Ένας πρώην συνάδελφος μας είχα προσκαλέσει να πάμε με ένα φίλο στο πάρτι που έκανε. Το τελευταίο διάστημα την είχε δει λίγο καλλιτέχνης. Το σπίτι που είχε αγοράσει ήταν η αφορμή για το πάρτι. Το νέο του σπίτι ήταν στην εξωτερική της Θεσσαλονίκης, ανατολικά δηλαδή και η οποία απ' έχει από τα όρια της πόλης περίπου μισή ώρα.

Στην διαδρομή συζητάγαμε με τον φίλο μου τον Σωτήρη πως μάλλον το πάρτι θα είναι αποτυχία. Όταν φτάσαμε όμως μείναμε έκπληκτοι. Επικρατούσε τέτοιος πανικός που δεν μπορούσαμε να βρούμε μια θεσούλα για το αυτοκίνητο. Στο πάρτι ήταν πολλοί και καλοί γνωστοί, ενώ ο χώρος ήταν γεμάτος από καβαλημένους τύπους και τύπισσες που νόμιζαν ότι επειδή κάνουν θέατρο στις ελεύθερες ώρες τους, κατάλαβαν και τι εστί κουλτούρα και ποιοτική ζωή... Για να μην πλατειάζω το πάρτι είχε μετατραπεί σε μια ατελείωτη πασαρέλα για όλα τα ψώνια που βρισκόντουσαν εκεί. Περιφερόντουσαν, έκαναν δημόσιες σχέσει και γέλαγαν σαν χαζοί.

Με το φίλο μου κάναμε αρκετό μάτι εκείνο το βράδυ, αλλά η βραδιά έδειχνε ότι θα έκλεινε κάπως άδοξα. Όταν το πάρτι άρχισε να αραιώνει, ο φίλος μου μας είπε να μείνουμε εκεί για ύπνο, αφού έξω είχε ήδη αρχίσει να βρέχει και είχαμε πιει και αρκετά.

Μόλις έφυγαν και οι τελευταίοι ποιοτικοί, βάλαμε ένα χεράκι να συμμαζέψουμε τουλάχιστον τα χοντρά ενώ ο Επιφάνης, που γιόρταζε για το νέο του σπίτι, προσπαθούσε να καθαρίσει ένα τεράστιο λεκέ στο χαλί, μάλλον από γλυκό! Το σπίτι τριώροφο, με εσωτερικές σκάλες και μάρμαρα. Ωραίο, αλλά πολύ μακριά από την πόλη. Ο Επιφάνης μας έδειξε που θα κοιμόμασταν και μπήκε στο μπάνιο. Εγώ την έπεσα αμέσως και με πήρε ο ύπνος με την τηλεόραση αναμμένη.

Δύο με τρεις ώρες αργότερα ξύπνησα όταν άκουσα κάτι περίεργο σαν ήχο, σαν βογκητό, σαν κάτι τέλος πάντων να έρχεται από το δωμάτιο που κοιμόταν ο Σωτήρης. Σηκώθηκα να καταλάβω τι γίνεται και έπαθα σοκ. Ο Σωτήρης πηδούσε τον Επιφάνη ο οποίος βογκούσε και ακουγόταν σίγουρα και στη διπλανή μονοκατοικία! Μάλιστα το σκηνικό ήταν κάπως άγριο, αφού ο Σωτήρης πήδαγε τον Επιφάνη με τέτοια μανία που το κρεβάτι κουνιόταν σε σημείο που νόμιζα ότι θα έσπαγε! Του είχε ανεβάσει τα πόδια του στους ώμους και από τη δύναμη που έβαζε έδειχναν ότι θα σπάσουν!! Δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα, έπαθα σοκ. Τα είχα χάσει εντελώς.

Ακούμπησα στην πόρτα όσο πιο ήσυχα μπορούσα και κοιτούσα σα χαμένος γιατί κανένας από τους δύο δεν μου είχε δώσει την εντύπωση ότι έπαιζε τέτοια παιχνίδια. Επέστρεψα ξανά στο δωμάτιο που υποτίθεται ότι κοιμόμουν αλλά που να κοιμηθώ. Ξαναβγήκα και προσπαθούσα να δω και να καταλάβω κάτι περισσότερο. Στάθηκα ξανά στην αρχή της πόρτας και κοιτούσα, κοιτούσα, κοιτούσα, ενώ σκεφτόμουνα ότι δεν έπρεπε να με πάρουν χαμπάρι.

Κάποια στιγμή λίγο αργότερα έγινα αντιληπτός από το Σωτήρη.

- "Τι κάνετε ρε μαλάκες" τον ρωτάω και μου απαντάει

- "Θα μπεις; ή θα κάτσει εκεί και θα κοιτάς".

Προχώρησα προς το σημείο του εγκλήματος αποφασισμένος και ως έτοιμος επιβήτορας και δίνω τον πούτσο μου στον Επιφάνη να πιάσει δουλειά. Μου έκανε το τέλειο τσιμπούκι! Δεν άφησε τίποτα να πάει χαμένο. Όταν το καυλί μου σκλήρυνε, πήρα σειρά να ξεσκίσω το κωλαράκι που ήταν ήδη.... ανοιχτό από το ξέσκισμα του Σωτήρη.

Τον έστησα στο κρεβάτι στα τέσσερα και έγινε της πουτάνας, φώναζε και χτυπιόταν από πόνο και καύλα. Μετά αλλάξαμε στάση και όταν ξάπλωσα ανάσκελα για να καθίσει στον πούτσο μου, τον πήρε όλο με τη μία, ενώ το στόμα του γέμιζε από το τεράστιο πουτσοκέφαλο του Σωτήρη.

Χύσαμε και οι δύο στο διψασμένο του στόμα και ούτε σταγόνα δεν πήγε χαμένη. Το σκηνικό συνεχίστηκε στο δωμάτιο του Επιφάνη, όπου ο μικρός τα είδε όλα αφού ο πεινασμένος του κώλος έπαιρνε πότε τον έναν πούτσο και πότε τον άλλο. Και επειδή είχαμε χύση ήδη μια φορά η δεύτερη φορά αργούσε δραματικά με αποτέλεσμα το ξέσκισμα να συνεχίζεται ατελείωτα επί ώρες!!!

Ελπίζω το κωλαράκι του να επανήλθε μετά από 5 ώρες συνεχούς ξεσκίσματος, πάντως για τουλάχιστον 2 ώρες μετά έβαζε διάφορα γιατί πόναγε.

Στο μεταξύ είχε ξημερώσει. Επιστρέψαμε με τον Σωτήρη Θεσσαλονίκη και συζητάγαμε πόσο καυλιάρικο ήταν το κωλαράκι του Επιφάνη.

Σχόλια  

#1 sussi bar 03-05-2014 07:03
Άμα δεν επανέλθει το κωλαράκι του Επιφάνη γαμήστε το δικό μου, είναι πάντα σφιχτό και πρόθυμο
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!