Συνέβη πρόσφατα ενώ γυρνούσα από μακρύ επαγγελματικό ταξίδι μέσω Φρανκφούρτης. Στο αεροδρόμιο της Γερμανίας θα έμενα για έξι ώρες και μετά θα πέταγα για Ελλάδα.

Άρχισα να κάνω βόλτες μέσα στο αεροδρόμιο, αφού πρώτα είχα πιει δύο καφέδες. Κάποια στιγμή πήγα στην τουαλέτα. Μπαίνοντας είδα ένα Γερμανό να είναι στις όρθιες, μόνο που δεν κατούραγε, τον είχε έξω και τον έπαιζε, αργά βασανιστικά θα έλεγα.

Έκανα ότι έριξα μια αδιάφορη ματιά και προχώρησα στην τελευταία από τις κλειστές με πόρτα. Πίσω μου δεν την έκλεισα καλά και αφού κατούρησα γρήγορα, έσκυψα και έβλεπα τον Γερμανό που ήταν στην ίδια θέση.

Ασυναίσθητα έβαλα το χέρι μου μέσα από το σλιπάκι μου (μιας και είχα αφήσει το παντελόνι να πέσει στα γόνατα) κι άρχισα να χαϊδεύομαι σε όλο το σώμα μου.

Είχα ερεθιστεί πάρα πολύ κι αφού βεβαιώθηκα ότι δεν είναι κάποιος άλλος μέσα στις τουαλέτες, γδύθηκα από την μέση και κάτω κι έβγαλα το κωλαράκι μου έξω από την πόρτα για λίγο - τόσο όσο χρειάσθηκε για να το δει ο Γερμανός στην γωνία.

Ξαναμπήκα μέσα και μισόκλεισα την πόρτα, έχοντας πάντα την πλάτη μου γυρισμένη σ’ αυτήν. Πράγματι σε δευτερόλεπτα ένιωσα την παρουσία κάποιου έξω από την πόρτα να θέλει να δει μέσα. Δεν γύρισα το κεφάλι μου και σε λίγο αισθάνθηκα ένα χέρι να ψαχουλεύει το σώμα μου.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο είχε σπρώξει περισσότερο την πόρτα και με έβλεπε καλύτερα. Δεν αντέδρασα κι αυτό τον έκανε να μπει μέσα κλείνοντας πίσω του την πόρτα.

Χωρίς λέξη με γυρίζει πιάνοντάς με από τους ώμους και με σπρώχνει ελαφριά κάτω. Δεν ήθελα περισσότερο.. γονάτισα κι άρχισα να του τον παίρνω βαθιά στο στόμα μου (είχε έναν πούτσο γύρω στα 18cm αλλά πολύ χοντρό).

Δεν ξέρω πόση ώρα τον έγλειφα και σηκώνομαι και του γυρίζω την πλάτη στήνοντας τον κώλο να με πάρει όπως αυτός νομίζει. Όπως του τον είχα σαλιώσει καλά μπήκε με δύναμη μέσα μου κάνοντάς με να φωνάξω από πόνο και ηδονή. Με γαμούσε δυνατά αλλά αργά.

Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και βρίσκομαι με τον κώλο ταπωμένο και το πρόσωπό μου να κοιτάει την ανοικτή πόρτα που μπροστά της ήταν ένας πολύ μελαμψός άνδρας με ένα τεράστιο καυλί στο χέρι να μας κοιτάει.

Ο Γερμανός πίσω μου σταμάτησε να κουνιέται αλλά χωρίς να βγει, μάλλον κοίταζε κι αυτός τον απρόσμενο επισκέπτη. Χωρίς να μιλήσει καθόλου αλλά με ένα πλατύ χαμόγελο, μου πρότεινε το καυλί του στο στόμα μου.

Αυτό ήταν ανέλπιστο για μένα. Άνοιξα πρόθυμα το στόμα και είχα τώρα δύο καυλιά να με ευχαριστούν (είχα να το νιώσω αρκετό καιρό). Μας διέκοψε όμως ο θόρυβος κάποιων που έμπαιναν στις τουαλέτες.

Τράβηξα τον μελαψό άνδρα μέσα κι έκλεισα την πόρτα. Έβαλα τον Γερμανό και κάθισε στην τουαλέτα και έκατσα πάνω του ξαναπαίρνοντας στο στόμα τον άλλον.

Ξαφνικά μου σφηνώθηκε η ιδέα να τους πάρω ταυτόχρονα (το έχω κάνει άλλες δύο φορές). Σταμάτησα και αφού σηκώθηκα καβάλησα τον Γερμανό κοιτώντας στο πρόσωπο και έκανα νεύμα του άλλου να μπει μέσα μου. Δεν ήθελε και παρακάλια…

Έφτυσε στην παλάμη του αρκετό σάλιο και το άπλωσε στο καυλί του. Άρχισε να σπρώχνει αργά αλλά σταθερά… Μου κόπηκε η ανάσα μόλις το κεφάλι πέρασε μέσα μου! Ένιωσα να ανοίγω… να ξεσκίζεται η κωλοτρυπίδα μου.

Δεν ξέρω πόσο κράτησε αυτό αλλά μετά ένιωθα υπέροχα με δύο ψωλάρες να μου οργώνουν τον κώλο κι εγώ να χτυπιέμαι επάνω τους σαν την χειρότερη πουτάνα.

Κατάφερα να τους πω στα αγγλικά να με χύσουν στο στόμα. Τελικά κατάφερα να γευτώ τα χύσια του μελαμψού.

Όταν τέλειωσαν με χαιρέτισαν με ένα χαμόγελο και βγήκαν. Κάθισα για αρκετή ώρα στην τουαλέτα μέχρι να ηρεμήσω και να σκουπιστώ από τα ψωλοχύματα που έτρεχαν από παντού.

Σχόλια  

#2 #τελης 03-09-2013 21:48
Kai tis pende epomenes ores pos tis perases?
Παράθεση
#1 τολης 26-08-2013 00:52
ντροπη σου που πηγες με γερμανο!
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!