Ανέβαινα μεσημεριάτικα, πριν δέκα περίπου χρόνια την Αγίου Κωνσταντίνου και, πριν φτάσω στην Ομόνοια, έριξα μια ματιά στις αφίσες του πορνοσινεμά που έδειχνε γαμήσια του κώλου. Ένιωσα μια ανατριχίλα στην καβλιάρα κωλοτρυπίδα μου και έτσι σταμάτησα, έκοψα ένα εισιτήριο και μπήκα στην ισόγεια αίθουσα που ήταν, όμως, μισοάδεια.

Στάθηκα όρθιος στο πίσω μέρος, κανένα δεκάλεπτο και από τη μια κοίταζα τα σκληρά ξεκωλιάσματα που έριχναν κάτι μαύροι γαμιάδες, ενώ από την άλλη έκοβα μάτι για κανένα καμάκι. Δε γινόταν τίποτα και, όπως ένιωθα την κωλοτρυπίδα μου να ανοιγοκλείνει από καύλα, βγήκα και ανέβηκα τις σκάλες για τις τουαλέτες, που εκεί μέσα όλο και κάτι βρίσκεις.

Πράγματι, φτάνοντας εκεί πάνω βρήκα έναν ψηλό αδύνατο πιτσιρικά, που δεν έδειχνε πάνω από 18 χρονών. Στεκόταν σε έναν ουρητήρα με το καυλί έξω χωρίς να κατουρά. Τον λιγούρεψα όπως τον είδα κι έτσι στάθηκα στον διπλανό ουρητήρα, έβγαλα τον πούτσο μου κι έκανα πως κατουρώ, ενώ το μάτι μου έκοβε τον υποψήφιο γαμιά μου. Ο πιτσιρικάς πήρε είδηση πως τον έκοβα και τότε γύρισε προς το μέρος μου. Κόλλησε δίπλα μου και μου έγνεψε να κοιτάξω το καυλί του, που σαν το καλοείδα, στα αλήθεια ξαφνιάστηκα! Είχε ο μπαγάσας μιαν τεράστια μακριά ψωλή, σίγουρα πάνω από είκοσι πόντους και με ένα χοντρό λαχταριστό πουτσοκέφαλο που έπαθα την πλάκα μου και έλιωνα για να τον πάρω. Ο πιτσιρικάς μου έγνεψε πως ήθελε τρία χιλιάρικα, εγώ του είπα ένα και καταλήξαμε στα δύο, οπότε μπήκαμε στην τουαλέτα, σπρώξαμε πίσω την πόρτα και του κατέβασα το παντελόνι.

Άρχισα να τον φιλάω και να του γλείφω τα’ αφτιά, τον λαιμό, να του ρουφάω τα βυζάκια του, να του γλείφω τον αφαλό, ώσπου του άρπαξα εκείνο το απίθανο πουτσοκέφαλο και το βύζαινα. Ο πιτσιρικάς ευχαριστιόταν το γλείψιμο και το βύζαγμα και που του έκανα, γιατί άρχισε να βγάζει κάτι μουγκρητά, ενώ ο πούτσος του είχε γίνει σκληρός και τεράστιος σωστό παλούκι. Τότε ο γαμιάς, αναμμένος από καύλα, μούγκριζε να κατεβάσω τα παντελόνια μου και να του τουρλώσω τον κώλο μου για να μου τον χώσει. Εγώ σκιάχτηκα: «Πού θα πάει όλο αυτό το αγγούρι;» σκέφτηκα. Δεν είχα όμως πολλές επιλογές, γιατί ο γαμιάς μούγκριζε και ζήταγε να με γαμήσει, οπότε το μόνο που μου έμενε ήταν να αδειάσω όσο πιο πολύ σάλιο είχα στο παλούκι του και μετά του στήθηκα.

Ο γαμιόλης, έτσι όπως ήμουν στημένος με τουρλωμένο τον κώλο μου, άνοιξε τα κωλοχειλά μου και σφήνωσε το —σαν διπλό καρύδι— πουτσοκέφαλό του στη σφιχτή μου κωλοτρυπίδα. Με έσωσε το μπόλικο σάλιο που είχα ρίξει στον πουτσοπαλούκι του πιτσιρικά, αλλιώς θα μας είχε πάρει είδηση όλος ο κινηματογράφος από τα ξεφωνήματά μου. Με δύο–τρία σπρωξίματα το φουσκωμένο πουτσοκέφαλο του γαμιά βρήκε τον δρόμο του στην κωλοτρυπίδα μου και, στη συνέχεια, ένιωθα να βυθίζεται όλο εκείνο το παλούκι και τελειωμό δεν είχε… Ο πόνος πόνος, αλλά και η καύλα καύλα και, αντί να τραβιέμαι, έσπρωχνα τα κωλομέρια μου στα σκέλια του γαμιά, ώσπου όλο εκείνο το τεράστιο αγγούρι σφηνώθηκε και το ένιωσα να μου χτυπά στον αφαλό… Τα χοντρά αρχίδια του γαμιά φράκαραν στα κωλόχειλά μου και λιωμένος από καύλα του φώναζα να μου τα χώσει κι αυτά μέσα. Ο γαμιόλης φώναζε δυνατά: «Σε σκίζω πούστρα! σε ξεκωλιάζω καριόλα!». Κράτησε αυτό το άγριο γαμήσι γύρω στα είκοσι λεπτά και η ψωλάρα του γαμιά έμπαινε και ξανασφηνωνόταν στην κωλοτρυπίδα μου, ώσπου έβγαλε μιαν κραυγή καύλας και τότε μια βρύση από καυτά χύσια είχε ανοίξει και άδειασε μέσα όλο το υγρό της. Εγώ είχα ήδη αδειάσει μέσα στη χούφτα μου, λίγο πριν. Μόλις μπορέσαμε να πάρουμε μιαν ανάσα και προσπαθήσαμε να κουμπωθούμε, είδαμε με έκπληξη πως είχαμε και… θεατές.

Πολύ μου άρεσαν όλα εκεί μέσα. Από τότε, όποτε είχα καύλες, έβαζα πλώρη για το πορνοσινεμά μέχρι που κατέβασε ρολά.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!