Τις προάλλες μου έγραψαν δύο φίλοι που διάβασαν την αγγελία μου στο gayworld.gr ότι ήθελαν να με πάρουν μαζί παρτούζα. Χωρίς πολλά πολλά κλείσαμε ένα ραντεβού κάπου. Πήγα, με περίμενε ο ένας από αυτούς με μια μεγάλη μηχανή. Ήταν νεαρός, περίπου είκοσι χρονών, με μακριά μαλλιά, δεμένα σαν αλογοουρά, όχι ιδιαίτερα όμορφος αλλά αρκετά γυμνασμένος. Ανέβηκα στην μηχανή, και ξεκινήσαμε για το σπίτι του, που από ότι μου είπε εκεί θα μας περίμενε ο κολλητός του.

Κάτι που με άναψε ιδιαίτερο ήταν πως σε όλη την διάρκεια της διαδρομής, ήθελε να τον κρατάω από το επίμαχο σημείο του και μάλιστα ήταν πολύ καυλωμένος, αφού το χέρι μου κρατιόταν από ένα σκληρό σαν παλούκι καυλί. Αφού φθάσαμε στο σπίτι, σε ένα διαμέρισμα στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας μου είπε να κάτσω στο σαλόνι κι εκείνος πήγε κάπου μέσα, λίγα λεπτά αργότερα μου έφερε κάτι ψηλοτάκουνες γόβες και κάτι άσπρες κάλτσες κοντές ίσα που θα κάλυπταν τις πατούσες μου, μου είπε να τα φορέσω. Το έκανα αμέσως, με έγδυσε και μου φόρεσε ένα μαύρο στηθόδεσμο, μετά με έβαλε να κάνω ένα γύρο από τον εαυτόν μου για να με δει καλύτερα. Απ' ότι φαίνεται όμως κάτι δεν του καθόταν, έτσι πήγε πάλι μέσα και έφερε μια ξανθιά περούκα με μαλλί που έφτανε μέχρι τους ώμους μου, μου την φόρεσε, με κοίταξε και μετά άρχισε να χαϊδεύει πάνω από το παντελόνι τον ήδη καυλωμένο πούτσο του λέγοντας:
«Τώρα μάλιστα, σε έκανα μια πουτάνα άλλο πράγμα. Περίμενε λίγο, πάω να φέρω και τον άλλον, να σε δει, του αρέσει πολύ να ξεσκίζει τους άλλους όταν φοράνε άσπρες κοντές κάλτσες με ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες όπως εσύ».

Δεν πέρασαν δύο λεπτά είδα να έρχεται σπρώχνοντας ένα αναπηρικό καροτσάκι που πάνω του καθόταν ένας άλλος νεαρός γύρω στα είκοσι κάτι κι αυτός. Σίγουρα φαινόταν μεγαλύτερος από τον πρώτο. Με έλουσε κρύος ιδρώτας, ο τύπος που ήταν στο καροτσάκι δυστυχώς δεν είχε πόδια και εκτός αυτού δεν έπρεπε να λειτουργούν ούτε τα χέρια του, αφού δεν τα κουνούσε καθόλου. Με είδε που κοκκάλωσα και μου είπε:
«Συγνώμη που δεν στο είπα από την αρχή, γιατί φοβήθηκα ότι δεν θα το δεχόσουν, από εδώ ο αδερφός μου που πριν τρία χρόνια είχε ένα ατύχημα με την μηχανή του, όπως βλέπεις δεν έχει πόδια, αλλά δεν μπορεί να κουνήσει ούτε τα χέρια του, έχει όμως σε άριστη κατάσταση το καυλί του και θα σε παρακαλέσω να του το περιποιηθείς καλά, γιατί όπως γράφεις και στις ιστορίες σου δεν σε νοιάζει παρά μόνο να γαμιέσαι καλά».

Είχα σοκαριστεί αφάνταστα, αλλά παρ' όλα αυτά πλησίασα στο καροτσάκι, διαπίστωσα δε ότι ο ανάπηρος δεν μιλούσε κιόλας, παρά έκανε μόνο νοήματα στον άλλον. Ο άλλος, ο αδερφός δηλαδή του ανάπηρου, του κατέβασε το φερμουάρ και από μέσα πετάχτηκε ένα αληθινά τεράστιο εργαλείο, μεγάλο και αρκετά χοντρό, γεμάτο φλέβες, που είναι πραγματικά η μεγάλη μου αδυναμία, ήμουν έτοιμος να το βάλω στο στόμα και την ώρα που έσκυβα, άκουσα τον άλλον να μου λέει:

«Κάτσε λίγο, πριν τον χώσεις στο στόμα σου, θέλει να του δώσεις να γλύψει το πόδι σου με τις άσπρες κάλτσες και την μαύρη γόβα». Σήκωσα το πόδι μου και το έφερα στην μούρη του, έβγαλε λαίμαργα την γλώσσα του και άρχισε να μου γλύφει πάνω κάτω την γάμπα, ενώ κάθε τόσο μου σάλιωνε την άσπρη κάλτσα. Φαινόταν να το απολαμβάνει. Ίσως αυτό του δινει περισσότερη ικανοποίηση από το γαμήσι και το τσιμπούκι σκεύτικα βλέποντάς τον με τι μανία έγλυφε τις γόβες και τις άσπρες κάλτσες. Αυτό κράτησε πέντε λεπτά περίπου, και ύστερα ο άλλος με έβαλε να γονατίσω ανάμεσα στα πόδια του ανάπηρου και πήρα το τεράστιο καυλί του και άρχισα να του το γλύφω με μεγάλο πάθος. Μετά το πρώτο σοκ άρχισα να προσαρμόζομαι στην κατάσταση, είχα μάλιστα καυλώσει με την ιδέα και μόνο ότι για πρώτη φορά θα με ξέσκιζε ένας ανάπηρος και θα μπορούσα να προσφέρω χαρά σ' αυτό το ανήμπορο αντρικό κορμί που βρισκόταν όλη την μέρα καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι.

Έχοντας το καυλί του στο στόμα μου έπαιζα με το πουτσοκέφαλο του και τον άκουγα να μουγκρίζει σαν ταύρος, ενώ ο αδερφός του που ήταν συνεχώς παρόν στη φάση μου έσπρωχνε το κεφάλι μέχρι την ρίζα του μεγάλου, χοντρού, γεμάτο φλέβες καυλιού του ανάπηρου αδερφού του. Αργότερα με έβαλε να κάτσω πάνω στο καυλί του ανάπηρου, ανοίγοντας μου τα κωλομέρια, μόλις μπήκε λίγο μέσα μου, ήρθε εκείνος πίσω από το καρότσι του ανάπηρου, με έπιασε από τις μασχάλες και άρχισε να με κουνάει πάνω κάτω στο καυλί του ανάπηρου αδερφού του, ενώ εγώ είχα βρει την ευκαιρία να μπουκώσω το στόμα μου με το καυλί του που στεκόταν σαν κοντάρι σημαίας υπερήφανα μπροστά μου.

Η ψωλή του ανάπηρου ήταν το κάτι άλλο μέσα στον πεινασμένο κώλο μου και οι χοντρές φλέβες μου ερέθιζαν τα τοιχώματα της ξεσκισμένης πούστικιας τρύπας μου, και ταυτόχρονα ο ανάπηρος βύζαινε τις καυλωμένες ρόγες μου με τα καυτά χείλια του, εγώ ρουφούσα τον πούτσο του αδερφού του με πάθος. Με γαμούσαν άγρια, με πάθος, ο πούτσος μου είχε αρχίσει να στάζει από την καύλα πάνω στο στήθος του ανάπηρου. Δέκα λεπτά αργότερα άρχισε να μουγκρίζει, ο άλλος έβγαλε από το στόμα μου το καυτό καυλί του, και με έβαλε να γονατίσω μπροστά στον ανάπηρο αδερφό του, πήρα στο στόμα μου το καυλί του ανάπηρου που ήταν καυτό από τα ίδια μου τα άντερα, και άρχισα να ρουφάω με τα χείλια μου την διασταλμένη τρύπα του πουτσοκέφαλου που σε λίγο θα μου έδινε καυτό χύση στο στόμα, ενώ ο αδερφός του είχε πάρει θέση πίσω μου και μου ξέσκιζε την ανοιχτή τρύπα μου λέγοντας μου: «Τελικά είσαι πολύ καλύτερος από ότι γράφεις στις ιστορίες σου, είσαι μεγάλο πουστράκι, μεγάλη πουτάνα, έτσι, αυτό είναι, ωραία δεν είναι που σε ξεσκίζουμε τα δύο αδέρφια, ε;».

Όσο συνέχιζε να με ξεκώλιαζει δυνατά, έχυνα συνέχεια, ενώ σε λίγη ώρα το στόμα μου θα γέμιζε από μια απίστευτη ποσότητα καυτών σπερμάτων που τα πρώτα πετάχτηκαν στα μαλλιά μου με απίστευτη δύναμη. Με μιας μπούκωσα το πουτσοκέφαλο του ανάπηρου στο στόμα μου και άρχισα να βυζαίνω καυτό σπέρμα, όταν ένοιωσα τον άλλον να βγαίνει από το ξεσκισμένο άντερο μου και να έρχεται με σφιχτά κρατημένο πουτσοκέφαλο του στο στόμα μου, τα πρώτα προσπερματικά υγρά που είναι και τα καλύτερα μιας και μπορεί κανείς να τα καταπιεί άνετα μιας και είναι αραιά, άρχισαν να πέφτουν στην γαμημένη μούρη μου, στα μάτια μου, στα χείλια μου, και μετά καυτά, καυτά μέσα στο διψασμένο στόμα μου. Τα δύο αδέρφια έχυναν απίστευτες ποσότητες σπέρματος, κι εγώ τα κατάπινα λες και μου άδειαζαν ολόκληρο κουτί με κρέμα γάλακτος στο στόμα, μόνο που στην πραγματικότητα αυτή η κρέμα γάλακτος είχε την υπέροχη γεύση του αντρικού σπέρματος που σε κάθε ομοφυλόφιλο άντρα αρέσει τρελά.

Η εμπειρία με τον ανάπηρο ήταν καλύτερη από ότι περίμενα. Εύχομαι σύντομα να την επαναλάβω γιατί νιώθει κανείς απίστευτη ευχαρίστηση προσφέροντας ευτυχία σε κάποιον που στην πραγματικότητα δεν μπορεί να βοηθηθεί μόνος.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!