Σε προηγούμενο γράμμα μου σας μίλησα για τον Αρτέμη, το αφεντικό του βενζινάδικου που δούλευα εποχιακά μέχρι να βγάλω το Λύκειο. Δεν ολοκλήρωσα όμως το τι έγινε με τον ηλικιωμένο αλλά πλούσιο πελάτη που δέχτηκε να μου γνωρίσει. Γεμάτος περιέργεια, μιας και επρόκειτο για τον πρώτο μου πελάτη που ήθελε κάτι άλλο από μένα και όχι βενζίνη, πήγα νωρίς στο σπίτι του Αρτέμη για να πάρω οδηγίες:

-- «Καταρχήν έχε υπόψη σου ότι δεν του είπα πως σε έχω μυήσει στον αντρικό έρωτα. Τον διαβεβαίωσα, αντίθετα, πως είσαι παρθένος. Του είπα ακόμη πως είσαι σε μαύρη απελπισία επειδή θα σας πετάξουν στο δρόμο αν δεν βρει η μάνα σου δύο χιλιάρικα για το στεγαστικό δάνειο. Του εξήγησα πως αν είχα να σ’ τα δώσω εγώ θα σε έκανα δικό μου. Τσίμπησε και πρότεινε να τα δώσει αυτός! Κοίταξε λοιπόν να έχεις ύφος θλιμμένο και να μη με βγάλεις ψεύτη.»

-- «Μα είναι ποτέ δυνατόν να δώσει τόσα λεφτά για να τον γαμήσω;! Αν μου έδινε τόσα κάθε φορά που τον πηδάγα θα ήμουνα Ωνάσης!» του είπα με απορία

-- «Δεν κατάλαβες! Δε θα τον πηδήξεις εσύ, αλλά αυτός εσένα! Τούτος εδώ είναι βέβαια αδερφάρα, αλλά γουστάρει πού και πού να πηδάει και κώλο για να νιώθει άντρας και πληρώνει καλά για τις παρθένες τρύπες. Το προσπάθησε μαζί μου τάζοντας μια μικρή περιουσία, μα τα υπολόγισα και δε με συμφέρει: Όχι πως θα με νοιάξει αν κάτσω να με πηδήξει, μα αν το κάνω, θα πάψει να με βλέπει σαν εκατό τοις εκατό άντρα. Σίγουρα θα σβήσει η αχόρταγη καύλα που έχει για την ψωλή μου και θα χάσω τα χρυσά αβγά που μου γεννάει καιρό τώρα και χωρίς διακοπή αυτήν η κότα! Ο δικός σου ρόλος θα είναι να τον κάνεις να νιώσει άντρας και, αν φερθείς ξύπνια, θα σε γεννάει κι εσένα χρυσά αβγά για καιρό.»

Και μόνο η σκέψη να με πάρει στην αγκαλιά του το πουρό, να με φιλήσει στο στόμα και να μου χώσει στον κώλο ή στο στόμα (ακόμα χειρότερα) τη γέρικη ψωλή του, μου έφερνε εμετό. Με τόσα λεφτά όμως υποτάχθηκα. Ο Αρτέμης απτόητος συνέχισε τις συμβουλές και τις προτροπές:

-- «Όπως σου έμαθα να πετάς κολακίες στους πελάτες στο μαγαζί για να έρχονται ξανά, έτσι και τώρα κοίταξε να του λες --έστω και ψεύτικα-- όλα όσα, πάνω στην καύλα σου, λες αυθόρμητα σε μένα. Η ψωλή του δεν είναι μεγάλη μα ούτε και μικρή και επειδή το κωλαράκι σου εξακολουθεί να είναι στενό σαν παρθένο, παρά τα καύλα που σου έχω ρίξει, σίγουρα θα πονέσεις μόλις σε σουβλίσει. Κοίταξε λοιπόν να ουρλιάξεις πιο γοερά από ό,τι κάνεις όταν σε πηδάω· δεν ξέρεις πόσο καυλώνουν τα πούρα με κάτι τέτοια! Το μυστικό είναι να τον πείσεις πως τον νιώθεις σαν βαρβάτο άντρα και γαμιά και πως σου αρέσει πολύ που σου μαθαίνει τον έρωτα.»

Μόλις ήρθε, με κοίταξε σαν να ήμουν το καινούργιο αυτοκίνητο που θα αγόραζε. Ο Αρτέμης μάς πρόσφερε κάτι να πιούμε και μας άφησε μόνους. Αυτός έβγαλε τότε τέσσερις δεσμίδες με χαρτονομίσματα των 50 ευρώ με κοίταξε με μάτια που γυάλιζαν από πόθο και τον άκουσα να λέει...

-- «Δεν γίνεται να αφήσω ένα τόσο όμορφο και γλυκό αγόρι σαν εσένα να τον πετάξει η τράπεζα στο δρόμο.»

Μέσα μου έβραζα μα βρήκα τη δύναμη να ψελλίσω έναν καλό λόγο:

-- «Νιώθω κάτι πολύ δυνατό για σένα μέσα στην καρδιά μου και ελπίζω να μου ανοίξεις και εσύ τη δική σου και να γίνουμε φίλοι, όσο γίνεται πιο κολλητοί.»

-- «Μωρό μου!» συνέχισε και, αφού με αγκάλιαζε, τα χείλη του γύρεψαν τα δικά μου. Ανταποκρίθηκα στο φιλί του όσο πιο θερμά μπορούσα, κλείνοντας τα μάτια μου για να έχω την ψευδαίσθηση ότι φιλούσα τον Αρτέμη. Σε λίγο άρχισαν τα χέρια του να με γυμνώνουν και με κάθε ρούχο μου που έπεφτε κάτω έβγαζε επιφωνήματα θαυμασμού. Γδύθηκε και αυτός μα απέφευγα να κοιτάξω το κορμί του για να μην το βάλω στα πόδια. Αμέσως μετά έσκυψε και έγλειψε τα δάχτυλα του ποδιού μου χαρίζοντάς μου μιαν πρωτόγνωρη ηδονή. Ενθουσιασμένος από τη θετική μου αντίδραση συνέχισε να γλείφει όλο και πιο επιδέξια προς τα πάνω αλλά, προς μεγάλη μου απογοήτευση, η γλώσσα του παρέκαμψε την καυλωμένη πούτσα μου και πήγε στις ρώγες μου. Ομολογώ πως με έκανε να αναστενάζω από καύλα. Σίγουρος τώρα και πως του έχω παραδοθεί, έσπρωξε το χέρι μου να πιάσει την ψωλή του. Εγώ όμως αντιστάθηκα και αυτό τον άναψε.

-- «Δεν θες μωρό μου να είσαι το ίδιο καλός μαζί μου όσο είμαι και εγώ;» είπε.

«Για να μου θυμίσεις τα λεφτά;» και εγώ τι να κάνω, του την χούφτωσα.

«Βλέπεις πως δεν είναι δα και τόσο τρομερό.»

«Θα το δεις αγόρι μου πόσο καλός και γενναιόδωρος ξέρω να είμαι με όσους μου δείχνουν αγάπη...» ψιθύριζε με βραχνή και λαχανιασμένη φωνή κι έσπρωξε το κεφάλι μου προς το θλιβερό πούτσο του. Αντιστάθηκα και πάλι για λίγο αλλά έκλεισα αμέσως τα μάτια, έφερα στη φαντασία μου τη γεμάτη υγεία ψωλή του Αρτέμη και υπέκυψα πειθήνια στην πίεσή του στενάζοντας.

«Όχι! Μη! Πρόσεξε τα δόντια σου μωρό μου!» φώναξε, όταν με κάποια δόση κακίας, προσποιήθηκα τον ατζαμή στο τσιμπούκι. Τον άφησα να μου δείξει πώς γίνεται κι όταν έμαθα, κατάφερα να κάνω τη γέρικη ψωλή του να καυλώσει αρκετά.

-- «Αγάπη μου! Καύλα μου!» βρυχήθηκε και χίμηξε λυσσασμένος για να γλείψει την τρυπούλα μου.

Η απίθανη ηδονή που αισθάνθηκα ήταν και αυτήν πρωτόγνωρη, η σβουνιά μου άνοιξε ηδονικά και οι κραυγές καύλας που άφησα ήταν ολότελα αληθινές. Η ψωλή του κατάφερε να σηκωθεί εντελώς, επιτέλους. Φόρεσε προφυλακτικό, με καβάλησε αγκομαχώντας σαν κουρασμένη ατμομηχανή που πάσχιζε να μου σουβλίσει τον κώλο.
-- «Όχι! Μη! Ό,τι άλλο θες, μα όχι αυτό! Δε θέλω! Μη μου το κάνεις!» ικέτεψα.

-- «Γιατί μωρό μου; Θα σου αρέσει πολύ! Πίστεψέ με! Άσε με και θα δεις πόσα λεφτά θα σου δώσω, μη με κόβεις τώρα που φτιάχτηκα, άσε με να σε ξεπαρθενέψω γλυκά μου, αγάπη μου, καύλα μου.»

Εγώ για να μη χάσω τα λεφτά, τούρλωσα τον κώλο μου σαν πουτάνα και δέχτηκα να μου μπήξει το γέρικο καυλί του. Όπως με είχε δασκαλέψει ο Αρτέμης, εγώ φώναξα πολύ...

-- «Βγάλ’ το! Με ξέσκισε το καυλί σου! Βγάλ’ το άντρα μου! Πονάω! Πονάω πολύ! Βγάλ’ το!» ούρλιαζα συνέχεια όσο γινόταν πιο δυνατά και δήθεν πάσχιζα να ελευθερωθώ.

Παρά τους πόνους, τελικά όλη η ψωλή του μπήκε ολόκληρη στον κώλο μου. Δεν ήταν και πολύ μεγάλη και, στην πραγματικότητα, δεν πόναγα και πολύ. Το μόνο που χρειαζόταν τώρα ήταν να κάνω υπομονή. Συνέχισε να γαμάει και πού και πού θυμόμουν ότι έπρεπε και εγώ να λέω ότι πονάω καθώς μου ξεσκίζει το παρθένο κωλαράκι. Η ώρα πέρασε και έχυσε με δυνατούς σπασμούς και έγειρε μετά δίπλα μου αποκαμωμένος από την τεράστια, γι’ αυτόν, προσπάθεια.

-- «Πόνεσα φρικτά και πονάω πίσω μου ακόμη μα με έκανες να χύσω τόσο γλυκά» του είπα και κούρνιασα στην αγκαλιά του. Δεν είχα χύσει βέβαια, μα δεν ήταν σε θέση να δει πως έλεγα ψέματα.

«Έχεις τόση δύναμη! Είσαι τόσο άντρας!» συνέχισα και του χάιδεψα τους μύες του, δήθεν με θαυμασμό, αν και δεν μπορώ να πω πως δεν ήταν ωραίοι για την ηλικία του. Φοβερά κολακευμένος από τα λόγια, όχι μόνο μου έδωσε τα χρήματα αλλά έβγαλε και τη βαριά χρυσή καδένα που φορούσε και την κρέμασε στον λαιμό μου.
-- «Σ’ το είπα πως θα σου αρέσει πολύ! Κι αυτό δεν ήταν τίποτε μπροστά στα τόσα που έχω να σου μάθω για τον έρωτα. Πότε θα σε ξαναδώ μωρό;» ρώτησε και με φίλησε με πάθος.

-- «Όποτε θες!» του απάντησα κι έτσι ανταλλάξαμε τηλέφωνα για να συναντηθούμε έξω το συντομότερο δυνατόν.

Σχόλια  

#3 ekasolutajo 21-06-2019 15:08
Amoxicillin - Prix.achetercom mander.fr: http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ Buy Amoxicillin wts.ogsg.gaywor ld.gr.gjz.zt http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
Παράθεση
#2 aceyirepa 21-06-2019 14:18
Amoxil Side Affects: http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ Amoxicillin 500mg Capsules lxq.clmm.gaywor ld.gr.oof.se http://mewkid.net/buy-amoxicillin/
Παράθεση
#1 kanopipa 05-08-2013 14:35
πολυ θα γουσταρα να ημουν στη θεση σου...χωρις τα λεφτα βεβαιως....το γαμησι ειναι γιατι ετσι γουσταρουμε και οχι ως οικονομικο μεσο για να πλουτισουμε....
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!