και τους δύο.

Οι ψωλές τους ήταν καυτές και σκληρές. Γέμιζαν το στόμα μου με αποτέλεσμα να πνίγομαι αλλά αυτοί μου έχωναν τα καυλιά τους όλο και πιο βαθιά στο στόμα μου. Έτσι τους έπαιρνα τσιμπούκι.

Ώσπου ο Κώστας με έπιασε και με έβαλε στα τέσσερα πλέον. Έπαιρνα τσιμπούκι στον Χάρη στημένος στα τέσσερα και ο Κώστας ετοιμαζόταν να μου γαμήσει το κωλαράκι λέγοντας μου:

«Τι κωλαράκι είναι αυτό πουτανάκι μου; Θα στο ανοίξω τώρα στα δύο γαμιολάκι μας. Θα σε κάνουμε το πουστράκι μας!»

Χάρης: «Ξέσκισε το πουτανάκι μας. Παρακαλάει για πούτσο! Έλα πουτανάκι μου, άνοιξε το κωλαράκι σου για τον φίλο μας!»

Έτσι που ήμουν στα τέσσερα ο Κώστας μου έκανε το στρινγκ στην άκρη και άρχισε να ετοιμάζει την τρυπούλα μου με τα σαλιωμένα δάκτυλα του, και σε λίγο ένιωσα την ψωλάρα του Κώστα καυτή, σκληρή και υγρή να σπρώχνει την τρυπούλα μου. Σιγά - σιγά έμπαινε μέσα μου.

Άρχισα να πονάω και να διαμαρτύρομαι αλλά με έπιασε γερά από τα κωλομέρια και μου την έχωσε μέσα μου όλη και άρχισε να με γαμάει δυνατά. Ο πόνος ήταν δυνατός αλλά δεν μπορούσα να βγάλω άχνα γιατί ο Χάρης από μπροστά μου γαμούσε το στόμα κανονικά. Η πούτσα του έφτανε βαθιά στο λαρύγγι μου.

Με γαμούσαν και οι δύο μαζί από τις δύο μου τρυπούλες άγρια και δυνατά και με βρίζανε:

Χάρης: «Πούστη, θα σε σκίσουμε από παντού! Σου αρέσει ο πούτσος. Είσαι γεννημένος για να υπηρετείς την ψωλή. Δεν θα μπορείς να κάτσεις από το γαμήσι! Θα σε γαμάνε όλοι οι φίλοι μου. Θα σε ντύνουμε γυναίκα και θα σε ξεσκίζουμε από όλες σου τις τρύπες!»

Κώστας: «Πω πω! Τι καυτός και στενός κώλος είναι αυτός πουτανάκι μου; Πού κρυβόσουν τόσο καιρό τέτοια πουτάνα; Να σε χαίρεται η μάνα σου η γαμιόλα. Θα την σκίσουμε και αυτή την πουτάνα την μάνα σου. Θα σας γαμάμε μαζί και θα κάνετε λεσβιακά οι δυο πουτάνες, μάνα και κόρη!»

Χάρης: «Ξέσκισε το, το γαμιολάκι Κώστα! Είναι πουτανάκι. Του αρέσει ο πούτσος!»

Σε λίγο αλλάξανε θέσεις και συνέχισαν να με γαμάνε άγρια και ταυτόχρονα να μου τσιμπάνε τις ρώγες και να μου ρίχνουν σφαλιάρες στον κώλο. Με είχαν ανοίξει για τα καλά και από τις δύο τρυπούλες μου και συνέχιζαν να με βρίζουν:

Χάρης: «Πουτανάκι! Μου ήθελες και να γαμήσεις μουνί! Τώρα σε κάναμε εσένα μουνί. Είδες τι καλά γαμιέσαι και σου αρέσει; Γάμα όσο θέλεις με τον κώλο τώρα, το πουλάκι σου είναι μόνο για κατούρημα, ο κώλος σου είναι για να γαμιέσαι!»

Κώστας: «Το στόμα σου θα είναι το μουνάκι σου. Θα σε γαμάμε μουνί και κώλο κάθε μέρα. Θα γίνεις η καλύτερη πουτάνα. Θα περνάς καλά… γαμήσι όσο θέλεις. Θα γίνεις γαμιόλα μας!»

Με γαμούσαν έτσι άγρια κανένα εικοσάλεπτο και μετά με έβαλαν στα γόνατα και έπαιζαν τις ψωλές τους μπροστά στο πρόσωπο μου. Ήταν έτοιμοι να χύσουν και πέταξαν τα καυτά χύσια τους στο πρόσωπο μου, στο στόμα μου, στα βυζάκια μου. Με πασάλειψαν ολόκληρο και με ανάγκασαν να τα μαζέψω όλα και να τα πιω.

Το πουλάκι μου ήταν ακόμη καυλωμένο αλλά μόλις έχυσαν και το είδε ο Χάρης μου το χτύπησε μια σφαλιάρα για να πέσει και έτσι έγινε μου έπεσε από τον πόνο και μου είπε άγρια:

- «Αυτό δεν θα το παίζεις πια. Θα το έχεις μόνο για κατούρημα και για να χύνει όταν σε γαμάμε σαν μουνάκι. Τώρα θα παίζεις μόνο με το κωλάκι σου. Θα του βάζεις δακτυλάκι και θα χύνεις. Έτσι κάνουν τα κοριτσάκια. Μην σε ξαναδώ να το ακουμπάς το μουνάκι σου!»

Μετά ντύθηκαν μου άφησαν χρήματα για το γαμήσι που μου έριξαν και έφυγαν λέγοντας μου πως θα ξανάρθουν σύντομα να με γαμήσουν και θα φέρουν και παρέα…

Σχόλια  

#12 akiyapufafa 13-04-2019 08:35
Amoxicillin 500 Mg: http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ Amoxicillin Online kts.aowe.gaywor ld.gr.pax.pz http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#11 ewotibi 13-04-2019 08:04
Amoxicillin Without Prescription: http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ Amoxicillin Online yog.mwwt.gaywor ld.gr.ybw.sj http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#10 efubavusab 13-04-2019 07:39
Buy Amoxicillin: http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ Amoxicillin lne.dyef.gaywor ld.gr.yvi.to http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#9 ofehiwum 13-04-2019 07:11
Amoxicillin 500mg: http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ Buy Amoxicillin Online rnp.fore.gaywor ld.gr.moo.vq http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#8 exuozohesipg 06-03-2019 08:51
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Amoxicillin 500mg http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#7 edeyune 06-03-2019 08:02
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxil Buy Amoxicillin Online http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#6 adazohafizew 06-03-2019 04:07
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Online 18 http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#5 evazoqibeyi 06-03-2019 03:43
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Amoxicillin 500mg http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#4 iloqagd 20-02-2019 03:27
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules Buy Amoxicillin http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#3 umezaraci 20-02-2019 03:03
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin No Prescription Amoxicillin Online http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!