Η ιστορία που θα σας περιγράψω είναι πέρα για πέρα αληθινή. Έγινε τον Ιανουάριο του 2013.

Μια μέρα είχα ραντεβού με έναν μπογιατζή ενός πελάτη που μου ζήτησε να τον βοηθήσω και να περάσω από την οικοδομή κατά τις επτά το απόγευμα γιατί θα δούλευαν αργά με φώτα για να διορθώσουν ατέλειες στα ταβάνια του διαμερίσματος.

Μίλησα στο τηλέφωνο με τον μπογιατζή και ακουγόταν ενδιαφέρων τύπος και όταν τον είδα να με περιμένει στην είσοδο επιβεβαίωσα την υποψία μου.

Μια σύντομη περιγραφή. Ήταν ψηλός, πολύ γεροδεμένος και καλλίγραμμος, μελαχρινός πρασινομάτης γύρω στα σαράντα, με σκληρή αντρική καυλόφατσα και πεζοναυτικό κούρεμα. Το όνομα του Μάριο και ήταν από Βουλγαρία. Παρ' όλη την ψύχρα που έκανε τότε φορούσε φόρμα και αμάνικο μπλουζάκι, που άφηνε να φανούν τα τεράστια μπράτσα του!

Όταν με είδε να πλησιάζω μου χαμογέλασε και μου έσφιξε το χέρι προσπαθώντας να λιώσει την παλάμη μου μέσα στη δικιά του. Με έκπληξη είδε ότι προσπάθησα να κάνω το ίδιο και χαμογέλασε λέγοντας μου ότι λίγοι άνθρωποι καταφέρνουν να ανταλλάξουν μαζί του τέτοια χειραψία. Μου είπε ότι ο πελάτης μου μίλαγε για μένα με τα καλύτερα λόγια και ότι του είχα εξάψει τη φαντασία με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό...

Φυσικά με έκανε να νιώσω λίγο περίεργα αλλά δεν ήθελα να προκαταβάλλω τον εαυτό μου για κάτι το οποίο απλά φαντάστηκα..

Ανεβήκαμε από την σκάλα στον πρώτο όροφο όπου ήθελε να μου δείξει κάποια πράγματα. Μου είπε ότι οι άλλοι δύο που ήταν μαζί του σήμερα δούλευαν στον τρίτο όροφο αλλά σε λίγο θα τελείωναν. Είχαν πάρει λέει μπύρες και θα ήταν λέει χαρά τους να τα “πιούμε” παρέα... «Δεύτερο κρούσμα!», σκέφτηκα.

Μέχρι να φτάσουμε στον τρίτο όροφο οι υποψίες μου είχαν αρχίσει να γίνονται ενδείξεις. Όταν όμως φτάσαμε στον τρίτο και είδα τα αγόρια οι ενδείξεις έγιναν βεβαιότητα! Ο ένας από τους δύο ήταν ένας γνωστός μου, ο Γιαβόρ κι αυτός Βούλγαρος. Παλιά που ήμουν φοιτητής και με είχε γαμήσει κάνα δυο φορές.

Μόλις με τον είδα παρά το αρχικό σοκ, χαμογέλασα και έπεσα στην ανοιχτή αγκαλιά του την ώρα που μου φώναζε “έκπληξη”! Έχει ομορφύνει πολύ! Ψηλός, μελαχρινός και γυμνασμένος ήταν πάντα, φορούσε και αυτός φόρμα και αμάνικο. Του πηγαίνουν όμως πολύ τα γκρίζα πολύ κοντά μαλλιά που έχει κάνει παρόλο που είναι μόνο 35 χρονών. Τονίζουν τα γαλανά μάτια του και το αρρενωπό αλλά γλυκό πρόσωπό του.

Φιληθήκαμε και μου είπε πως όταν ο πελάτης μου του είπε το όνομά μου αποφάσισαν μαζί με τον ξάδελφο του τον Μάριο, να μου σκαρώσουν αυτή την μικρή έκπληξη. Μαζί τους ήταν και ο Άλεξ. Ένας ξανθοκάστανος κοντοκουρεμένος κούκλος γύρω στα τριάντα, με μελιά μάτια και σώμα κόλαση που φαινόταν κάτω από την μπλε τζιν με τιράντες φόρμα του.

Αφού χαιρετηθήκαμε και με τον Άλεξ και μιλήσαμε λίγο για τη δουλειά αρχίσαμε τις μπίρες και τα πειράγματα που έφεραν δυνατά γέλια.

Θα είχαμε πιει από κάνα τριάρι μπύρες ο καθένας όταν ο Γιαβόρ πέρασε στο παρασύνθημα... Μου είπε ξεκάθαρα ότι είχε μιλήσει στον ξάδελφο Μάριο και στον φίλο τους Άλεξ για το πόσο καλά γαμιέμαι και θα γούσταραν πολύ να το κάνουμε εδώ και τώρα.

Οι άλλοι δύο τρίβανε ήδη τα καυλιά τους πάνω από τις φόρμες κοιτώντας με όλο νόημα. Φυσικά πέταξα τη σκούφια μου αλλά το μόνο μου πρόβλημα ήταν η καθαριότητα. Ο Άλεξ με πρόλαβε λέγοντας μου ότι στο λουτρό του συγκεκριμένου ορόφου με περίμενε ζεστό νερό και πετσέτα και με άφησε μαλάκα!

Χωρίς δεύτερη κουβέντα έβγαλα τα ρούχα μου και μπήκα στο λουτρό αφήνοντάς τους να πίνουν την επόμενη μπίρα.

Έκανα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και βγήκα ξανά για να αντικρίσω το υπέροχο θέαμα τριών υπέροχα γεροδεμένων αντρών να στέκονται στις σκαλωσιές και να χαϊδεύουν τους όρθιους πούτσους τους!

Ο Γιαβόρ είναι όπως τον θυμόμουν. Με πούτσο γύρω στους 19 πόντους και πάρα πολύ χοντρό, καλοξυρισμένος στα τεράστια αρχίδια και καλά τριμαρισμένος σε όλο το πολύ τριχωτό του σώμα.

Ο ξάδελφος Μάριο έχει ένα καυλί γύρω στα 21 εκατοστά και φυσιολογικό στο πάχος με μεγάλα αρχίδια και ξυρισμένος παντού, πάρα πολύ γυμνασμένος και με τατουάζ σε όλη τη πλάτη και χαμηλά στην κοιλιά πάνω από τον πούτσο.

Ο Άλεξ έχει ένα 20ποντο καυλί, χοντρό με κρεμαστά σφιχτά αρχίδια και ξανθό χνούδι σε όλο το σώμα. Και τι σώμα!!! Από τα πιο αρμονικά που έχω δει!!! Υπέροχος...

Τους λησίασα και ο Γιαβόρ έκανε την αρχή, αγκαλιάζοντάς με σφιχτά με το ένα χέρι και δίνοντάς μου ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο. Πλησίασαν και οι άλλοι δύο και αγκαλιαστήκαμε όλοι μαζί ανταλλάσσοντας φιλιά και φτύνοντας ο ένας στο στόμα του άλλου.

Τα καυλάκια μου ακολούθως με έβαλαν να γονατίσω μπροστά τους για να ασχοληθώ με τα σηκωμένα καυλιά τους. Τα έχωναν εναλλάξ στο αχόρταγο στόμα μου που ρούφαγε τα προσπερματικά υγρά τους και γευόταν την απίστευτη καύλα τους.

Τότε ο Μάριο έφτυσε μέσα στο στόμα μου, με έπιασε από το κεφάλι και άρχισε να μου γαμάει με δύναμη το στόμα, κάνοντας την ανάσα μου να κόβεται. Ακολούθησε ο Άλεξ και τελευταίος ο Γιαβόρ που μου έδινε και πουτσοσκάμπιλα και χτύπαγε τη πούτσα του στην εκτεθειμένη γλώσσα μου. Είχα καυλώσει τρελά με την φάση. Πότε δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να ζήσω μια τέτοια εμειρεία.

Με σήκωσαν όρθιο και ο Άλεξ ρούφηξε το καυλί μου, ο Γιαβόρ μου έγλυφε την κωλότρυπα και ο Μάριο με φίλαγε παντού τσιμπώντας μου τις ρώγες δυνατά. Είχα πάθει κωλόπλακα!

Κόντευα να χύσω όταν σταμάτησαν να με “βασανίζουν” και με έστησαν στα τέσσερα πάνω στα βρώμικα σεντόνια που είχαν στρώσει για να προστατέψουν το ξύλινο πάτωμα. Τώρα ασχολιόντουσαν καθαρά με τη σούφρα μου. Την έφτυναν, την έγλυφαν και μου έβαζαν εναλλάξ δάχτυλα.

Ο Μάριο πήγε και έφερε από μια τσάντα δίπλα στο τζάκι λιπαντικό και προφυλακτικά για να αρχίσει το κυρίως γλέντι. Η τρύπα μου γέμισε λίπανση και τα δάχτυλα άρχισαν να αγριεύουν και να μπαίνουν τώρα περισσότερα από ένα.

Το πρώτο καυλί που μπήκε μέσα μου με δύναμη ήταν του Μάριο. Ο αρχίδαρας μου το έχωσε με τη μία και με πέθανε! Έφτασε πάτο βγήκε και ξαναμπήκε κάνα πεντάρι φορές για να δώσει μετά τη θέση του στο υπέροχο πούτσο του Άλεξ που με γλύκανε περισσότερο με το τρόπο που γαμούσε.

Άλλαζαν θέσεις με το Μάριο συνέχεια κάνοντάς μου τον κώλο πραγματικά πηγάδι. Ο Γιαβόρ μου τον είχε χώσει στο στόμα. Με έβριζαν στα βουλγάρικα και στα ελληνικά, με έφτυναν και προσπαθούσαν να με “ξεφτιλίσουν” με όλους τους τρόπους.

Οι ψωλιές των γαμιάδων μου είχε κάνει τη κωλοτρυπίδα μου να πάρει φωτιά. Είχα ξεφύγει από την καύλα... είχα ανοίξει πολύ η αλήθεια είναι αλλά το επόμενο δεν το περίμενα.

Ο Γιαβόρ ξάπλωσε και με έβαλε να κάτσω πάνω στην πούτσα του. Πλέον η τρύπα μου τα δεχόταν τα καυλία τους με μεγάλη άνεση και άρχισε να καταπίνει το σηκωμένο καυλί του Γιαβόρ. Με έπιασε από τα πλευρά με σταθεροποίησε και με γέμισε μεγάλες γρήγορες ψωλιές που με έκαναν να φωνάζω από καύλα.

Τότε ήρθε και Άλεξ και κάθισε μπροστά μας. Όταν κατάλαβα τι ήθελαν να κάνουν τρόμαξα γιατί με τέτοια μεγέθη είναι δύσκολο και επίπονο αλλά δεν αντέδρασα γιατί η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινο.

Ο Άλεξ πρόσθεσε λιπαντικό στην πούτσα του και την ακούμπησε στην άκρη της σούφρας μου που ήταν γεμάτη από την χοντρή ψωλάρα του Γιαβόρ. Έσπρωξε σιγά - σιγά αλλά δεν έμπαινε με τίποτα, αν και πόνο δεν ένιωθα πολύ. Στην τρίτη προσπάθεια και με το σάλιο που έφτυνε ο Μάριο μπήκε το πουτσοκέφαλο. Νόμιζα ότι θα σπάσει το κωλάντερο μου!

Σιγά - σιγά και με πολλές κραυγές πόνου και ηδονής από όλους μας, κατέληξα με δύο τεράστια καυλιά στον κώλο μου και την πούτσα του Μάριο να μου γαμάει το στόμα. Ένιωθα ο βασιλιάς του σεξ!!!

Λίγο η μπίρα και πολύ το ότι είχα δύο καυλιά μέσα μου με έκαναν να τινάζω ριπές κάτουρου κάθε φορά που με έσπρωχναν οι γαμιάδες μου με τις ψωλάρες τους.

Ο Μάριο τότε έκανε ένα απίστευτο ακροβατικό και έχοντας ακόμα το καυλί του στο στόμα μου, γύρισε μπροστά και έσκυψε παίρνοντας το δικό μου καυλί στο δικό του στόμα! Η στάση όμως ήταν άβολη και σηκώθηκε, έβγαλε τη πούτσα του από το στόμα και ανοίγοντας τα γυμνασμένα κωλομέρια του μου πρόσφερε την σφιχτή γλυκιά σούφρα του.

Οι άλλοι δύο βγήκαν από μέσα μου και όλοι μαζί με έστησαν ανάσκελα πάνω σε ένα μαδέρι της σκαλωσιάς, σήκωσαν τα πόδια μου ψηλά και άρχισαν πάλι να με γαμάνε εναλλάξ πολύ δυνατά.

Φώναζα ότι δεν άντεχα άλλο και ότι ήμουν έτοιμος να εκραγώ κάτι το οποίο και έγινε. Τα χύσια μου έφτασαν στα μούτρα μου σε απίστευτη ποσότητα. Οι τρεις γαμιάδες μου άρχισαν να με κατουράνε στο σώμα και στη γλώσσα και μετά έχυσαν ένας - ένας απίστευτη ποσότητα σπέρματος μέσα στο στόμα μου επιβάλλοντας μου να τα καταπιώ όλα!

Περιμέναμε λίγο να χαλαρώσουμε από την υπερένταση και μπήκαμε όλοι μαζί να ξεπλυθούμε στη μεγάλη μπανιέρα παίζοντας σα παιδιά και γελώντας δυνατά. Ντυθήκαμε και είδαμε ότι η ώρα είχε πάει αισίως δέκα.

Κατεβήκαμε όλοι μαζεύοντας μόνο τα άδεια κουτάκια μπύρας τα λερωμένα σεντόνια και τα προφυλακτικά. Με πήγαν στο σπίτι με το αμάξι τους σαν καλοί κύριοι και δώσαμε υπόσχεση να ανανεώσουμε το ραντεβού μας σύντομα, είτε στο σπίτι των ξαδέλφων Γιαβόρ και Μάριο, είτε στο σπίτι του Άλεξ.

Και σε καμιά οικοδομή βέβαια να πηγαίναμε πάλι, άσχημα δεν θα περνάγαμε...

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου. Σύντομα θα επιστρέψω με μια φάση που έκανα με τον Άλεξ σε μια σάουνα της Αθήνας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!