Τον πρώτο χρόνο στη σχολή ούτε καν του έδινα σημασία, δε σήμαινε τίποτα για μένα. Όποτε αναγκαζόμουν να τον ρωτήσω κάτι, το σκεφτόμουν καλά, διότι άρχιζε να μιλάει και δεν τελείωνε ποτέ, τον έβρισκα βαρετό. Τη δεύτερη χρονιά άρχισα σιγά σιγά να κάνω παρέα μαζί του, και να καλλιεργώ τις γνώσεις μου και να συμμετέχω στις συζητήσεις.

Μιλούσαμε για τον κινηματογράφο, για την πολιτική και για κάποια προβλήματα της σχολής που μας έφεραν πιο κοντά. Δεν ήταν πια απλώς ο καθηγητής μου, αλλά ο πιο όμορφος άνθρωπος που είχα γνωρίσει ως τότε. Δεν παρέλειπε ποτέ να λέει, πως ήμουν ο καλύτερος μαθητής του και μου έδειχνε βαθιά εκτίμηση. Είμαι 20 και είναι 38. Τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή, από τότε που μου είπε: “Μίλησε μου σε παρακαλώ και δεν θα το μετανιώσεις”. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που νοιάστηκε για μένα, γι' αυτό που είμαι. Ένιωθα ένα γλυκό συναίσθημα σιγουριάς όταν ήμουν κοντά του. Δεν με ένοιαζε που ήταν παντρεμένος και με ένα παιδί. Υπέφερα που απλά με συμπαθούσε και τίποτα παραπάνω. Πάντοτε έτρεχα κοντά του όταν είχε κάποιο πρόβλημα, υπήρχαν όμως και φορές που ξεσπούσε επάνω μου. Τον άκουγα αδιαμαρτύρητα. Τον αγαπούσα και πάντοτε του έλεγα: “Μάνο, σε παρακαλώ μη στεναχωριέσαι, είμαι κοντά σου”. Έβρισκα συνεχώς αφορμές για να βρίσκομαι μαζί του. Δεν είχε όμως ποτέ χρόνο για μένα, αν και ήξερα πως του άρεσε να μιλά μαζί μου.

Κάποτε σε ένα γράμμα του περιέγραφα τα συναισθήματα που είχα γι' αυτόν. Μου είπε πως αυτά ήταν παιδιαρίσματα. Εγώ λυπήθηκα, ό,τι του έγραφα το είχα βγάλει από την καρδιά μου. Κάθε μέρα υπέφερα όλο και περισσότερο. Η καλύτερη μου φίλη μου είπε πως θα μου έστελνε ένα γνωστό της που ήταν ομοφυλόφιλος. Θα ερχόταν στη σχολή μια μερα για να μιλήσουμε. Ήμουν πολύ μπερδεμένος και μια συζήτηση με κάποιον που ήξερε, ίσως να βοηθούσε.

Εκείνη την περίοδο δεν του μιλούσα, δεν συμμετείχα στο μάθημα όπως άλλες φορές, δεν είχα κάν πάει να πάρω βαθμούς. Ήξερα ότι γι' αυτόν δεν αξίζα, όμως αξίζω για τον εαυτό μου και αυτό μου φτάνει. Ο νεαρός ήρθε και με βρήκε, καθόμασταν στις σκάλες και συζητούσαμε. Μόλις με είδε μαζί του άστραψε από θυμό και με άγριο ύφος με ρώτησέ γιατί δεν ήμουν μέσα στην τάξη, παρά χάζευα χάνοντας το μάθημα. Ευχαρίστησα το νεαρό και μπήκα μέσα.

Δεν του έδωσα σημασία, είχα νευριάσει με τη συμπεριφορά του. Μετά το μάθημα με ρώτησε αν ήθελα να με πάει πιο κάτω με το αυτοκίνητο, είχε πολύ καιρό να το κάνει. Του είπα ξερά “όχι με περιμένουν”. Εξαφανίστηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Την επόμενη μέρα τα παιδιά έκαναν υπερβολική φασαρία στο μάθημα, εγώ επίσης δεν έδινα σημασία σε αυτά που έλεγε, είχα πικραθεί πολύ. Και τότε σηκώθηκε, πήρε τη δερμάτινη τσάντα του κι έφυγε. Όλοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα. Πήρα το ποδήλατό μου και πήγα να το βρω στο σπίτι του. Ήταν μόνος του, η γυναίκα και το παιδί του έλειπαν. Μου έβαλε για μια ακόμη φορά τις φωνές και για άλλη μια φορά εγώ σώπασα. Τον αγαπούσα πόσο ποτέ. Ξέσπασε σε δάκρυα και γονάτισε μπροστά μου τετριμμένος.

Δεν άντεξα τον αγκάλιασα και προσπάθησα να τον ηρεμήσω. Του χάιδεψα το πρόσωπο και ξαφνικά κούρνιάσε στην αγκαλιά μου. Το πρόσωπο μου ακούμπησε στο δικό του και τα χείλη μας ενώθηκαν σε ένα μακρύ παθιασμένο φιλί. Μου έβγαλε τη μπλούζα διστακτικά παρατηρώντας την αντίδραση μου. Δεν μπορούσα να του αρνηθώ τίποτα. Έβγάλε το πουκάμισο του και με έσφιξε στην αγκαλιά του. Φιληθήκαμε και με χάιδεψε στο στήθος. Έμπλεξα τα δάκτυλα μου στα μαλλιά του και αμέσως κατέβασα το φερμουάρ του ενώ τον φιλούσα στο λαιμό. Το παντελόνι του έπεσε κάτω, με τραβήξε από τη ζώνη στο πάτωμα και αφού μου έβγαλε και το τελευταίο ρούχο, έπεσε πάνω στο κορμί μου και με φιλούσε παντού. Είχαμε τρελαθεί από το πάθος και είχαμε ερεθιστεί παντού. Όλες οι αισθήσεις μας ήταν σε έξαρση.

Πήρα το όργανο όπως στα χείλη μου και το φιλούσα σαν τρελός. Εκείνος καθιστός όπως ήταν με πήρε στην αγκαλιά του. Το ένιωσα βαθιά μέσα μου, παραδοθήκαμε σε ένα τρελό ρυθμό συντονισμένων κινήσεων, με τα χείλη μας ενώνονται σε παθιασμένα φιλιά μέχρι που φτάσαμε σε παράλληλο οργασμό.

Μου είπε πως ζήλευε, υπέφερε στη σκέψη ότι κοιμόμουν με άλλους άντρες και αν συνέχιζα να μην του δίνω σημασία θα τρελαινόταν. Πίστεψέ ότι τον είχα εγκαταλείψει ενώ αυτός
με αγαπούσε. Του είπα πως για μένα είναι ένα μεγάλο παιδί, ένα παιδί που τα αγαπάω τρελά. Εκείνη τη βραδιά αιχμαλώτισα τον έρωτά του, τον έρωτά του για μένα.

Σχόλια  

#1 dinstyle 31-07-2013 10:25
πολύ καλή!!
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!