Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια. Σε ένα από αυτά μου συνέβη κάτι ανεπάντεχο, κάτι που δε θα μπορούσα να το φανταστώ:

Βρισκόμαστε εγώ και ο φίλος μου στο Άμστερνταμ, σε ένα gaybar. Η ώρα ήταν γύρω στις 3 το πρωί και το bar ήταν γεμάτο από κόσμο, κατά πλειοψηφία νέοι. Πανέμορφα κορμιά που λικνίζονται στους ρυθμούς της μουσικής. Αρκετά μεγάλο bar και ο κόσμος σχεδόν από όλες τις γωνιές της Ευρώπης.

Σε κάποια στιγμή βλέπω τον κόσμο να αρχίζει να αγριεύει: αρχίζουν τα φιλιά και τα χάδια, να βγάζουν τα μπλουζάκια. Μετά από λίγο άρχισα να βλέπω τα πρώτα τσιμπούκια που γίνονταν μπροστά μου διπλά στο bar. Μετά άρχισε να ξαπλώνεται σε όλο το μαγαζί η διάθεση για ερωτικά παιχνίδια. Εγώ είμαι σε μια γωνιά, απέναντι από το bar, απολαμβάνοντας το θέαμα.

Κάποια στιγμή κατεβήκαν τα παντελόνια και άρχισε η παρτούζα μπροστά μου με τρία απίστευτα καυλιάρικα αγόρια. Εγώ τρελάθηκα από την καύλα και είπα θα τραβήξω μαλακία: βγάζω τον πούτσο μου, που ήταν ήδη πέτρα, και άρχιζα να τον παίζω. Όπου και να γύριζα το βλέμμα μου το ίδιο σκηνικό: παντού μανάρια είτε χόρευαν, είτε τσιμπούκια, είτε γαμίσι, είτε παρτούζες.

Ενώ τραβάω μαλακία, ξαφνικά, νιώθω ένα χέρι να χαϊδεύει το πόδι μου στο μπούτι. Γυρνάω ξαφνιασμένος και βλέπω έναν μαύρο δίμετρο φαλακρό με αγριόφατσα, ημίγυμνο, λίγο τριχωτό, με σώμα φουσκωτό, γυμνασμένο, γραμμωμένο, σαν τους ημίθεους που βλέπουμε στις gay ταινίες. Κατάπληκτος έμεινα ακίνητος, τρομαγμένος, και προσπαθώντας να καταλάβω τι γίνεται.

Καλά δε με είδε; Πώς είναι δυνατόν ένας ημίθεος να μου την πέσει ή, έστω, να μου δώσει την παραμικρή σημασία;! Εγώ είμαι 40 ετών νορμάλ, αλλά όχι ιδιαίτερα ωραίος. Σταμάτησα να σκέφτομαι και άφησα τον εαυτό μου ελεύθερο, λέγοντας ότι είναι να γίνει ας γίνει.

Αφήνω τον πούτσο μου, βάζοντας το χέρι μου στη μέση μου. Ο μαύρος αμέσως μου την πιάνει και αρχίζει να μου την παίζει. Τρελή καύλα με κυριαρχεί! Αφού πέρασαν ένα - δύο λεπτά, ο μαύρος σκύβει και αρχίζει να μου παίρνει τσιμπούκι.

Ο πούτσος μου είναι 16 cm, κανονικός. Τον ροφούσε όλο συνέχεια και δυνατά. Τέλεια τσιμπούκια που με έκαναν να τρέμω από την καύλα. Μέσα σε 5 λεπτά ένιωσα ότι θα χύσω. Δεν άντεχα άλλο! Έβαλα το χέρι μου στο κεφάλι του και του λέω στα αγγλικά: «Θα χύσω! Θα χύσω!». Ο μαύρος δεν σταματούσε. Όσο του έλεγα ότι θα χύσω τόσο περισσότερο μου ρουφούσε τον πούτσο. Κάποια στιγμή αρχίζω να χύνω και του λέω «Χύνω!» και αυτός άρχισε να μου τα ρουφά όλα! Μέχρι την τελευταία ρανίδα! Γενικά, χύνω παρά πολύ (με το κιλό), σχήμα λόγου. Ο μαύρος τα είχε πιει όλα. Και συνέχιζε να με παίρνει τσιμπούκι καθαρίζοντας απόλυτα τον πούτσο μου. Κάποια στιγμή σταμάτησε να με παίρνει τσιμπούκι. Σήκωσε το βλέμμα του προς το πρόσωπο μου. Χαμογέλασε. Με φίλησε στο στόμα και μου είπε στα αγγλικά «Ευχαριστώ!», χαϊδεύοντας το κεφάλι μου με τα στιβαρά του χεριά και έφυγε.

Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μετά στο ξενοδοχείο τράβηξα τρεις μαλακίες για να ξεκαυλώσω. Κοιμήθηκα πολύ αργά. Ο φίλος μου, που το είδε, μου είπε: «Η τύχη είναι για όλους και εμένα μου έτυχαν πολλά. Γιατί όχι και για σένα;»

Πέρασα τέλεια εκείνο το βράδυ! Ελπίζω η τύχη να με θυμηθεί πάλι!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!