Γεννήθηκα στην επαρχία και είχα την ατυχία οι γονείς μου να πεθάνουν νωρίς και να μείνω μόνος, παιδί ακόμα, χωρίς συγγενείς. Μόνο η αδερφή της μητέρας μου ζούσε στην πόλη, ήταν χήρα και ζούσε κι αυτήν όπως όπως. Αναγκαστικά, λοιπόν, θα μείνω μαζί της περνώντας με τα ελάχιστα χρήματα που έβγαζε πλασάροντας καλλυντικά. Η θεία μου ήταν δραστήρια γυναικά και, βλέποντας πως δεν τα βγάζουμε πέρα, πήρε τη μεγάλη απόφαση. Με έδιωχνε μερικές φορές από το μικρό δυαράκι που μέναμε και δεχόταν άντρες. Από εκεί και μετά τα πράγματα άρχισαν να καλυτερεύουν. Ένας από τους πελάτες της ήταν και κάποιος ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας, που με τη βοήθειά του, αυτήν η φοβερή γυναικά άνοιξε κάτι σαν ξενοδοχείο το οποίο λειτουργούσε και ως πορνείο. Εγώ ήμουν τότε γύρω στα 16 και ήξερα ήδη θαυμάσια τους δρόμους και το πεζοδρόμιο, πραγματικό παιδί της πιάτσας, με καλό σώμα, σκληραγωγημένο, όπου μπορούσα να το χρησιμοποιήσω και για προστασία αν χρειαζόταν. Φυσικά, το σπίτι της θείας είχε προστάτη, έναν φοβερό τύπο που τον έλεγαν «Κώστα» και που τον συμπάθησα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Ο Κώστας είχε βγει πριν λίγους μήνες από τη φυλακή και ήταν από αυτούς που δε διστάζουν μπροστά σε τίποτα, αλλά θα πέθαινε από την πείνα αν δεν τον μάζευε η θεία μου, για την οποία έκοβε τις φλέβες του. Ακόμα και με τα τόσα κορίτσια στο σπίτι, από τότε που τον γνώρισα, ήθελα να τον δω γυμνό. Τα δωμάτιά μας ήταν δίπλα δίπλα και έτσι δεν ήταν και τόσο δύσκολο να τον πάρω μάτι. Τον επισκεπτόμουν πολλές φορές πριν πέσω για ύπνο και φυσικά τον απολάμβανα να τριγυρίζει γυμνός ή με το σλιπάκι. Το εργαλείο του ήταν πολύ μεγάλο και το κοιτούσα λαίμαργα. Είμαι σίγουρος πως θα είχε προσέξει ότι τον κοίταγα πονηρά. Ένα βράδυ καθόμουν στο δωμάτιό του φορώντας τις πυτζάμες μου, ενώ ο Κώστας ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του γυμνός με ένα σεντόνι σκεπασμένος ως τη μέση που μόλις κάλυπτε το επίμαχο σημείο του. Μιλούσαμε για τις δουλειές στο σπίτι και για τις κοπέλες κι ο Κώστας μου λέγε λεπτομέρειες που νόμιζα ότι ξέρω αλλά τελικά είχα μαύρα μεσάνυχτα. Ανάμεσα σε αυτά που μου είπε ήταν ότι μερικές φορές τον είχαν πληρώσει και αυτόν για τις υπηρεσίες που παρείχε σε διάφορους πελάτες και ότι αν η θεία μου δεν είχε αντίρρηση θα μπορούσα να κάνω και εγώ το ίδιο. Τον ρώτησα περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό και μου είπε πως σε κάποιους άνδρες αρέσει να γλείφουν έναν πούτσο και πληρώνουν αρκετά για αυτό. Καθώς τα έλεγε αυτά εγώ άρχισα να ερεθίζομαι και γρήγορα ο πούτσος μου έγινε κάγκελο. Προσπάθησα να κρύψω την στύση μου, αλλά μάταια! Ο Κώστας με είχε δει. Μου χαμογέλασε και μου είπε ότι δεν πρέπει να ντρέπομαι γι’ αυτό και ότι πολλοί θα ήθελαν να πάρουν τον πούτσο μου στο στόμα τους.


-- «Δεν είδαμε, ακόμα, πόσο μεγάλο τον έχεις» μου πέταξε. Με δειλές κινήσεις κατέβασα το σλιπάκι μου και είδα τον Κώστα να χαμογελάει πάλι.

«Καθόλου άσχημα, μικρέ» μου είπε κοιτώντας εκστασιασμένα τον πούτσο μου.

-- «Και ο δικός σου πόσο μεγάλος είναι;» είπα και ένιωσα το πρόσωπό μου κατακόκκινο από την ντροπή. Τότε, με μιαν απότομη κίνηση έβγαλε το σεντόνι και πετάχτηκε το κοντάρι του μεγαλόπρεπες από μέσα. Μηχανικά σηκώθηκα από την καρέκλα και πλησίασα στο κρεβάτι του, λες και ο πούτσος του με είχε μαγνητίσει και με τράβαγε κοντά του. Έσκυψα από πάνω του και ο Κώστας οδήγησε το κεφάλι μου πάνω στον πούτσο του, μιλώντας σιγά και αισθησιακά μού έδινε οδηγίες για να τον γλείψω σωστά. Άρχισα να τον γλείφω από πάνω μέχρι κάτω, ενώ ο Κώστας μού ψιθύριζε ερωτόλογα καθώς τα χέρια του ταξίδευαν επάνω στο κορμί μου. Δούλευα τη γλώσσα μου με ταχύτητα προσπαθώντας να ικανοποιήσω όσο περισσότερο γινόταν αυτό το υπέροχο εργαλείο. Κάποια στιγμή ένιωσα τα δάχτυλά του να χαϊδεύουν τον πισινό μου και να χώνονται στην κωλοτρυπίδα μου. Βόγκηξα και έσκυψα ακόμα περισσότερο για να του ανοίξω τον δρόμο. Έβαλε ένα και έπειτα άλλο ένα δάχτυλο ενώ μου ψιθύριζε:

-- «Βρέξε με το σάλιο σου τον πούτσο μου, αφήνοντας όσο περισσότερο σάλιο μπορείς στο κεφαλάκι».

Κατάλαβα ότι θα μου τον έχωνε από πίσω. Ήμουν λίγο φοβισμένος, αλλά κατά βάθος ήξερα πως αυτό ήθελα. Με έβαλε να κάτσω στα τέσσερα κι ήρθε από πίσω μου. Ένιωθα το τεράστιο εργαλείο του να τρίβεται στα κωλομέρια μου και τα δάχτυλά του να παίζουν με την τρύπα μου, ετοιμάζοντάς την για τη μεγάλη είσοδο. Όταν ήμουν έτοιμος πια αντικατέστησε τα δάχτυλά του με τον πούτσο του.

Άρχισε να σπρώχνει αργά και σταθερά κι εγώ παραλίγο να λιποθυμήσω από τον πόνο και, για να μη φωνάξω, ο Κώστας έβαλε το χέρι του στο στόμα μου.

-- «Πονάς;» με ρώτησε.

-- «Πολύ...» του απάντησα.

-- «Κάνε λίγο υπομονή και δε θα το μετανιώσεις!» μου είπε ο Κώστας.

Καθώς μπαινόβγαινε αργά ο πούτσος του μέσα μου σιγά σιγά ο πόνος έφυγε και ερχόταν στη θέση του η καύλα. Τότε άρχισε να με πηδάει πιο γρήγορα. Ένιωθα τον πούτσο του να χτυπάει στον πάτο μου. Το γαμήσι συνέχισε για περισσότερο από 20 λεπτά σε διάφορε στάσεις. Στην τελευταία, ο Κώστας ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι κι εγώ τον είχα καβαλήσει. Ανεβοκατέβαινα επάνω του και η καυλωμένη πούτσα μου χτυπούσε πότε στην κοιλιά μου και πότε στο στήθος του. Άπλωσε το χέρι του και άρχισε να μου την παίζει. Δεν άργησα να αδειάσω τα υγρά μου στο στήθος του ενώ ταυτόχρονα ένιωθα μέσα στο κωλάντερό μου ένα παχύρευστο καυτό υγρό να ξεχύνεται.

Εκείνο το βράδυ για πρώτη φορά ένιωσα την αληθινή ηδονή! Μετά από αυτό ο Κώστας μού είπε πως δεν γινόταν να συνεχίσουμε γιατί αν με έπαιρνε χαμπάρι η θεία μου θα ένιωθε ντροπή. Η ηθική λοιπόν ενός πορνείου με κρατούσε μακριά από αυτό που ήθελα. Εκεί μέσα πάντως υπήρχαν ένα σωρό ευκαιρίες για διασκέδαση για κάποιον της ηλικίας μου. Τα περισσότερα δωμάτια είχαν τρύπες από όπου μπορούσε κανείς να παρακολουθήσει τα κορίτσια επί το έργο. Τις χρησιμοποιούσα συχνά αν δεν υπήρχε κάποιος από τους πελάτες μας να τις χρησιμοποιεί. Μια φορά που μπήκα, χωρίς να χτυπήσω, σε ένα μυστικό δωμάτιο βρέθηκα μπροστά σε κάποιο σημαντικό πρόσωπο που, με κατεβασμένο το παντελόνι, παρακολουθούσε την ερωτική σκηνή του διπλανού δωματίου παίζοντας τον πούτσο του. Μόλις με είδε μου ζήτησε να μείνω κι εγώ του απάντησα πως θα μπορούσαμε μαζί να δούμε το θέαμα. Μόλις κάθισα δίπλα του έπιασε το χέρι μου και το έβαλε στον πούτσο του. Εκείνος έσκυψε πάνω στον δικό μου πούτσο και μου πήρε τσιμπούκι. Ενώ εγώ του τον έπαιζα αυτός με έγλειφε και σε λίγη ώρα έχυσε γεμίζοντας με σπέρμα τα πάντα γύρω του. Πριν φύγει, με πλήρωσε και μου είπε ότι ήθελε αυτό να είναι το μυστικό μας και να μην το πω στη θεία μου.

Έτσι κι εγώ από τότε, και κρυφά από όλους, έκανα κάτι τέτοιες μικροδουλίτσες για να περνάει η ώρα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!