Αγαπητό gayworld.gr με χαρά είδα ότι ανεβάσατε την προηγούμενη μου ιστορία και μου άρεσε που την είδα στο site. Έτσι αποφάσισα να γράψω και άλλες παλιές και νέες περιπέτειες μου για να τις διαβάζουν οι φίλοι του site. Φυσικά θα ήθελα να στέλλουν όλοι περισσότερες ιστορίες ώστε να ανεβάζεται περισσότερες από μια κάθε μέρα.

Η ιστορία αυτή έγινε πριν λίγους μήνες, αρχές καλοκαιριού, από μια γνωριμία που είχα από κάποια αγγελία που είχα απαντήσει μέσω του ίντερνετ. (το gayworld.gr έκανε πάλι το θαύμα του)

Διάβασα μια αγγελία και είχα απαντήσει σε έναν τύπο που από τα δεδομένα του στο νετ είχε της αναλογίες που μου άρεσαν και σε σώμα και σε καυλί. Ανταλλάξαμε δύο – τρία email και δεν χρειάστηκε πολύ σκέψη και έτσι του είπα να βρεθούμε κάπου και αν γουστάρουμε και από κοντά να το προχωρήσουμε στο ψητό. Και έτσι έγινε, δώσαμε ραντεβού στο Σύνταγμα όπου τον περίμενα και όντως μετά από λίγα λεπτά ήρθε με το Fiatακι που μου είχε πει ότι θα ερχόταν. Μπήκα μέσα και έμεινα κόκαλο όχι μόνο ήταν όπως περιέγραφε αλλά ακόμη καλύτερος και από τις φωτογραφίες που μου είχε στείλει στο email. Έίχα μπροστά μου ένα καστανόξανθο παίδαρο, με ελαφρά γυμνασμένο κορμί και ένα τεράστιο φούσκωμα στο παντελόνι του που έλπιζα να ήταν αυτό που ακριβώς ήθελα. Αφού ανταλλάξαμε 2-3 λογάκια μου πρότεινε να πάμε σε ένα κοντινό ξενοδοχείο να «βγάλουμε τα ματάκια μας» (όπως το είπε χαμογελώντας). Χωρίς σκέψη του είπα «ναι» και φύγαμε για το ξενοδοχείο που δεν ήταν πολύ μακριά.

Σε ελάχιστο χρόνο ήμασταν στην ρεσεψιόν. Πήραμε δωμάτιο και προχωρήσαμε προς το ασανσέρ. Δεν μπορούσα να κρατήσω τον εαυτό μου, ακόμα και από το ασανσέρ τον έπιασα και τον φίλησα παθιάρικα και δεν τον άφηνα μέχρι που μου είπε «κάνε υπομονή μωρό μου, τώρα φτάνουμε στο δωμάτιο, μην μας πάρει και κανά μάτι κανείς εδώ πέρα» και έτσι με το που έφτασε το ασανσέρ στον όροφό μας σταμάτησα και πήγαμε προς το δωμάτιο μας. Μπήκαμε μέσα και αμέσως με έπιασε και με αγκάλιασε και με φίλησε, με τις ώρες είχαμε ένα τρελό παιχνίδι με τις γλώσσες μας ενώ σιγά - σιγά ο ένας έβγαζε τα ρούχα του άλλου. Μόλις του κατέβασα και το παντελόνι και το σλιπάκι είδα αυτό που ήθελα, ένα πελώριο καυλί γύρω στα 19-20 εκατοστά, σηκωμένο και σκληρό σαν σίδερο. Δεν άντεξα και έπεσα αμέσως και άνοιξα τα χείλη μου και το έβαλα στο στόμα μου ενώ με τα χέρια μου το έσφιξα στη βάση του όπου αυτό το έκανε να μεγαλώσει και να σκληρύνει λίγο ακόμα. Το θέαμα ήταν πραγματικά εκπληκτικό και απρόσμενο. Τέτοιο καυλί είχα να δω ούτε κι εγώ θυμάμαι από πότε....

Συνέχισα να το γλύφω με μανία και λίγο μετά το έβγαλα λίγο από το στόμα μου και το κοίταζα όλο θαυμασμό και δεν πίστευα ότι είχα ένα τόσο ωραίο καυλί στα χέρια μου και στο στόμα μου «γιατί σταμάτησες καύλα μου» μου λέει «τίποτα, απλά θαυμάζω το καυλί σου και εσένα». Δεν έπαψα να το σφίγγω με δύναμη στη βάση, με προσοχή πάντα βέβαια να μην τον πονέσω. Τον έβαλα πάλι όλο μέσα στο στόμα μου, τον κράτησα εκεί για λίγο και μετά αργά αργά τον έβγαλα έξω πάλι ενώ η γλώσσα μου έπαιζε με το κατακόκκινο πουτσοκέφαλό του. Τον άφησα πάλι να γλιστρήσει μέσα στο στόμα μου όλος, δεν άφησα ούτε εκατοστό έξω μόνο τα αρχίδια του έμειναν έξω. Αυτό το υπέροχο τσιμπούκι κράτησε πολλές ώρες, ούτε εγώ δεν θυμάμαι πόσες φορές μπήκε και βγήκε αυτό το θηρίο μέσα στο στόμα μου. Το πάθος που ένιωθα για αυτό το άτομο το μετέδιδα και σε αυτόν και έτσι η καύλα του δεν του επέτρεπε να χύσει γρήγορα. (Αυτό παιδιά να το ξέρετε, ότι αν θέλετε ένα γαμήσι να διαρκέσει πολύ πρέπει να δήξεις στον γαμιά σου όλο σου το πάθος και όλη σου την καύλα για αυτόν, περιποιήσου το καυλί του όσο ποιο πολύ μπορείς, επεξεργάσου το από την κορυφή μέχρι την βάση. Και τότε να είσαι σίγουρος ότι θα περάσει πολύ καλά και αυτός και εσείς μαζί του).

Η ώρα περνούσε και το στόμα μου κουράστηκε, άφησα το καυλί του να γλιστρήσει απαλά από το στόμα μου. Τρελό από καύλα ο παίδαρος μου, με σήκωσε και με πέταξε αμέσως στο κρεβάτι και μου σήκωσε τα πόδια ψηλά ώστε να μπορεί να δει την ανυπόμονη κωλοτρυπίδα μου, υγρή και έτοιμη για γαμήσι. Δεν σταμάτησε να με κοιτά στα μάτια ούτε στιγμή. Άρχισε σιγά σιγά να χώνετε μέσα στην σούφρα μου.

Στην αρχή με πόνεσε λίγο και φάνηκε και σταμάτησε για λίγο «σε πονάω;» «όχι εντάξει, δεν πειράζει, μην σταματάς, σε θέλω πολύ» και όντως συνέχισε να μπαίνει μέσα μου σιγά και βασανιστικά μέχρι που όλο το καυλί του μπήκε μέσα μου και ένιωθα τα αρχίδια του στον κώλο μου. Τον άφησε για λίγο μέσα μου για να τον συνηθίσω και μετά άρχισε να μπαινοβγαίνει αργά και μετά ποιο γρήγορα. Με γάμαγε για πολύ ώρα και ήταν τόσο ωραία που είχα χάσει κάθε αίσθηση του τόπου και χρόνου, τέτοια καύλα δεν είχα ξανανιώσει,με γαμούσε τόσο έντονα που είχα χάσει την αίσθηση των ποδιών μου αλλά στον κώλο μου ακόμα ένιωθα το υπέροχο καυλί του να μπαινοβγαίνει μέσα μου. Άρχισε να χύνει μέσα μου και να μουγκρίζει σαν ζώο που το σφάζανε και οι σπασμοί τράνταζαν όλο του το κορμί. Τον κρατούσα δυνατά και τον έσφιγγα στην αγκαλιά μου μέχρι που ηρέμησε. Τέτοια ηδονή, τέτοιο χύσιμο είχα καιρό να τα νιώσω.

Σφιχτά αγκαλιασμένοι μείναμε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι με τα μάτια κλειστά και να φιλιόμαστε με τις ώρες.

Μετά από όλο αυτό χαίρομαι πάρα πολύ που απάντησα στην αγγελία του και ας ήταν και παντρεμένος.

Η πρώτη συνάντηση έμελλε να είναι μοιραία. Από τότε συναντιόμαστε συχνά όποτε του δίνεται η ευκαιρία και βγάζουμε τα μάτια μας. Μια φορά είχε φέρει κι ένα φίλο του που είχε γνωρίσει από τις αγγελίες και έγινε της πουτάνας το κάγκελο.

Αν βρω χρόνο θα γράψω σύντομα και την παραπάνω ιστορία η οποία είχε ενδιαφέρον.

Ελπίζω να μην σας κούρασα και περιμένω να διαβάσω και τις ιστορίες των φίλων αναγνωστών ειδικά αυτών που δεν έχουν στείλει τίποτα ακόμα!!!

Σχόλια  

#1 giannis 02-11-2013 17:15
ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩΩΩ
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!