Καλησπέρα διαβάζω αρκετό καιρό τις ιστορίες σας και άλλες βρίσκω ενδιαφέρον και άλλες όχι φυσικά αυτό είναι στο γούστο και στο τι αρέσει στον καθένα.

Επίσης διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι γράφουν για την πρώτη τους γνωριμία και το τι επακολούθησε και πόσο τους άρεσε, εγώ ίσως σας σοκάρω κάπως πολύ λίγα άτομα θα μπορέσουν να με καταλάβουν πραγματικά, πολλοί θα με χαρακτηρίσουν τσουλάκι άλλοι πάλι θα με πουν μαλάκα άλλοι ότι ήμουν θύμα σε σεξουαλικές ορέξεις του καθένα και άλλοι πολλοί απλά ανώμαλο. Αλλά δεν με νοιάζει η κρίση κανενός είμαι υποτακτικό άτομο (δούλος - slave) όπως πολλοί χαρακτηρίζουν αυτά τα άτομα χωρίς ποτέ να καταλάβουν ότι αυτό μου αρέσει και μέσα από έναν εξευτελισμό του ατόμου μου εγώ νιώθω την μεγάλη αγάπη και την τέλεια ηδονή.

Θα ήθελα να σας έστελνα ολόκληρο το ημερολόγιο μου για να καταλάβετε αλλά είναι και μεγάλο και ονομαστικό άρα αδύνατο. Μέσα από εδώ και από αυτά που θα σας γράψω θέλω να ευχαριστήσω τον αφέντη μου τον δικό μου άνθρωπο που με αγάπησε πραγματικά όσο κανένας άλλος και μην σας ακούγεται παράξενη η λέξη αγάπη πάντοτε οι αφεντάδες αγαπούσαν με τον δικό τους τρόπο τους δούλους του ήταν ιδιοκτησία του και τους πρόσεχαν στο κάτω κάτω το να πηδηχτεις με κάποιον που γνώρισες όσο καλό και να είναι το σεξ το πήδημα τελειώνει και αγάπη δεν υπάρχει.

Επειδή σας ζάλισα αλλά έπρεπε για να καταλάβετε να αρχίσω περιληπτικά την ιστορία μου λοιπόν. Είχα αποτύχει να περάσω σε σχολή μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις αν και ήμουν αρκετά καλός μαθητής όχι όμως και τέλειος το καλοκαίρι περνούσε με μπάνια στην θάλασσα είμαι και από νησί βλέπετε βόλτες και καφεδάκια είμαι ένα άτομο αρκετά εμφανίσιμο όχι θηλυπρεπής αρρενωπό 8α έλεγα είχα αρκετή πέραση σε κοπέλες αλλά από πιο μικρός ήξερα πως ερωτικά με έλκουν οι άντρες. Εμπειρία δεν είχα καμία φυσικά πάντα με ένιωθα την επιθυμία να κάνω κάτι με άντρα αλλά πάντοτε δίσταζα βλέπεται ήταν και το κλειστό περιβάλλον της επαρχίας.

Ενήλικας πλέον στα 19 η πρώτη επαφή έγινε με έναν συνομήλικο ξάδελφο όχι τίποτα ιδιαίτερο απλά πρώτη φορά πήρα πίπα ας πούμε γιατί με το που ακούμπησα το στόμα μου στο πουλί του εκείνο έχυσε αμέσως και μάλιστα στο στόμα μου πράγμα που δεν είχα φανταστεί και θύμωσα πολύ με τον ξάδελφο και δεν ξανάγινε.

Η δεύτερη απόπειρα ήταν με δυο φαντάρους από τους πολλούς που υπάρχουν στο νησί πήρα πίπα πάλι και έγινε και η πρώτη απόπειρα να εισχωρήσει κάτι σαρκικό πίσω μου (μέχρι τότε το μόνο που έμπαινε ήταν κανένας στύλος κανένα δάκτυλο από μένα και αν έβρισκα κανένα καλό αντικείμενο) δεν ήταν πολύ επιτυχείς ο ένας έχυσε στο στόμα μου και ο άλλος πριν καλά καλά μπει μέσα μου με γέμισε με τα χύσια του δεν ενθουσιαστικά δεν ήταν αυτό που περίμενα εκτός από το ότι όταν με έχυσε αυτός από πίσω με σκούπιζε με τον πούτσο του και μου άστραψε ένα χαστούκι στα κολομαγουλα ένα από τα αριστερά και ένα από τα δεξιά λέγοντας στον φίλο του ωραίο κωλακι βρήκαμε να ξεχαρμανιαζουμε, αυτό το τσούξιμο που ένοιωσα πίσω μου καθώς και ο τρόπος που είπε κωλακι για να ξεχαρμανιαζουμε σχεδόν αυτόματα μου σηκώθηκε και αναστέναξα η επόμενη λέξη σ΄ άρεσε ρε παλιοπουστάκι και η τρίτη σφαλιάρα που φάγανε τα κωλομαγουλα με έκαναν να αρχίζω να χύνω χωρίς καν να ακουμπήσω τον πούτσο μου.

Τρελάθηκα από καύλα εκείνοι ντυνόταν ανέβαζαν τα παντελόνια και εγώ έμεινα ακίνητος με το κώλο τουρλωμένο περιμένοντας να απλώσει το χέρι κανένας από του δύο και να μου το κατεβάσει στα κωλομαγουλα αλλά τίποτα ντύθηκαν γέλασαν μαζί μου (δες ρε συ το πουστακι αχόρταγο είναι ακόμα στημένο κάθεται περίμενε έτσι θα σου στείλουμε κανένα φιλαράκι να ξεχαρμανιασι) και έφυγαν περίμενα έτσι πάνω από ώρα στημένος τουρλωμένος και απίστευτα καυλωμένος μάταια όμως κανείς δεν ήρθε. Έπαιξα το πουλί μου έχυσα και έφυγα.

Μετά από 3 - 4 μέρες έστειλα μήνυμα στο κινητό του ενός να ξαναβρεθούμε με πήρε τηλέφωνο αμέσως και με αγριεμένοι φωνή είπε

- Ρε παλιοπουστρα μη ξαναστειλης μήνυμα η πάρεις τηλέφωνο ξανά εγώ θα τηλεφωνώ όποτε γουστάρω να πηδήξω κατάλαβες

- Εντάξει, λέω

- Όχι μαλακισμένο κατάλαβα θα λες εξηγηθήκαμε;

- Μάλιστα είπα και το έκλεισα.

Η φωνή του εξακολουθούσε για ώρα να ηχεί στ' αυτιά μου με καύλωσε αφάνταστα και άρχισα να παίζω το πουλί μου να χύσω.

Αρχές Σεπτέμβρη μετά από 10 μέρες περίπου κατά τις 11 βράδυ ήμουν με φίλους σε ένα μαγαζί και χτυπά το τηλέφωνο μου το σηκώνω και ακούω τον φαντάρο από την άλλη με μια φωνή να μου λέει ,που είσαι ρε; του λέω που είμαι και απαντά σε πέντε λεπτακια ακριβώς να είσαι σε αυτό το μέρος κατάλαβες; Ναι είπα και επαναλαμβάνει δυνατά κατάλαβες ρε μαλακισμένο κατάλαβα είπα, και σαν μαγνητισμένος έφυγα να τον συναντήσω .

Με περίμενε εκεί με έναν φίλο του όχι των πρώτο που με είχε δώσει πίπα κάποιον άλλον, νάτο ρε το πουτανακι διψάει για πούτσο λέει στον φίλο του και γέλασε, μόλις πλησίασα μου λέει γονάτισε ρε και μόλις γονάτισα πιάνει το κεφάλι μου και το ζουλάει πάνω στον πούτσο του πάνω από το παντελόνι λέγοντας λέγε ρε τον θες; Ναι λέω πολύ και ο φίλος του έβλεπε, βγαλτον έξω τώρα γλείψε καλά τα αρχίδια και παρτον στο στόμα σου και έχει μαζέψει αρκετό χύση για να σε ξεδιψάσει ανοίγω προσεκτικά το παντελόνι κατεβάζω το σλιπ που φορούσε και άρχισα να γλύφω τα αρχίδια του και σιγά σιγά και τον πούτσο του που καύλωνε και έβγαινε το κεφάλι απέξω που κατεθειαν μου το έχωσε στο στόμα.
Πράγμα που με είχε καυλώσει και εμένα αφάνταστα.

Ο φίλος του έβλεπε και άρχιζε να καυλώνει κι αυτός έπιανε τον πούτσο του πανό από το παντελόνι. Άρχισε να μου τον χώνει να με τον καρφώνει μέσα στο στόμα μου τραβώντας με τα δύο χέρια του το κεφάλι μου με γαμούσε κανονικά από το στόμα, εγώ ρουφούσα και με τα χέρια μου ξεκούμπωνα το παντελόνι να βγάλω έξω τον πούτσο μου να τον παίξω δεν άντεχα. Ένα γέλιο από τον φίλο του τον έκανε να ρωτήσει γιατί γελάς ρε μαλάκα κάτσε χύνω και έρχεται η σειρά σου να σε πιποσει δες πόσο καλός είναι, πρόσεχε ρε μαλάκα μη σε γαμήσει τον έβγαλε έξω το πουστακι χαχαχαχαχα τραβιέται απότομα με βλέπει και μου αστράφτει ένα χαστούκι στα μάγουλα που τα έχασα, τι κάνεις ρε μαλακισμένο θα μας χύσεις θα μας λερώσεις ρε ανέβασε ρε το παντελόνι αμέσως τσίριξε.

Τα έχασα ανεβάζω αμέσως το παντελόνι και μου τον χώνει στο στόμα πάλι και σχεδόν αμέσως αισθάνθηκα να χύνει μέσα στο στόμα μου λέγοντας μη χάσεις ούτε σταγόνα παλιοπουστρα τα κατάπια όλα τον έβγαλε από το στόμα μου τον σκούπισε πάνω στα μάγουλα μου και φώναξε τον φίλο του δικό σου ρε .

Έρχεται εκείνος τώρα μπροστά μου τον βγάζει έξω και αρχίζω να τον γλείφω δεν χρειάστηκε πολύ πιάνει το κεφάλι μου το σπρώχνει προς τα πίσω λέγοντας άνοιξε το στόμα ρε και άρχισε να χύνει τα πιο πολλά στην μούρη μου αισθανόμουν να χύνω και εγώ μέσα από το παντελόνι και αναστέναζα.

Ανέβασε και αυτός το παντελόνι και ακούω τον φίλο του να λέει είδες ρε μαλάκα που σου το έλεγα θα χύσεις καλά και γέλασε δες μια μούρη που τον έκανες .εγώ γονατιστός άκουγα και περίμενα την συνέχεια η οποία δεν ήρθε ποτέ. Πουστακι ξεδίψασες τόσο μερών χύση θα κάνεις πολύ καιρό να ξαναδείς φεύγουμε με μετάθεση σε 3 μέρες αν προλάβουμε θα σου ρίξουμε κανένα ακόμα και έφυγαν.

Αυτές ήταν οι εμπειρίες μου μπήκε ο Οκτώβριος έμεινα σχεδόν μόνος στο νησί και αποφάσισα να ξαναδώσω εξετάσεις και παράλληλα έψαχνα να βρω μια δουλειά σε καμιά καφετέρια όπου νά 'ναι γενικά .

Κάπου μέσα Οκτωβρίου ήμουν σε μια καφετέρια που είχε internet και αν και σχεδόν αρχάριος αλλά και με φόβο μη με δει κανένας μπήκα σε ένα chat που είχε gay και μιλούσα με ορισμένα άτομα αν και μου το κλείνανε σχεδόν αμέσως μόλις με ρωτούσαν από πού είμαι και έλεγα νησί μου το έκλειναν εκτός από ΕΝΑΝ που ήταν και αυτός κλεισμένος και περιορισμένος σε κλειστή κοινωνία και πιάσαμε κουβέντα αρκετή του είπα για τις εμπειρίες μου για το πως νιώθω και διάφορα άλλα μου ζήτησε τηλέφωνο να μιλήσουμε .

Εδώ τελειώνει το πρώτο μέρος η εισαγωγή και θα σας συνεχίσω με το δεύτερο μέρος για να καταλήξω πάλι στον πρόλογο μου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!