Η ιστορία που θα σας διηγηθώ συνέβη πριν από μερικά χρόνια όταν ήμουν φοιτητής. Όπως για τους περισσότερους, έτσι και για μένα, το διάβασμα κατά την περίοδο των εξετάσεων ήταν αδύνατο να γίνει στο σπίτι. Πάντα κάτι βρισκόταν να κάνω, με αποτέλεσμα να μη διαβάζω. Έτσι, από το δεύτερο έτος και μετά, άρχισα συχνάζω στη Βιβλιοθήκη της σχολής μου. Όχι πως εκεί τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα, ειδικά με όλα αυτά τα αγόρια που κυκλοφορούσαν.

Όταν κατά το μεσημέρι πήγα στη βιβλιοθήκη (ποτέ δεν ήμουν πρωινός τύπος), τίποτα δε φαινόταν διαφορετικό από τις άλλες μέρες. Διάλεξα ένα σημείο χωρίς πολύ κόσμο, και άνοιξα τα βιβλία μου, μπας και καταφέρω να διαβάσω και να περάσω κανένα μάθημα. Δεν πέρασε μισή ώρα, όταν ένα παιδί στα 20 ήρθε και κάθισε δύο τραπέζια παρακάτω.

Δεν ήταν αυτό που χαρακτηρίζουμε κούκλος, αλλά ήταν αρκετά εμφανίσιμος και έβγαζε μια σεξουαλικότητα απροσδιόριστη. Ήταν γύρω στο 1,75, αδύνατος με κοντά μαλλιά. Φορούσε ένα στενό μπλουζάκι και μια φόρμα η οποία δεν έκρυβε πολλά πράγματα. Το φούσκωμα που είχε ήταν αρκετό για να δημιουργήσει μιαν αναστάτωση στο μποξεράκι μου.

Μετά από αυτό, προφανώς δεν υπήρχε περίπτωση να συγκεντρωθώ. Συνεχώς το βλέμμα μου ήταν κολλημένο πάνω του. Ήμουν τόσο αδιάκριτος, που δεν πήρε πολύ για να καταλάβει ότι τον κοιτούσα. Σιγά σιγά άρχισε κι αυτός να με κοιτά, να ανταλλάζουμε χαμόγελα. Αυτό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα. Όσο αραίωνε ο κόσμος, αυτός γινόταν πιο τολμηρός. Έγλειφε το ένα του δάχτυλο, χάιδευε το καυλί του πάνω από τη φόρμα, το χούφτωνε και κοιτούσε αν τον έβλεπα. Περιττό να σας πω πως είχα καυλώσει απίστευτα με το σκηνικό, αλλά δεν τολμούσα να προχωρήσω. Δεν ήξερα αν γούσταρε ή αν απλώς έπαιζε μαζί μου.

Κάποια στιγμή, όταν είχαμε μείνει οι δυο μας στην αίθουσα, ήρθε και κάθισε απέναντί μου στο ίδιο τραπέζι.

-- «Γεια! Είμαι ο Νίκος!» μου είπε.

-- «Μάρκος! Χάρηκα!» του απάντησα. Τώρα ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι γούσταρε φάση και δεν ήταν μόνο για πλάκα που έκανε ό,τι έκανε.

-- «Πώς πάει το διάβασμα;» με ρωτάει.

-- «Πώς να πάει; Με έχεις αφήσει να συγκεντρωθώ από την ώρα που ήρθες;» του απαντώ. «Δε φοβάσαι μη σε δει κανείς;»

-- «Μπα! Δεν έκανα και τίποτα κακό», χαμογελάει, «...ακόμα».

-- «Τι κακό σκοπεύεις να κάνεις δηλαδή;» τον ρωτάω, αν και είχα ήδη καταλάβει πού το πήγαινε.

-- «Έλα μαζί μου», μου λέει και σηκώνεται από το τραπέζι.

Τον ακολουθώ έξω από το κτήριο της Βιβλιοθήκης, σε ένα άλλο κτήριο, σχετικά απομακρυσμένο, και κατεβαίνουμε στο υπόγειο. Η ώρα ήταν αρκετά προχωρημένη και δεν κυκλοφορούσε πολύς κόσμος.

Μπήκαμε μαζί στις τουαλέτες και αυτός, χωρίς να χάσει χρόνο άρχισε να μου χαϊδεύει το κωλαράκι. Παρ’ όλο που κόμπλαρα (δεν είχα ξανακάνει κάτι σε δημόσιο χώρο), κατέβασα κι εγώ το χέρι μου κι άρχισα να τρίβω το καυλί του πάνω από τη φόρμα. Το ένιωσα να σηκώνεται και να σκληραίνει. Αυτό που κρατούσα στο χέρι μου με έκανε να αρχίσω να το ξανασκέφτομαι. Δεν είχα ξανακουμπήσει κάτι τόσο μεγάλο. Ευτυχώς η περιέργειά μου ήταν μεγαλύτερη από το φόβο μου.

Για να μην τα πολυλογώ, έπεσα στα γόνατα και του κατέβασα τη φόρμα. Έξω πετάχτηκε η μεγαλύτερη ψωλή που είχα αντικρίσει μέχρι εκείνη την στιγμή!

-- «21 πόντους!» μου είπε όταν είδε την έκπληξή μου.

Μετά την αρχική έκπληξη, άρχισα σιγά σιγά να γλείφω τα αρχίδια του (ο αγαπημένος μου τρόπος να ξεκινώ μιαν πίπα): το κάτω μέρος του καυλιού και συνέχεια προς το πουτσοκέφαλο.

Πήρα το πουτσοκέφαλό του στο στόμα μου και, αφού το έγλειψα για 1-2 λεπτά, άρχισα να ρουφώ το καυλί του στο λαρύγγι μου. Παρ’ όλες τις προσπάθειές μου, δεν κατάφερα να το πάρω όλο. Τα τελευταία 3-4 εκατοστά δεν χωρούσαν με τίποτα! Όσο εγώ ρουφούσα, αυτός βογκούσε και μ’ έκανε να φοβάμαι μη μας πιάσουν.

Ξαφνικά, με σηκώνει και αρχίζει να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. Μου κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο και πήρε τα 17 εκατοστά της ψωλής μου τέρμα στο λαρύγγι του. Η αίσθηση ήταν απίστευτη! Ένιωθα πως θα έχυνα από στιγμή σε στιγμή. Παράλληλα, ένιωθα τα χέρια του να ανοίγουν το κωλαράκι μου και ένα του δάχτυλο να ψάχνει την τρυπούλα μου που σπαρταρούσε από καύλα, μέχρι που τη βρήκε.

Έσπρωξε ένα δάχτυλο μέσα μου, κάνοντάς με να βογκήσω ακόμα πιο δυνατά. Από το βογκητό μου κατάλαβε ότι γούσταρα κι άρχισε να προσπαθεί να σπρώξει ακόμα ένα. Παράλληλα συνέχιζε να ρουφά το καυλί μου. Ακόμα δεν ξέρω πώς δεν έχυσα! Ίσως με εμπόδιζε ο φόβος μη μας πιάσουν. Όταν μπήκε και το δεύτερο, άρχισε να με γαμάει αργά με αυτά, ανοίγοντάς με σιγά σιγά.

Κάποια στιγμή, αφού είδε ότι είχα χαλαρώσει, σταμάτησε να ρουφάει το καυλί μου και άρχισε να σπρώχνει και τρίτο δάχτυλο.

-- «Πρέπει να σε ανοίξω καλά, αλλιώς δε θα καταφέρω να μπω μέσα σου», μου ψιθύρισε.

Έπαιρνε όλες πρωτοβουλίες κι εγώ ήμουν εντελώς άβουλος, με έκανε ό,τι ήθελε! Όταν είχα χαλαρώσει και μπορούσε να βάζει και να βγάζει τα 3 δάχτυλα χωρίς να πονάω, σηκώθηκε και με έβαλε να του γλείψω κι άλλο την ψωλάρα του γιατί δεν είχαμε βαζελίνη ή κάποιο άλλο λιπαντικό.

Όταν ήταν αρκετά υγρός, με σήκωσε, με γύρισε και με έστησε στον τοίχο. Ήρθε πίσω μου, ακούμπησε το κεφάλι της ψωλής του στην τρυπούλα μου και άρχισε να σπρώχνει. Ο πόνος ήταν απίστευτος! Ήθελα να τσιρίξω από τον πόνο, αλλά δεν έβγαινε η φωνή μου. Μόλις έφτασε περίπου στα μισά σταμάτησε για 1-2 λεπτά αφήνοντάς με να ηρεμήσω λιγάκι και μετά συνέχισε να σπρώχνει μέχρι που ένιωσα τα αρχίδια του να χτυπούν πάνω μου.

Σταμάτησε ξανά, μέχρι που του είπα εγώ να συνεχίσει. Ο πόνος είχε αρχίσει να περνάει και πλέον είχα αρχίσει να απολαμβάνω το γαμήσι του. Άρχισε να μπαινοβγαίνει μέσα μου σιγά σιγά, χρησιμοποιώντας μόνο το μισό μήκος της πούτσας του. Σιγά σιγά, αφού είδε ότι είχα καυλώσει ξανά και ότι άντεχα την τεράστια πούτσα του, άρχισε να μπαινοβγαίνει όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο δυνατά, όλο και πιο βίαια. Ένιωθα τα μεγάλα του αρχίδια να χτυπούν στο κωλαράκι μου όσο με γαμούσε πιο γρήγορα.

Έβγαινε μέχρι που έμενε μόνο το πουτσοκέφαλό του μέσα μου, σταματούσε για 1-2 δευτερόλεπτα και το κάρφωνε τέρμα μέσα μου ξανά και ξανά. Κάποια στιγμή, και ενώ τα είχα χάσει από την καύλα και ήμουν αλλού, ένιωσα το χέρι του να χουφτώνει το καυλί μου και να αρχίζει να μου τραβάει μαλακία. Με γαμούσε πλέον αρκετά γρήγορα και φαινόταν ότι ήταν έτοιμος να χύσει, όχι πως εγώ ήθελα πολύ ακόμη.

Ξαφνικά, χωρίς να πει τίποτα, τραβιέται, με καρφώνει με όλη του τη δύναμη και αρχίζει να χύνει μέσα μου. Ένιωθα το τεράστιο καυλί του να χύνει τεράστιες ποσότητες καυτό χύσι βαθιά μέσα στο κωλαράκι μου. Η καύλα μου ήταν τόσο μεγάλη που δεν άντεξα κι άρχισα κι εγώ να χύνω στον τοίχο μπροστά μου.

Μετά από ένα - δύο λεπτά τραβήχτηκε από μέσα μου και, αφού σκούπισε τη ψωλή του, ντύθηκε και βγήκε από την τουαλέτα. Εγώ καθαρίστηκα με ό,τι βρήκα, ντύθηκα ξανά και επέστρεψα στη Βιβλιοθήκη. Εκεί τον βρήκα να μαζεύει τα πράγματά του. Χωρίς πολλές κουβέντες, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και έφυγε αφήνοντάς με σχεδόν μόνο στη Βιβλιοθήκη με το κωλαράκι καλογαμημένο και γεμάτο με τα χύσια του.

Βρεθήκαμε μερικές φορές ακόμη μέχρι που έκανε μόνιμη σχέση με μίαν κοπέλα και σταμάτησε να απολαμβάνει ανδρικά κωλαράκια.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!