Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι απολύτως αληθινή και συνέβη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Η ώρα κόντευε 5, όταν αποφάσισα να φύγω από το μαγαζί, που έκανα ρεβεγιόν με την κοπέλα και την παρέα μου και να γυρίσω στο σπίτι μου. Είχα πιεί πολύ και είχα φοβερές κάβλες. Άρχισα λοιπόν το περπάτημα. Σύντομα είχα φτάσει στην Αλεξάνδρας και περπάταγα δίπλα στο Πεδίο του Άρεως. Είχα ακούσει ότι γίνονται διάφορα σκηνικά το βράδυ εκεί και μπορεί να είναι και επικίνδυνα, αλλά λίγο το ποτό, λίγο οι τρελές κάβλες που είχα, μόλις έφτασα στην είσοδο που είναι το άγαλμα της Αθηνάς, χωρίς να το πολυσκεφτώ, έστριψα και μπήκα μέσα.

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή αγριεύτηκα λίγο. Μπήκα σε κάτι φυλλωσιές και περίμενα να συνηθίσουν τα μάτια μου στο σκοτάδι. Δεν υπήρχε ψυχή. Άρχισα να περπατάω σιγά μέσα στους θάμνους, κοιτάζοντας προσεχτικά γύρω. Ακόμη φοβόμουν λίγο. Ξαφνικά μου φάνηκε από μακριά, ότι διέκρινα μια κίνηση μέσα στην βλάστηση. Πλησίασα προσεκτικά και διέκρινα 2 σκιές δίπλα σε ένα δέντρο. Ο ένας ήταν όρθιος με την πλάτη ακουμπισμένη στο δέντρο και φαινόταν 50άρης, ενώ ο άλλος ήταν γονατιστός μπροστά του. Έσκυψα για να μην με δουν και πλησίασα σε μία απόσταση περίπου 7-8 μέτρα, κρυμμένος πίσω από έναν μεγάλο θάμνο.

Ο τύπος που ήταν όρθιος είχε κατεβασμένα τα παντελόνια του και ο άλλος γονατιστός μπροστά του έπαιρνε πίπα. Είχε βάλει το χέρι του πάνω στο κεφάλι του άλλου και του τον έδινε στο στόμα, ενώ παράλληλα του έλεγε και προστυχόλογα. Δεν άκουγα και πολλά αλλά έπιασα κάτι : «ρούφα καυλιάρη»…. «έτσι τσιμπουκώσου», «φάε την πούτσα μου» και διάφορα τέτοια. Εδώ είμαστε σκέφτηκα και όπως ήμουν καθιστός πίσω από τον θάμνο, ξεκούμπωσα το παντελόνι, τον έβγαλα έξω και άρχισα να τον παίζω με το θέαμα.

Γρήγορα ο τύπος που του ρουφάγανε το καβλί άρχισε να βογγάει σιγά και να επιταχύνει τις κινήσεις του. Τον είχε βγάλει έξω από το στόμα του άλλου, του έριχνε πουτσοσκάμπιλα και μαλακιζόταν σαν τρελός στα μούτρα του. Δεν άργησε να χύσει στην μάπα του πιτσιρικά που τον έγλειφε. Μόλις τελείωσε ο 50αρης σηκώθηκε και έφυγε ενώ και ο πιτσιρικάς μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε και αυτός. Εγώ είχα καυλώσει τρελά από την σκηνή, αλλά δεν πρόλαβα να χύσω. Η πούτσα μου ήταν κάγκελο και έτσι αντί να τον βάλω μέσα στο παντελόνι, τον άφησα έξω να κρέμεται και συνέχισα την βόλτα μου στο σκοτάδι, ενώ κάθε τόσο τον χάιδευα. Κόντευα να τρελαθώ από καύλα.

Προχώρησα μέσα από τους θάμνους προς την κεντρική είσοδο του Πάρκου, μέχρι που βρέθηκα σε ένα ανοιχτό θεατράκι που γίνονται παραστάσεις καμιά φορά το καλοκαίρι. Είχα απογοητευτεί γιατί δεν είχα δει κανέναν άλλον και αποφάσισα απλά να βαρέσω μια καλή μαλακία και να πάω σπίτι μου. Ακούμπησα λοιπόν σε ένα πεζούλι κατέβασα το παντελόνι και το εσώρουχο λίγο και άρχισα να τον παίζω, ενώ έφερνα στο νου μου το θέαμα που είχα απολαύσει πριν από λίγο. Μόλις είχα φτιαχτεί και είχα αρχίσει να το απολαμβάνω, είδα να έρχεται προς το θέατρο κάποιος. Συνέχισα να τον παίζω, ενώ πλησίαζε. Πέρασε 2 μέτρα μακριά μου πήγε να με προσπεράσει, αλλά κοντοστάθηκε. Εγώ είχα σταματήσει να μαλακίζομαι, αλλά δεν έκανα καμιά προσπάθεια να κρύψω την ψωλή μου, που πεταγόταν καμαρωτή από το παντελόνι. Οι καύλες μου είχαν χτυπήσει κόκκινο. Γύρισε και με κοίταξε και είδα ότι κρατούσε στο χέρι του ένα σβηστό τσιγάρο.

- φωτιά? Με ρώτησε

- Ναι φυσικά, είπα και του πρόσφερα τον αναπτήρα μου.

Την ώρα που άναψε το τσιγάρο πρόλαβα να τον δω λίγο καλύτερα. Ήταν κοντός (γύρω στο 1.60) με κοιλιά γύρω στα 40 και το κυριότερο… μου φάνηκε ξένος, μάλλον Πακιστανός! Πάγωσα. Μην με παρεξηγήσετε, δεν είμαι ρατσιστής, ούτε έχω κάτι με τους ξένους. Αλλά ούτε και θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ, ότι θα βρισκόμουν ξημερώματα σε ένα πάρκο με τα παντελόνια μου κατεβασμένα, καυλωμένος τρελά, να προσφέρω φωτιά σε έναν Πακιστανό. Ήρθε και έκατσε δίπλα μου ακουμπώντας και αυτός στο πεζούλι και έκανε το τσιγάρο του. Πιάσαμε λίγο την κουβέντα, μου είπε ότι είναι από το Πακιστάν. Μου έλεγε ότι είναι στεναχωρεμένος και ότι δεν έχει γυναίκα να γαμήσει και και υποφέρει από καύλες. Η ανάσα του βρώμαγε κρασί. Ήταν λίγο σουρωμένος. Εγώ συνέχισα να μαλακίζομαι σιγά, σιγά και με έφτιαχνε ακόμη περισσότερο, το ότι με έπαιρνε κάποιος μάτι από τόσο κοντά. Ξαφνικά έβαλε το χέρι του από πίσω μου, πάνω από το παντελόνι και μου έπιασε τον κώλο. Βόγκηξα από καύλα, αλλά δεν τραβήχτηκα. Αυτός πήρε θάρρος και ενώ με το ένα χέρι κάπνιζε, έβαλε το άλλο μέσα από το παντελόνι μου χούφτωσε δυνατά τα κωλομέρια, ενώ ήδη προσπαθούσε να μου βάλει και δάχτυλο. Μόλις τελείωσε το τσιγάρο, το πέταξε, μου έπιασε το χέρι και το ακούμπησε στο καβλί του πάνω από το παντελόνι. Είχε σκληρύνει. Είχα λιώσει από κάβλα και είχα ξεχάσει ότι αυτός που με χούφτωνε, είναι Πακιστανός. Έβαλε τα χέρια του στους ώμους μου και άρχισε να σπρώχνει προς τα κάτω.

- σκύψε τώρα, δείξε μου, ρούφα σαν καλή κοπέλα

Βρέθηκα ξαφνικά γονατιστός μπροστά στον τύπο, με τα μούτρα μου στο ύψος του φουσκώματος στο παντελόνι του. Είχα κομπλάρει. Φοβόμουν μην μας δει κανείς και δεν έκανα τίποτα. Ο Πακιστανός ξεκούμπωσε γρήγορα την ζώνη και κατέβασε το παντελόνι με το σώβρακο ως τα γόνατα. Ήμουν 5 εκατοστά από την πούτσα του, που ήταν ήδη κάγκελο και κοίταγε τον ουρανό. Γύρω στα 14-15cm με 2 μεγάλα τριχωτά αρχίδια από κάτω. Έβαλε το χέρι του στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου και το πίεσε πάνω στην ψωλή του. Άρχισε να τρίβει τα μούτρα μου πάνω στο καβλί και τα αρχίδια του, ενώ εγώ είχα βγάλει έξω την γλώσσα και έγλειφα όπου έβρισκα, ξεχνώντας το που βρισκόμουν. Πολύ γρήγορα μου τον έχωσε στο στόμα, με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να μου γαμάει τα μούτρα. Όσο πιο πολύ με ξεφτίλιζε με την πούτσα του, τόσο κάβλωνα και αυτός το καταλάβαινε.

- Έτσι… σ’ αρέσει πουτάνα μου? έξω την γλώσσα σαν καλό σκυλάκι.

Και μόλις την έβγαλα, άρχισε να βαράει την πούτσα του πάνω της. Με το ένα χέρι μου είχε σηκώσει την μπλούζα και μου τσίμπαγε δυνατά τις ρώγες, όση ώρα εγώ καθόμουν παθητικά γονατιστός, να με μπουκώνει με πούτσα.

- Βγάλ’τα  πουτάνα όλα, μου έλεγε, αλλά εγώ κόμπλαρα. Έβγαλα την μπλούζα, ήμουν γυμνός από πάνω και τα υπόλοιπα τα είχα κατεβάσει κάτω από τα γόνατα. Αισθανόμουν το αεράκι να με χαιδεύει παντού και αισθανόμουν ακόμη πιο γυμνός από ότι ήμουν. Κυττούσα δεξιά – αριστερά μήπως δω κάτι. Δεν θα ήθελα να με δει κανείς έτσι. Πήγα να γονατίσω, να τον ξαναπάρω στο στόμα, αλλά ο Πακιστανός δεν είχε μείνει ικανοποιημένος. Δεν με άφησε.

- Όλα βγάλεις εσύ, και κάτω. Όλα είπα! Αλλιώς, όχι πούτσα!

Ο πούστης είχε καταλάβει, ότι είχα λιώσει από κάβλα και με έκανε ότι ήθελε. Έσκυψα έβγαλα τα παπούτσια και τις κάλτσες και μετα το παντελόνι και το εσώρουχο. Ήταν απίστευτο, ήμουν ολόγυμνος μπροστά σε έναν Πακιστανό 6 η ώρα το πρωί στο Πεδίο του Άρεως. Άρχισα να γλείφω, τρελαμένος από κάβλα. Ο τύπος με μπούκωνε με πούτσα και αρχίδια μέχρι να δακρύσω, μου έριχνε πουτσοσκάμπιλα. Όπως ήμουν γονατιστός, γυμνός μπροστά του μου σήκωσε το ένα χέρι, έβαλε την πούτσα του στην μασχάλη μου και ξανακατέβασε το χέρι μου για να σφίξει το καβλί του. Άρχισε να κουνιέται μπρος πίσω, σαν να μου γαμάει την μασχάλη.

-Έτσι… σαν μουνί είναι. Κουνήσου εσύ

Κατάλαβα τι ήθελε και άρχισα να κουνιέμαι, σαν να του βαράω μαλακία με την μασχάλη, ενώ του φίλαγα και του έγλειφα την κοιλάρα και τις ρώγες του.

- Σήκω τώρα. Θέλω γαμήσω

-Βάλε καπότα, του είπα και του έδωσα μία

Δεν έκανε καμιά κίνηση να την πάρει και κατάλαβα ότι περίμενε να του την βάλω εγώ. Αισθάνθηκα τελείως πουτάνα. Έσκισα την καπότα με τα δόντια και του την φόρεσα προσεχτικά. Με σήκωσε και με έβαλε να σκύψω στο πεζούλι του θεάτρου. Μου άνοιξε τα πόδια πάρα πολύ, για να χαμηλώσω αρκετά (είμαι 1.85) και ήρθε και στάθηκε πίσω μου. `Ένιωσα την ψωλή του να μου ανοίγει τα κωλομέρια και να ψάχνει την τρύπα μου. Σφίχτηκα χωρίς να το θέλω και προσπάθησα να σηκωθώ. Δεν με άφησε βέβαια, αλλά δεν κατάφερε και να μου τον βάλει. Εγώ είχα να γαμηθώ 2 χρόνια και ποτέ δεν τον είχα φάει έτσι στα όρθια χωρίς κρέμα. Είμαι πολύ στενός. Ο Πακιστανός μάλλον τσατίστηκε γιατί μου έχωσε 2 δυνατές στα κωλομέρια, τράβηξε τα χέρια μου προς τα πίσω και έτσι έπεσα με την κοιλιά και τα μούτρα στα χώματα, ενώ το κωλαράκι μου ήταν στημένο, ακόμη καλύτερα, μπροστά στον γαμιά μου. Μου έβαλε τα χέρια πάνω στα κωλομέρια μου και μου είπε να τα κρατάω ανοιχτά, ενώ αυτός αφού σάλιωσε λίγο το πουτσοκέφαλο, μου τον κάρφωσε δυνατά. Βόγκηξα, αλλά δεν πόνεσα, όσο περίμενα. Μάλλον το μουνάκι μου είχε γίνει μούσκεμα με τόσο παιχνίδι. Ο τύπος πίσω με ξέσκιζε κανονικά. Εγώ ήμουν στημένος ακόμη να κρατάω τα κολομέρια μου ανοιχτά και αυτός μου τον έχωνε ως τα αρχίδια. Μετά τα πρώτα 5 λεπτά ξέσκισμα, η τρύπα μου άρχισε να συνηθίζει το μέγεθος της πούτσας, ο πόνος εξαφανίστηκε και το καβλί μου ζωντάνεψε και πάλι. Με κάθε κάρφωμα που μου έκανε, η ψωλή μου χτύπαγε και τριβόταν πάνω στο τσιμεντένιο πεζούλι και κάβλωνα ακόμη περισσότερο. Λίγο ακόμη και θα έχυνα. Ξαφνικά, ενώ ήταν μέσα μου, έμεινε ακίνητος για λίγο.

- Κάποιος μας βλέπει, μου είπε

Τρελάθηκα και πήγα να σηκωθώ, αλλά δεν ήταν εύκολο αφού είχα ένα καβλωμένο πούτσο μέσα μου. Η ιδέα και μόνο ότι κάποιος με έβλεπε ολόγυμνο στημένο σαν πουτάνα να γαμιέμαι από έναν πακιστανό σε ένα πάρκο, με φρίκαρε.

- Μη φοβάσαι. Βλέπει. Του αρέσει. Τον έχει έξω και τον παίζει.

Εγώ δεν μπορούσα να γυρίσω να δω, αλλά αμέσως μετά ο τύπος ξανάρχισε το ξέσκισμα, οπότε δεν μπορούσα να κάνω και πολλά πράγματα αν και ήξερα ότι κάποιος μας έπαιρνε μάτι και βάραγε μαλακία. Γρήγορα είχα καβλώσει και πάλι, όταν ο πακιστανός ξανασταμάτησε το κάρφωμα και παρέμεινε ακίνητος με την ψωλή του μέσα μου.

- θέλεις γαμήσεις κι εσύ? Είναι καλό για πήδημα

Δεν άκουσα απάντηση, αλλά βήματα να πλησιάζουν πίσω μου. Άρχισα να κουνιέμαι μόνος μου σιγά, σιγά πάνω στην πούτσα του πακιστανού, που δεν κουνιόταν. Γαμιόμουν μόνος μου, όταν ένιωσα ένα κρύο χέρι να με χουφτώνει στο κωλομέρι. Ήταν το χέρι του τύπου που μας έπαιρνε μάτι. Εγώ συνέχισα να γαμιέμαι, χωρίς να σταματήσω. Ξαφνικά ο Πακιστανός βγήκε από μέσα μου, με γύρισε και με έβαλε να γονατίσω μπροστά του. Η πούτσα του ήταν μπροστά στα μούτρα μου και άρχισε να μου ρίχνει πουτσοσκάμπιλα.

- Άνοιξε το στόμα και ρούφα πουτανάκι, έλα

Έβλεπα τον άλλο τύπο από τη μέση και κάτω να είναι δίπλα μας και να βαράει αργά μαλακία, ενώ εγώ λιωμένος από κάβλα, πήρα την ψωλή του γαμιά μου στο στόμα. Με τρέλαινε που ένιωθα την γεύση από τον κώλο μου στο καβλί του και άρχισα να του κάνω ένα τρελό τσιμπούκι. Του έγλειφα τα αρχίδια, τα έπαιρνα στο στόμα μου, προσπαθούσα να πάρω όλη την πούτσα στον λαιμό μου, είχα γεμίσει παντού σάλια, είχα δακρύσει από το ζόρι, αλλά δεν σταμάταγα.

- Έτσι ρούφα καλά πάρ’τον όλο και μετά θα γλείψεις και την άλλη πούτσα. Θέλεις να σου πάρει μια πίπα? Είπε ρωτώντας τον άγνωστο.

Αντί για απάντηση ένιωσα το χέρι του τύπου να με πιάνει από τα μαλλιά και να με τραβάει προς το μέρος του. Χωρίς να προβάλλω καμιά αντίσταση, πήρα στο στόμα μου την πούτσα του άγνωστου, ενώ με το ένα χέρι του χάιδευα τα αρχίδια, για τον κάνω να το ευχαριστηθεί περισσότερο. Για τα επόμενα 10 λεπτά με πήγαιναν από την μια πούτσα στην άλλη και έγλειφα σαν τρελός, ενώ στο τέλος μου βάλανε μαζί τα παλαμάρια τους στο στόμα μου. Δυσκολεύτηκα και ένιωσα το στόμα μου να τεντώνεται, αλλά δεν έκανα πίσω, μέχρι που στο τέλος τα κατάφερα και άρχισαν και οι δύο μαζί να μου γαμάνε το στόμα. Η κάβλα ήταν απίστευτη. Το στόμα μου ήταν γεμάτο ψωλή και δυσκολευόμουν να ανασάνω. Ακόμα κι έτσι, έκανα ότι μπορούσα με την γλώσσα μου, για να ευχαριστήσω τους γαμιάδες μου. Ξαφνικά ο Πακιστανός με έσπρωξε δυνατά και έπεσα προς τα πίσω.

- Στα τέσσερα γύρνα!

Αμέσως υπάκουσα, γύρισα στήθηκα στα τέσσερα, χαμήλωσα όσο μπορούσα την μέση μου για να σηκωθεί το κωλαράκι μου στον αέρα και περίμενα τρέμοντας από κάβλα. Ένιωσα τον Πακιστανό να γονατίζει πίσω μου, μου άνοιξε τα κολομέρια με τα δυο του χέρια δυνατά και έφτυσε την κωλοτρυπίδα μου. Βόγγηξα χωρίς να το θέλω. Έπιασε το καβλί του και μου το έχωσε αμέσως. Την ίδια ώρα ο δεύτερος άγνωστος ήρθε από μπροστά μου, γονάτισε, με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με μπουκώνει με την ψώλα του. Άρχισαν να με γαμάνε δυνατά και οι δύο πίπα – κώλο, ενώ κάποια στιγμή συγχρονίστηκαν και μόλις ένιωθα τον γαμιά μου να τον καρφώνει όλο, προσπαθούσα να ξεφύγω προς τα μπρος και έπεφτα πάνω στην ψώλα του δεύτερου, που με μπούκωνε μέχρι το λαρύγγι. Ένιωθα σαν να ήμουν καμιά πουτάνα που γαμιέται στα τέσσερα και κάνει ότι τις λένε, για να ευχαριστήσει τους γαμιάδες της. Αυτή η ιδέα με καύλωσε ακόμη περισσότερο. Κάποια στιγμή άκουσα τον Πακιστανό να μουγκρίζει πίσω μου.

- Ετοιμάσου να σε χύσω πουτάνα. Μέσα στον κώλο σου θα χύσω, θα σε γκαστρώσω, έτσι κάνουμε σε καυλιάρες σαν και σένα στη χώρα μου.

- Ναι άντρα μου, γάμα με, χύσε την πουτάνα σου, δώστα μου όλα…. θέλω να με χύσεις γαμιά μου

Τον ένιωσα να καρφώνεται με δύναμη μέσα μου και να μένει ακίνητος για λίγα δευτερόλεπτα. Ξαφνικά ένιωσα την ψωλή του να πάλλεται και κάτι καυτό να χύνεται στην μέσα μου . Την ίδια ώρα ο άλλος έβγαλε την ψώλα του από το στόμα μου, την κράτησε ακίνητη μπροστά στα μούτρα και άρχισε να χύνει με πολύ δύναμη και εντυπωσιακή ποσότητα… πρέπει να μου έριξε 5-6 πολύ χοντρές ριπές και έχυνε για πολύ ώρα ακόμη. Όταν τελείωσε το ένα μου μάτι είχε κλείσει τελείως από τα χύσια, ενώ τα ένιωθα να στάζουν από το μέτωπο ή τά μάγουλα προς τα κάτω και να με γεμίζουν παντού. Ένιωσα ένα χέρι να πιάνει την πούτσα μου και να την παίζει γρήγορα… δεν άντεξα πάνω από δέκα δευτερόλεπτα… άρχισα να χύνω, ενώ αυτός που την κράταγε την γύρισε προς το μέρος μου και ένιωσα τα καυτά μου χύσια να πέφτουν στα μούτρα μου, στην κοιλιά μου στα μπούτια μου, παντού. Έμεινα έτσι ακίνητος γυμνός και πασαλλειμένος με χύσια για πάνω από είκοσι λεπτά μέσα στα χώματα. Δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Όταν κάποια στιγμή συνήλθα και άρχισα να σηκώνομαι είχε ήδη ξημερώσει και άκουγα ομιλίες ανθρώπων, που είχαν βγάλει για βόλτα τα σκυλιά τους. Σκουπίστηκα με τα ρούχα μου ντύθηκα όπως μπορούσα και γύρισα στο σπίτι μου με τα πόδια.

Σχόλια  

#3 Στεφανος 17-06-2016 02:51
Πωωωω τετοιοι βρωμιαρηδες εισαστε ολοι οι σκατοπουστες ρε?? Μαλακα 100 κιλα aids η φαση που περιγραφεται... ουτε ο πιο ληγουρης στρεητ στο κοσμο δε πρεπει να κανει τετοιες βρωμιες...και μετα μας λετε ομοφοβικους που σας βριζουμε! Ουστ ρεεεε!!
Παράθεση
#2 50aris 15-01-2014 18:43
h kaliteri fasi pou diavasa edo
Παράθεση
#1 aggelos 15-10-2013 14:13
poly kavla file mou
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!