Είχα βάλει παλιότερα μια ερωτική αγγελία και κάθε μέρα σχεδόν ελάμβανα και από ένα μήνυμα από κάποιον που μου έλεγε ότι ήταν από κάποια επαρχία της Ηπείρου. Δεν του απαντούσα μιας και μου είχε γράψει την ηλικία του. Αρκεί να σας πω ότι φέτος έκλεισε τα 20. Τέλος πάντων στο τελευταίο μήνυμα του μου έγραφε (την Παρασκευή), ότι το Σαββατοκύριακο θα κατέβαινε Αθήνα και ότι ήθελε να συναντηθούμε. Του έγραψα, δίνοντας του το κινητό μου. Με πήρε σχεδόν αμέσως. Πράγματι το Σαββάτο πήγα στον σταθμό των υπεραστικών και τον περίμενα. Μου είχε πει την ώρα που θα έφθανε και έτσι περίμενα, άργησε κάπου μισή ώρα.

Όταν έφθασε το λεωφορείο, τον αναγνώρισα αμέσως μιας και μου είχε πει τι θα φορούσε. Είδα να κατεβαίνει ένα άγουρο αγόρι, αλλά έλεγε πολλά. Τον πλησίασα, από κοντά ήταν ακόμα πιο παίδαρος. Μπήκαμε σε ένα ταξί και τον πήγα σε ένα ξενοδοχείο, ούτε φθηνό ούτε ακριβό, αν και μου είπε ότι δεν είχε πρόβλημα χρημάτων.

Ανέβηκε στο δωμάτιο μόνος του (δεν ήθελα να δώσω στόχο), εγώ θα ανέβαινα κάποια άλλη στιγμή. Όταν πλέον κατέβηκε και με βρήκε στο μπαρ του ξενοδοχείου, τον ρώτησα πώς είχε καταφέρει να τον αφήσουν να έρθει μόνος στην Αθήνα. Μου είπε ότι είχε πει και καλά ότι θα πήγαινε σε κάποιον φίλο του επίσης αθλητή κλπ. Με τα πολλά κατάφερε να τους πείσει.

Εγώ είχα αρκετούς ενδοιασμούς σχετικά με τον συγκεκριμένο τύπο που όμως έσβηναν καθώς κοίταγα αυτό το υπέροχο σώμα.

Ήταν ήδη μεσημέρι, έτσι πήγαμε κάπου να φάμε. Κάναμε και μερικές βόλτες στο κέντρο και κατά τα 4:00 γυρίσαμε στο ξενοδοχείο του. Μόλις μπήκαμε μέσα, είδα ότι ο άνθρωπος στην ρεσεψιόν εξυπηρετούσε δύο τρεις άλλους, ο μικρός ζήτησε το κλειδί και ανεβήκαμε επάνω χωρίς ο τύπος της ρεσεψιόν να μας δει. Αυτό με βόλευε καλύτερα. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο είπαμε να κάνουμε ένα μπάνιο μαζί στην μπανιέρα.

Τον είδα να γδύνετε. Είχε ένα υπέροχο νεανικό κορμί, μακριά πόδια, άτριχο στήθος, λίγες τρίχες στα πόδια, και έναν νεανικό πούτσο που υπόσχονταν πολλά. Η τρύπα μου στην θέα του υπέροχου όσο και νεανικού καυλιού άρχισε να συσπάτε. Γεμίσαμε την μπανιέρα και μόλις έκανε αφρό, μπήκαμε και οι δύο μέσα. Ήταν αρκετά μεγάλη (η μπανιέρα), τα πόδια μου ακουμπούσαν στα πλευρά του, όπως και τα δικά του στα δικά μου πλευρά, έτσι όπως ήμασταν ο ένας απέναντι στον άλλον.

Έχωσα το χέρι μου κάτω από τον αφρό, δεν μπορούσα να δω το καυλί του, αλλά υπολόγισα που περίπου ήταν, έτσι ψηλαφιστά, το χέρι μου έπιασε τα αρχίδια του. Απίθανη αίσθηση, ανέβηκα λίγο πιο πάνω, ένιωσα την καύλα του να είναι έτοιμη. Του είχε ήδη σηκωθεί, άρχισα να του χαϊδεύω το πουτσοκέφαλο, άπλωσε και εκείνος το χέρι του και έπιασε και αυτός τα αρχίδια μου και ύστερα με απαλές κινήσεις άρχισε να μου χαϊδεύει το καυλί μου. Δεν μου είχε ακόμα σηκωθεί, αλλά μόλις το χέρι του κατέβηκε κάτω από τα αρχίδια μου και άρχισε να ψάχνει να βρει την τρύπα μου για να χώσει το δάκτυλο μέσα της, άρχισα να καυλώνω. Τα κεφάλια μας ήταν κοντά το ένα στο άλλο, αρχίσαμε να φιλιόμαστε στο στόμα με πάθος. Έπαιζα με την καυλωμένη πούτσα του χωρίς να την βλέπω, ενώ εκείνος μου σκάλιζε την τρύπα.

Έδιωξα μερικούς αφρούς για να μπορώ να βλέπω το υπέροχο, τρυφερό καυλί του. Πραγματικά, τώρα μπορούσα να βλέπω το υπέροχο πουτσοκέφαλο και το πετσάκι που έπαιζα μαζί του. Του είπα να σταθεί όρθιος, υπάκουσε, εγώ έμεινα γονατιστός, έβαλα το ένα μου χέρι στην τρύπα μου και με το άλλο έπιασα το καλοσχηματισμένο καυλί του και το έχωσα μέσα στο στόμα μου. «Ωχ, δεν θα αντέξω, θέλω να χύσω» μου είπε μορφάζοντας από καύλα. «Δεν πειράζει μωράκι μου, έτσι, αυτό είναι ναι» του είπα και αμέσως μετά έχωσα το πουτσοκέφαλο στο στόμα μου. Δεν άντεξε παρά μόνο τρία τρομπαρίσματα και αμέσως μετά αισθάνθηκα τα καυτά ζουμιά να πλημμυρίζουν το στόμα μου. Είχε πολλά χύσια και μερικά από αυτά έτρεξαν από το στόμα μου στο σαγόνι και από εκεί σιγά-σιγά μέσα στο νερό. Συνέχισα να του τον γλύφω μέχρι που ξεκαύλωσε.
Με σήκωσε όρθιο και άρχισε να με γλύφει σε όλο μου το σώμα, είχα καυλώσει πολύ και από πίσω και από εμπρός.

Μου πήρε τον πούτσο και τον έβαλε στο στόμα του. Ήταν αρκετά αδέξιος στην πίπα μιας και ακουμπούσε το πουτσοκέφαλο μου με τα δόντια του. Τον σταμάτησα και του έδειξα ποιος ήταν ο σωστός τρόπος. Το κατάλαβε και άρχισε να μου κάνει μια απίθανη πίπα. «Θέλω να μου ανοίξεις την τρύπα μου, και ύστερα εγώ την δικιά σου.», μου είπε και συνέχισε να μου γλείφει το καυλί.

Ύστερα από τρία λεπτά, τον έβαλα να σταθεί με ανοιχτά τα πόδια και να σκύψει, στάθηκα πίσω του, άνοιξα τα τρυφερά κωλομέρια του. Μια παρθένα τρύπα βρίσκονταν ανάμεσα τους και περίμενε το καυλί μου. Έβαλα την γλώσσα μου στα τοιχώματα και την άνοιξα όσο μπορούσα πιο πολύ. Άρχισα να γλείφω με πάθος, μέχρι που την γέμισα σάλια. Έπιασα το καυλί μου, σημάδεψα στο κέντρο και άρχισα να σπρώχνω με απαλές κινήσεις το χοντρό πουτσοκέφαλο προς το εσωτερικό της.
Πόνεσε, και απλώνοντας το χέρι του έπιασε την κοιλιά μου. «Πονάω πολύ, αλλά μη σταματήσεις, θέλω να τον «φάω», αυτή ήταν πάντα η φαντασίωση μου, φοβάμαι όμως ότι θα σε λερώσω, γιατί μέχρι τώρα, όποτε έβαζα κάτι στον κώλο μου λερώνονταν, δεν ξέρω πως ή τι πρέπει να κάνω για να μη λερώνω;».

Του εξήγησα ότι δεν πρέπει να ανησυχεί για κάτι τέτοια και του μίλησα ότι αργότερα θα μάθει ότι μερικές φορές χρειάζεται να κάνει κλύσμα. Όσο του εξηγούσα μερικά πράγματα, το μισό καυλί μου είχε ήδη χωθεί μέσα του. Στο τέλος έσπρωξα και το υπόλοιπο μέσα. Η ζέστη του άντερου με καύλωσε ακόμα περισσότερο. Άρχισα να μπαίνω και να βγαίνω με αργές κινήσεις για να μη πονάει, κοίταξα το καυλί μου, είχε πράγματι λερωθεί λίγο, αλλά αυτό δεν με ένοιαζε καθόλου, ίσα-ίσα που η καύλα ήταν πιο μεγάλη καθώς ήξερα ότι γαμούσα μια παρθένα κωλοτρυπίδα. Τώρα τον είχα αφήσει να κάνει μόνος του τις κινήσεις.

Του άρεσε, είχε καυλώσει πολύ και του έπιασα το καυλί του και άρχισα να του τον παίζω καθώς το καυλί μου έσκιζε το άγουρο κωλαράκι του. Κάθε τόσο ακουμπούσα με το δάκτυλο μου το πουτσοκέφαλο, μόλις αισθανόμουν λίγο υγρό επάνω του σταματούσα να του τον παίζω, δεν ήθελα να χύσει ακόμα, ήθελα να μου τον χώσει και αυτός λίγο στην λιγωμένη κωλοτρυπίδα μου.

Επτά, οκτώ λεπτά αργότερα, αισθάνθηκα ότι ήμουν έτοιμος να χύσω, τον έβγαλα από το άντερο του, τον ξέπλυνα λίγο στο νερό και του τον έχωσα στο στόμα. Άρχισε να μου τον γλύφει με πάθος, δεν άντεξα, και άρχισα να αδειάζω τα υγρά μου στο στόμα του, τον είδα να καταπίνει μερικά, και άλλα να τα φτύνει έξω, καθώς νόμισε ότι θα πνίγονταν, βλέπεις δεν ήξερε καλά την τέχνη.

Ήταν ακόμα πασαλειμμένος από τα χύσια μου που έσταζαν από τα χείλια του. Η καύλα του ήταν στο κατακόρυφο, αυτή την φορά έσκυψα εγώ. Ήρθε από πίσω μου, μου άνοιξε τα κωλομέρια, και έμεινε να κοιτάει την ορθάνοιχτη τρύπα μου που φυσικά δεν έμοιαζε με την δικιά του παρθένα τρύπα. Ένοιωσα το υπέροχο καυλί να βυθίζετε με άνεση μέσα μου, πέντε φορές μπήκε και βγήκε, και πάνω στην καύλα μου αισθάνθηκα το άντερο μου να γεμίζει με καυτά υγρά, έχυνε και με κάρφωνε δυνατά.

Έμεινα μαζί του και την όλο το βράδυ, και μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, δεν κάναμε τίποτα άλλο από το να γαμιόμαστε συνέχεια. Πάντως τα νεανικά χύσια του ήταν το κάτι άλλο. Σχεδόν δεν θέλω να πιω νερό για να μη χάσω την υπέροχη γεύση που έχω ακόμα μέσα στο στόμα μου.

Ελπίζω να σας άρεσε η ιστορία μου με τον νεαρό αθλητή από την Ήπειρο. Περιμένω τα σχόλια σας.

Σχόλια  

#6 iyogequiemo 16-03-2019 14:55
Amoxil Used: http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ Amoxicillin 500 Mg http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#5 ukofojqalupaz 16-03-2019 14:15
Buy Amoxicillin: http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ Amoxicillin Online http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#4 ewsapukfapi 16-03-2019 07:48
Buy Amoxicillin: http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ Buy Amoxicillin Online http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#3 evigaivativ 16-03-2019 07:37
Amoxicillin 500mg Capsules: http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ Amoxicillin Online http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#2 aggelos 15-10-2013 14:05
yperoho
Παράθεση
#1 kanopipa 14-08-2013 08:53
Θελω να δοκιμασω και εγω τα νεανικα χυσια....στο στομα και στην τρυπα μου....
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!