Αγαπητό Gayworld.
Θα σας πω και εγώ την ιστορία μου, που είχα με έναν παθητικό άντρα.
Είναι πολλά χρόνια, τότε που είχα χωρίσει από έναν αποτυχημένο γάμο μου και ήμουν άνεργος.
Ο αδελφός μου τότε υπηρετούσε στο ναυτικό και είχε έναν φίλο από την ίδια μονάδα, τον Νικό.

Ο Νίκος ήταν ένα ψηλό, λίγο συνεσταλμένο κανονικό παιδί από επαρχιακή πόλη, με γκρίζα μάτια και καστανόξανθα μαλλιά, πολύ όμορφος άντρας, και οι τρόποι του ήταν απολύτως ανδροπρεπείς!
Ερχόντουσαν αρκετές φορές μαζί στο σπίτι για να κάνει και ο Νίκος κανένα μπάνιο, (τότε ο στρατός δεν είχε μπάνια σε όλες τις μονάδες) κοιμόμασταν και οι τρεις στο σπίτι, και την άλλη μέρα το πρωί αυτοί έφευγαν για την μονάδα τους.
Είχαμε 3 κρεβάτια, τα δυο μονά ήταν στο ένα δωμάτιο, και εκεί κοιμόταν στο ένα ο Νίκος, και στο άλλο ο αδελφός μου, και ένα διπλό στο δίπλα δωμάτιο που κοιμόμουν εγώ.

Καλοκαίρι τώρα, όλοι άντρες ήμασταν και κοιμόμασταν με τα σλιπάκια.

Μερικές φορές είχα πιάσει τον Νίκο να με παρατηρεί διακριτικά με το βλέμμα του, από πάνω μέχρι κάτω αλλά δεν είχα δώσει και πολύ σημασία…..

Ένα απόγευμα που ήρθαν μου είπαν ότι την άλλη μέρα θα είχαν έξοδο και δεν θα έφευγαν το πρωί.

Κάτσαμε λοιπόν και οι τρεις και αφού φάγαμε κάτι σουβλάκια, ήπιαμε κάτι μπύρες και λέγαμε και διάφορα, κατά τις 12.30 το βράδυ λέμε να πάμε για ύπνο. Καλοκαίρι ζέστη και όπως είχα πέσει στο κρεβάτι, μετά από λίγο έβγαλα το σλιπάκι μου για να είμαι πιο άνετος και ήμουν τελείως γυμνός.

Είχα την αίσθηση ότι κάποιος με έβλεπε μέσα στο σκοτάδι και αυτό άρχισε να με καυλώνει.

Όπως λοιπόν είχα ξαπλώσει και είχα αρχίσει να χαϊδεύω την καυλωμένη πούτσα μου….. ένιωσα μέσα στο σκοτάδι ένα χέρι να μου την πιάνει. Αφού τα χέρια μας πιάστηκαν μεταξύ τους, πάνω στην καύλα μου τράβηξα το χέρι προς το μέρος μου και πάνω στο στήθος μου.

Ανάβω το πορτατίφ μου και βλέπω τον Νίκο δίπλα μου τελείως γυμνό όπως εγώ να με κοιτά με μάτια μισόκλειστα από καύλα με το ένα χέρι του έπιανε τον καυλωμένο πούτσο μου, και με το άλλο χέρι του μου είχε κλείσει απαλά το στόμα να μη φωνάξω από την τρομάρα.

Είχε ένα κορμί καλλίγραμμο, σχεδόν άτριχο, με λίγο πεταχτά βυζάκια και με πολύ λίγες ξανθές και μικρές μαλακιές τριχούλες στα επίμαχα σημεία! Ο πούτσος του ήταν καυλωμένος και πολύ σκληρός αλλά όχι πολύ μεγάλος, μαλών κάτω από το κανονικό, γύρο στους 14 πόντους και σχετικά λεπτός.

<<Σιγά να μην μας ακούσει... θες να ξεδώσουμε λίγο μαζί; Έχω και εγώ καύλες και δεν μπορώ να κοιμηθώ>>, μου λέει χαϊδεύοντας απαλά τον πούτσο μου και αμέσως αρχίζει να μου κάνει πίπα!

Πάνω στην καύλα μου δεν τον εμπόδισα.. απεναντίας το απολάμβανα με μικρά βογγητά, ήταν τέτοια η ηδονή, που άρχισε να μουδιάζει όλο το κορμί μου.

Μετά ο Νίκος σηκώθηκε και γύρισε, ώστε να μπορώ να τον γλύφω και εγώ σε στάση 69!! Η μεγάλη καύλα μου με έκανε να μην μπορώ να αντισταθώ. Ήταν η πρώτη φορά που θα έγλειφα αγόρι! Πήρα τον μικρό πούτσο του Νίκου στο στόμα μου και άρχισα να τον ρουφάω ενώ αυτός έκανε μικρές κινήσεις των γλουτών του μπρός πίσω. Άκουγα τον Νίκο να βογκάει από ηδονή μέσα από την πίπα που μου έκανε, και αυτό με καύλωνε πιο πολύ. Η ηδονή ήταν πολύ μεγάλη και κόντευα να χύσω, και ο Νίκος το κατάλαβε!

<<Μη χύσεις ακόμα μωρό μου, αλλά όταν θα χύνεις θέλω να μου το λες να το ακούω>> μου λέει! Μετά από πολύ βασανιστική υπομονή που έκανα για να μην τελειώσω, ο Νίκος ξανασηκώθηκε και άρχισε να κάθετε επάνω στον πούτσο μου αργά και βασανιστικά.

Ένιωσα τον σφικτήρα του Νίκου να υποχωρεί και εγώ να βυθίζαμε σιγά-σιγά μέσα στην τρύπα του κώλου του, που ήταν πολύ υγρή. Γλίστραγα τρυφερά μέσα του με μια πρωτόγνωρη αίσθηση καύλας και ηδονής.

Δεν μπορούσα να κρατηθώ για πολύ ….. άρχισα να χύνω μέσα του μετά από δυο-τρεις κινήσεις του λέγοντας του

<<χύνω μωρό μου, δεν αντέχω άλλο ….. χύνωωω>>,

αυτό διευκόλυνε την είσοδο του καυλωμένου πούτσου μου στην πιο υγρή πλέων τρύπα του. Είχα πια μπει όλος μέσα του και δεν μου έπεφτε με τίποτα

<<Καύλα μου τι ψωλάρα είναι αυτή>> φωνάζει ο Νίκος

<<σκάσε ρε μαλάκα θα μας ακούσει ο άλλος>> του λέω

<<σκίσε με ρε αλήτη καυλιάρη άντρα μου. Κάνε με πουτάνα σου>> μου λέει με πιο χαμηλή φωνή τώρα.

Εγώ έχω πιάσει τα πεταχτά βυζάκια του στο στόμα μου και του τα γλύφω και να δαγκώνω τις θηλές του τρυφερά και απαλά. Οι θηλές του έχουν καυλώσει και έχουν σκληρύνει πολύ. Ενώ με τα χέρια μου του χάιδευα την πλάτη και τα ολοστρόγγυλα κωλομέρια του! Παρ’ ότι είχα χύσει πριν, δεν μου έπεφτε καθόλου και καύλωνα όλο και πιο πολύ. Αρχίσαμε ένα ξέφρενο και πρωτόγνωρο για μένα, γαμήσι με τον Νίκο από πάνω μου, που ταυτόχρονα με χάιδευε σε όλο το κορμί μου και ιδιαίτερα στα βυζιά μου. Μερικές φορές έσκυβε και μου τα έγλυφε και αυτός με πολύ μαεστρία και τέχνη.

Η καύλα μας είχε φτάσει στο αποκορύφωμα όταν ξαφνικά βλέπω τον πούτσο του Νίκου να χύνει ασταμάτητα χωρίς να τον έχει αγγίξει καθόλου. Ταυτόχρονα νιώθω και κάτι επιπλέων υγρά στον κώλο του και να μου λέει <<χύνω και από τις δυο μεριές καύλα μου, ο πούτσος και ο κώλος μου χύνουν ψωλαρά μου για σένα, χύνω η πουτάνα χύνω>>. Και το σπέρμα του έτρεχε ασταμάτητα από το όχι πολύ μεγάλο καυλί του Νίκου!

Δεν μπόρεσα να κρατηθώ άλλο …… άρχισα να χύνω μέσα του, λέγοντας του <<χύνωωω, χύνω για σένα πουτανάκι μου …… χύνω μέσα σου μωρή βρώμα, πάρ’ τα όλα μωρή τσούλα>>. Η ηδονή ήταν πολύ μεγάλη ….. σαν να έχυνα για πρώτη φορά. Ο Νίκος είχε ξαπλώσει επάνω μου και απολάμβανε το χύσιμο μου αναπνέοντας γρήγορα και βγάζοντας μικρές άναρθρες κραυγούλες σαν καλογαμημένο πουτανάκι.

Δεν ξέρω πόση ώρα μετά το χύσιμο μας κάτσαμε έτσι, αλλά έτσι μας πείρε ο ύπνος. Λίγο πριν ξημερώσει, ο Νίκος με ξύπνησε με μια ανεπανάληπτη πίπα που μόλις κατάλαβε ότι θα χύσω τον έβαλε όλον μέσα και με έκανε να χύσω βαθειά στο λαρύγγι του, χωρίς να αφήσει ούτε σταγόνα να πέσει έξω.

<<Είσαι ο καλύτερος γαμιάς που έχω γνωρίσει. Θέλω να με γαμάς μόνο εσύ! Να είσαι ο άντρας μου>> μου είπε. <<και εσύ είσαι η καλύτερη πουτανίτσα. Ξέρεις να κάνεις έναν άντρα να χύνει. Θέλω να είσαι η γκόμενα μου>> του είπα.

Με τον Νίκο γαμιόμασταν τρελά για ένα χρόνο. Το είπε και στον αδελφό μου που το αποδέχτηκε αμέσως και έτσι είχαμε πιο ελευθερία.

Κοιμόμασταν μαζί σαν ζευγάρι πια και κάναμε ερώτα ατελείωτες ώρες!

Αλλά πάντα το πρωί πριν φύγουν με ξυπνούσε με μια καλή πίπα, και έχυνα βαθειά μέσα στο στόμα του.

Έτσι έφτασε ο καιρός που ο Νίκος απολύθηκε από το Ναυτικό και έφυγε για την πόλη του.

Μετά από έναν μήνα ήρθε για τρεις μέρες, και γαμηθήκαμε πολλές φορές αυτό το τριήμερο. Αυτά ήταν και τα αποχαιρετιστήρια τελευταία γαμήσια μας.

Από τότε δεν ξαναβρεθήκαμε πότε πια, και ήταν δική του επιλογή. Έχουν περάσει 30 χρόνια.

Πάντα κατά καιρούς ρωτούσα για αυτόν τον άνθρωπο, και μάθαινα νέα του από αλλού!

Και αυτός ρωτούσε για μένα αλλά απέφευγε να ξανά βρεθούμε!

Δεν είχε παντρευτεί ποτέ του, και ζούσε μόνος, ταξίδευε στα καράβια!

Πρόσφατα έχω μάθει ότι δεν ζει πια. Ότι ο Νίκος χάθηκε σε ένα ναυάγιο πριν 2-3 χρόνια κάπου στον Ειρηνικό!

Λυπήθηκα πάρα πολύ για αυτόν τον άνθρωπο.........!!

Η ιστορία ειναι αληθινή......το όνομα όμως οχι!!

Σχόλια  

#7 Αποστόλης 09-09-2015 17:23
:sigh: ωραία ιστορία στην αρχή αλλά με πόλη άσχημο τέλος, κρίμα μου ανοιξε η καρδιά μου έμεινα κάγκελο από αυτά τα λίπητερα γεγονότα.Ο Θεός να τον αναπαύσει εν ειρήνη όλοι έχουν μια θέση στον παράδεισο ακόμα και οι αμαρτωλοί ακόμα και οι μουσουλμάνοι ΟΛΟΙ!!!
Παράθεση
#6 Marios 19-06-2014 08:20
Παραθέτοντας Marios:
Παραθέτοντας δημητρης:
αν εισαι τοσο καυλιαρης ελα να παρθουμε...

και πως θα γυνει;;

για τον δημητρη λεω αν θελει να βρεθιυμε.........
Αλλα πως;;
Παράθεση
#5 Marios 16-06-2014 10:13
Παραθέτοντας δημητρης:
αν εισαι τοσο καυλιαρης ελα να παρθουμε...

και πως θα γυνει;;
Παράθεση
#4 δημητρης 13-06-2014 12:35
αν εισαι τοσο καυλιαρης ελα να παρθουμε...
Παράθεση
#3 50aris 07-11-2013 18:28
Παραθέτοντας Λόνυ:
πολύ ωραία ιστορία!

super
Παράθεση
#2 Λόνυ 30-09-2013 06:01
πολύ ωραία ιστορία!
Παράθεση
#1 nikos 26-09-2013 19:20
:cry:
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!