Γεια σας! Με λένε Δημήτρη και ιστορία μου είναι αληθινή και συνέβη πριν από ένα μήνα.

Είμαι 24 χρόνων και πολύ καύλα αγόρι: ψηλός, καστανός, με γυμνασμένο στήθος και σφιχτή κωλάρα. Στη ζωή μου έχω πηδηχτεί με αρκετούς άντρες, έχω κάνει και παρτούζες, αλλά δεν είχα δοκιμάσει να πηδηχτώ με μαύρους και ήθελα πάντα δοκιμάσω να φάω μεγάλα, χοντρά, μαύρα καυλιά και να ξεφύγω επιτέλους από τα μικρά των Ελλήνων.

Μένω στην Κυψέλη και κάθε μέρα περνάω από στενάκια όπου κάθονται παρέες από αράπηδες που με κοιτάνε με πονηρό και λάγνο βλέμμα. Εγώ ανάβω στην ιδέα να με ξεσκίζουν όλοι μαζί!

Ένα απόγευμα, λοιπόν, αποφάσισα να πραγματοποιήσω τη φαντασίωσή μου, μιας και είχα πολλές καύλες και σκέφτηκα πως ήταν ευκαιρία... φόρεσα ένα χαμηλοκάβαλο στενό παντελόνι με κόκκινο στρινγκάκι, το οποίο το ανέβασα πάνω από το παντελόνι και φρόντισα να φαίνεται ώστε να είναι αρκετά προκλητικό και να πάρουν το μήνυμα, σωστό τσουλάκι δηλαδή για να τους καυλώσω! Κάνω μια μυτιά, ώστε να απελευθερωθώ και να έχω το απαραίτητο θράσος.

Περνάω από ένα στενάκι όπου βλέπω δύο παρέες μαύρους: πέντε άτομα η μια και τέσσερις η άλλη. Μόλις με βλέπουν, με καρφώνουν όλοι και αρχίζουν να λένε διάφορα στη γλώσσα του. Τότε, εγώ, πηγαίνω και στέκομαι μπροστά στους πέντε κρατώντας τα κλειδιά μου στο χέρι. Τους χαμογελώ και κάνω πως τα ρίχνω κάτω, ουπς! και σκύβω να τα πιάσω με την κωλάρα μου προς το μέρος τους ώστε να δουν το στρινγκ. Αμέσως αρχίζουν να χαμογελάνε, τους πλησιάζω και τους πιάνω κουβέντα στα αγγλικά.

Συστήνομαι και μου λένε αν έχω γαμηθεί πότε με μαύρο. Τότε τους λέω «I’d like to taste big black cocks in my ass!». Μου χαμογελάνε και μου λένε ότι ο ένας από αυτούς μένει στην πολυκατοικία από πάνω μας και, αν ήθελα, να ανεβώ. Ήταν όλοι ψηλοί και γεροδεμένοι. Σκέφτηκα: «Πω! Πω! Με πέντε μαύρους θα με πεθάνουν στο γαμήσι!», αλλά είχα καυλώσει αφάνταστα και λέω χωρίς δεύτερη σκέψη «Ναι!». Πού να ήξερα τι ξεκώλιασμα θα φάω!

Ανεβαίνουμε στον τρίτο όροφο στο διαμέρισμα και αμέσως αρχίζουν να με χαϊδεύουν όλοι. Μου έβγαλαν το παντελόνι και το στρινγκ κι εγώ γονάτισα και άρχισα να τους τσιμπουκώνω... Δεν πίστευα στα μάτια μου! Είχα μπροστά μου πέντε πουτσάρες, πάνω από 24 εκ. και χοντρές! Σκέφτομαι: «Πού πάω; Θα με ξεσκίσουν!», όπως και έγινε:

Ο ένας ξαπλώνει κάτω στο χαλί που είχε και καβαλάω την ψωλάρα του. Δεν μπήκε εύκολα, αλλά σιγά σιγά την έχωσα όλη και άρχισα να βογκάω σαν σκύλα! Πονούσα πολύ, αλλά η καύλα ήταν απίστευτη! Το πάρτι όμως δεν είχε καν αρχίσει! Ακούω την πόρτα να χτυπάει. Την ανοίγει ο ένας και βλέπω να μπαίνουν μέσα και οι άλλοι τέσσερις που κάθονταν κάτω πριν! Μάλλον κατάλαβαν τι γινόταν και ήταν φίλοι με τους άλλους και ήρθαν! Λέω «Τώρα τη γαμήσαμε! Μέχρι το πρωί θα με γαμάνε!». Εκείνη την ώρα ακούω αυτόν που με γαμούσε από τον κώλο να βογκάει και την κωλαρά μου να γεμίζει χύσια! Μετά από λίγο οι δύο υπόλοιποι που τους έπαιρνα τσιμπούκι ένας ένας μου κάνανε τη μάπα άσπρη! Βγάζανε πολύ σπέρμα, πρώτη φορά είδα τόσο πράμα! Αυτοί που ήρθαν μετά, τις είχαν βγάλει έξω και τις παίζανε και περίμεναν να τελειώσουν οι άλλοι. Βλέπω τον έναν. Σίγουρα την είχε πιο μεγάλη από όλους! Πάνω από 27-28 εκ.!

Η κωλοτρυπίδα μου είχε πάρει φωτιά, αλλά η καύλα δεν τελείωνε! Έβγαζα συνέχεια υγρά και χύσια από πίσω! Αφού έχυσαν και άλλοι δύο στον κώλο μου, ήρθαν δύο άλλοι και με σήκωσαν και με πήραν στήνοντάς με όρθιο. Ο ένας μπήκε μέσα μου, καθώς ήμουν όρθιος, και αυτό με έτσουξε λίγο, μετά με έσπρωξε ώστε να σκύψω και να πάρω την ψωλή του άλλου στο στόμα. Αυτό δεν το είχα ξανακάνει με αυτό τον τρόπο: ένιωθα να σκίζονται οι δύο μου τρύπες (κωλοτρυπίδα και στόμα) από δύο τεράστια παλούκια! Η ψωλή μου πήγαινε πέρα - δώθε από το γαμήσι και άρχισα να χύνω χωρίς να την παίζω!

Αφού πέρασε κάποια ώρα, με βάζουν να γονατίσω και μου λέει ο ένας «Drink bitch!» και άρχισα να καταπίνω τα παχύρρευστα χύσια τους. Αλλά το γαμήσι φαίνεται πως θα αργούσε να σταματήσει... τους έβλεπα και τους εννιά με τις πούτσες κάγκελο και δεν άντεχα άλλο! Αντίθετα, αυτοί που με είχαν χύσει ζητούσαν κι άλλο γύρο.

Τέτοιο γαμήσι δεν είχα ξαναφανεί στη ζωή μου! Τόση πολλή πούτσα! Με ξαναβάζουν, λοιπόν, στα 4 αυτήν τη φορά στον καναπέ. Τότε, έρχεται από πίσω μου αυτός με την πιο μεγάλη πούτσα, την κοίταξα με τρόμο και αυτός γέλασε. Ήταν σαν μαύρος σωλήνας! Έχοντας το ύφος του απόλυτου γαμιά, μου την κάρφωσε στην κωλαρά και άρχισε να με σκίζει. Την ένιωσα να φτάνει μέσα μου, πολύ βαθειά, και του έλεγα «Κι άλλο! Κι άλλο!».

Μετά από ώρα άρχισε να χύνει και να γεμίζει το έντερό μου με σπέρμα με μεγάλη ευχαρίστηση, ξέροντας πως με ξέσκισε πιο πολύ από όλους. Μετά άρχισαν ένας ένας να με γαμάνε και περίμεναν ο καθένας τη σειρά του λες και ήταν σε μπουρδέλο. Ένιωσα μεγάλη πουτάνα! Με έβριζαν και μου έριχναν χαστούκια στα κωλομέρια, αλλά γούσταρα! Ο κώλος μου είχε ανοίξει σαν σπηλιά και έσταζαν συνέχεια, αφού αμόλαγαν όλοι, τα χύσια τους μέσα! Τρεις από αυτούς τις έπαιζαν και όταν τους ήρθε να χύσουνε, μου τις έδωσαν στο στόμα και κατάπια τα χύσια τους...

Πρέπει να είχα καταπιεί πάνω από ένα κιλό χύσια! Θυμάμαι έφυγα απ’ το σπίτι μου γύρω στις 8 και είχε πάει 12 περίπου και με τον κώλο μου να μην έχει σταματήσει ούτε λεπτό το ξέσκισμα! Ήθελα να σταματήσω, αλλά πώς να το κάνω με 9 γομάρια από πάνω μου! Αυτός με την πιο μεγάλη με πήρε δύο φόρες απ’ τον κώλο για να ικανοποιηθεί και κάθε φορά ένιωθα πως με σούβλιζε, νιώθοντας μέσα μου να βγάζει το πιο πολύ ψωλοχύμα από όλους. Με τους άλλους ένιωθα πως με σούβλιζαν, αφού όλοι πουτσαράδες ήταν, αλλά με αυτόν πολύ παραπάνω. Σίγουρα τόσο γαμήσι δε θα ξαναέτρωγα στη ζωή μου! Κρίμα που δεν το τράβηξα βίντεο!

Συνέχισαν να με γαμάνε μέχρι τη 1 περίπου. Είχαν χύσει όλοι δύο φορές και μερικοί τρεις. Ήταν η απόλυτη παρτούζα! Απορώ αν θα άντεχα όλο αυτό το γαμήσι χωρίς να έκανα μυτιά! Αφού λοιπόν ντύθηκα, πλύθηκα, τους χαιρέτησα, έδωσα το κινητό μου στον πιο μεγαλόπουτσο και έφυγα. Για μιαν εβδομάδα δεν μπορούσα να περπατήσω! Ένιωθα τον κώλο να καίει.

Σχόλια  

#7 xris 21-05-2015 04:50
Pios tin theli tin psoli mou
Παράθεση
#6 gianniss 28-04-2015 21:20
Salonicco κανε κατι και για μενα...θελω πολυ μ2 μαυρο....
Παράθεση
#5 Romanos70 14-11-2013 22:37
ετσι μουρχετε να παω ομονοια για εναν γαμια.
Παράθεση
#4 Cristos 19-09-2013 22:51
καυλωσα τοσο πολυ,
που αν και δεν ειμαι γκευ,
τωρα θα γαμιομουνα ευκολα.
Παράθεση
#3 Manos 12-09-2013 15:44
Αναρωτιέμαι γιατί ο Jonah Falcon (34 cm), πάντα είχε πρόβλημα με το να βρεί κάποιον να πάρει την πούτσα του, αφού υπάρχουν τόσα ανοιγμένα πουτανακια στις μέρες μας...!
Παράθεση
#2 Salonicco 11-09-2013 20:26
Ναι.... από 24 οι άλλοι και 27 ο μεγάλος, μας πέθανες ρε φίλε
Παράθεση
#1 giannis 11-09-2013 20:24
ζηλευω...θελω κ εγω φιλαρακι...κανε κατι!
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!