Έτσι την ώρα που είχε τον πούτσο μου στο στόμα του τον γύρισα ανάσκελα και ξάπλωσα απάνω του σε θέση 69. Χωρίς ενδοιασμούς πήρα το κεφαλάκι του πούτσου του στα χείλη μου και άρχισα να εφαρμόζω ότι μου έκαναν οι γκόμενές μου και με τρέλαιναν. Τι υπέροχη αίσθηση!
Καμία σχέση με τα μουνιά και την μυρωδιά τους. Αυτή η υπέροχη ανδρική μυρωδιά που είχε με ερέθιζε τόσο! Έβαλα τον πούτσο του μέσα στο στόμα μου όσο πιο βαθιά μπορούσα αλλά δεν μπορούσα να τον πάρω όλο. Ο Χάρης αντίθετα είχε τον μισοσηκωμένο πούτσο μου όλο μέσα στο στόμα του ενώ με τα χέρια του χάιδευε τα κωλομέρια μου και τα αρχίδια μου. Σήκωσα τα πόδια του ώστε να έχω πρόσβαση στην σουφρίτσα του ενώ έκανα μια στάση να περιποιηθώ και τις υπέροχες μπάλες του.

Η γλώσσα μου χώθηκε στο κωλαράκι του που το ένοιωθα να καίει από την τελευταία μας δραστηριότητα. Το έγλειψα, το φίλησα, το χάιδεψα και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι ήμουν ερωτευμένος με αυτόν τον κώλο! Γύρισα το ενδιαφέρον μου στην ψωλάρα του και με λίγη προσπάθεια την πήρα τελικά όλη στο στόμα μου. Άρχισα να ανεβοκατεβάζω το κεφάλι μου στο υπέροχο κοντάρι του εξερευνώντας όλες τις φλεβίτσες και τα νεύρα που είχε. Ένοιωθα το κεφαλάκι του να πρήζεται ακόμα περισσότερο και άρχισα να το χαϊδεύω με την άκρη της γλώσσας μου. Ο Χάρης από κάτω μου έβγαζε στεναγμούς ηδονής ενώ συνέχιζε να γλείφει τον σκληρό πλέον πούτσο μου. Γύρισα και τον αγκάλιασα φιλώντας τον στο στόμα. Τον κοίταξα στα μάτια και είδα τον πόθο μέσα του. «θέλω να με κάνεις δικό σου» του είπα «θέλω να με γαμήσεις γλυκό μου αγόρι» με φίλησε με πάθος και ένας λυγμός ξέφυγε από τα χείλη του. Τον ρώτησα τι έχει μια μου είπε ότι ήταν ευτυχισμένος. Δεν τολμούσε να μου ζητήσει κάτι τέτοιο γιατί δεν ήξερε πως θα το πάρω και δεν ήθελε να με χάσει. «ς' αγαπώ από την πρώτη στιγμή που σε είδα» μου είπε και ένοιωσα ένα φτερούγισμα στο στήθος μου. Τον έσφιξα επάνω μου μη μπορώντας να ξεστομίσω και εγώ τις ίδιες λέξεις. Δεν είπε τίποτα. Άρχισα να τον φιλάω και να τον γλείφω και κατευθυνόμενος προς τον πούτσο του είπα «τότε κάνε με δικό σου»

Πήρα αυτόν τον άντρα στο στόμα μου και άρχισα να αισθάνομαι τόσο όμορφα που έδινα ηδονή σε έναν άνθρωπο που αγαπούσα. Ναι, μέσα μου το ήξερα. Τον αγαπούσα, αλλά δεν μπορούσα να το πω. Συνέχισα να τον παίρνω στο στόμα μου μέχρι που κατάλαβα ότι ήταν έτοιμος να χύσει. Σταμάτησα, ξάπλωσα μπρούμυτα με ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση μου ώστε να έχει εύκολη πρόσβαση στον κώλο μου και περίμενα με προσμονή. Ένοιωσα τα χέρια του να μου ανοίγουν τα κωλομέρια μου και την καυτή του ανάσα στην χαράδρα μου. Άρχισε να με φιλά παντού ενώ στην επαφή της γλώσσας του με την κωλοτρυπίδα μου ένοιωσα σαν να με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα. Τα χείλη του σφράγισαν την παρθένα τρύπα μου και ένοιωσα την ηδονή να με κυριεύει μόλις βύθισε την γλώσσα του λίγα χιλιοστά μέσα μου. Τα αρχίδια μου ήταν μούσκεμα από το σάλιο του και τα ένοιωθα έτοιμα να εκραγούν.

Το δαχτυλάκι του άρχισε κυκλικές κινήσεις γύρω από τη σούφρα μου όπως έκανα λίγες ώρες πριν εγώ στην δική του. Ήταν τέλειος μαθητής. Άρχισε να παραβιάζει σιγά-σιγά το στενό μου σφιγκτήρα και να χώνει το δάκτυλό του όλο και πιο βαθιά. Η ηδονή άρχισε να με κυριεύει και σκέφτηκα πως αν δίνει το δάχτυλό του τέτοια ευχαρίστηση, πως θα μπορούσα να αντέξω την ηδονή μου θα μου χάριζε το σκληρό καυλί του χωρίς να πάθω έμφραγμα; το δεύτερο δάχτυλό του με πόνεσε αλλά σύντομα άρχισε να πιέζει με τον δείκτη του τον προστάτη μου και ένοιωσα το μαξιλάρι από κάτω μου να μουσκεύει από τα υγρά μου. Έβγαλε το χέρι του και έχωσε μόνο το ένα δάχτυλό του αλλά ήξερε πλέον που ακριβώς να με αγγίξει.

Τρελάθηκα από καύλα. Ένοιωσα την γλώσσα του να σαλιώνει την τρύπα μου και ήξερα ότι η αναμονή μου είχε φτάσει στο τέλος της. Ένας πανικός με κυρίευσε γιατί πίστεψα πως δεν μπορούσα να πάρω όλον εκείνο τον πούτσο μέσα μου. Θυμήθηκα όμως ότι αυτός κατάφερε να πάρει τον δικό μου που ήταν και σε μήκος αλλά κυρίως σε πάχος μεγαλύτερος και ηρέμησα. Ένοιωσα τα χέρια του να με αγκαλιάζουν από τους γοφούς μου και το καυλί του να σημαδεύει κεντραρισμένο στην τρύπα μου. Χαλάρωσα όσο μπορούσα και του έδωσα το σύνθημα να αρχίσει με μια σπρωξιά προς τα πίσω.

Ένοιωσα ένα τρομερό πόνο αλλά δάγκωσα τα χείλη μου να μην ουρλιάξω και σταματήσει. Συνέχισε την εισβολή αργά και σύντομα ένοιωσα τις τρίχες του να γαργαλάνε την χαράδρα μου, τα μπούτια του να κολλάνε στα δικά μου και τα αρχίδια του πάνω στα δικά μου. Έσκυψε και με αγκάλιασε και μου ψιθύρισε στο αυτί «ξέρω ότι πονάς καρδούλα μου αλλά σε λίγο θα δεις άστρα» πιπίλησε το αυτί μου και με τα χέρια του άρχισε να τρίβει τις ρώγες μου και να μου γλείφει τον λαιμό και τους ώμους μου ενώ εγώ άρχιζα να συνηθίζω αυτή την αίσθηση του τεντώματος και καψίματος στην τρύπα μου. Ένοιωθα το βάρος του κορμιού του επάνω μου και προσπάθησα να επικεντρωθώ σε αυτή την υπέροχη αίσθηση όταν άρχισε με σιγανές κινήσεις να τραβιέται από μέσα μου. Αργά άρχισε να μπαινοβγαίνει στην κωλοτρυπίδα μου κάνοντάς με να χάσω την ανάσα μου. Σύντομα ο πόνος έδωσε τη θέση του στην ηδονή και άρχισα να βογκάω από την καύλα. Όταν άρχισε να επιταχύνει τον ρυθμό του πράγματι είδα αστέρια και ταυτόχρονα ένοιωσα να σκοτεινιάζει ο κόσμος γύρω μου. Ποτέ δεν πίστευα ότι υπήρχε τέτοια ηδονή. Η ανάσα του κοφτή στο αυτί μου, μου έλεγε ότι το απολάμβανε όσο και εγώ. Ανασήκωσα την μέση μου και στηρίχτηκα στα τέσσερα για να του δώσω την ευκαιρία να βρει τον ρυθμό που του άρεσε να γαμάει καλύτερα. Πιο ελεύθερος, χωρίς να χρειάζεται να συγκρατεί το βάρος του άρχισε να με κωλογαμάει με ποικιλία ρυθμών και ταχυτήτων.

Μου τον έχωνε απότομα και τον τραβούσε αργά μέχρι να βγει σχεδόν όλος έξω, τον έχωνε όλο μέσα και ένοιωθα τα αρχίδια του να χτυπάνε με δύναμη στα δικά μου, στριφογυρνούσε την λεκάνη του με αποτέλεσμα ο πούτσος του να αναδεύει τα σωθικά μου. Βρισκόμουν στον παράδεισο αλλά δεν μπορούσα να αντέξω άλλη ηδονή. Α! Ήταν υπέροχος γαμιάς.. Του ζήτησα να αλλάξουμε θέση και τραβήχτηκε από μέσα μου κάνοντας την τρύπα μου να ανοιγοκλείνει από την προσμονή. Ξάπλωσα ανάσκελα και έφερα τα πόδια μου στους ώμους του. Χώθηκε βίαια αλλά ταυτόχρονα τόσο τρυφερά μέσα μου, ακριβώς όπως τον ήθελα. Έσκυψε και τα χείλη μας κλειδώθηκαν σε ένα μακρύ φιλί. Αγκάλιασα αυτό το γρανιτένιο κορμί και τα χέρια μου ταξίδεψαν στην μυώδη πλάτη του. Ένοιωσα να λιώνω στην αγκαλιά του. Άρχισα να τρέμω και λυγμοί έβγαίναν από το στήθος μου.

Μου χάιδεψε τα μαλλιά, μου φίλησε το πρόσωπο αλλά δεν σταμάτησε να με ξεσκίζει. Ένοιωθα έτοιμος να εκραγώ δίχως καν να έχω αγγίξει τον πούτσο μου. Οι κινήσεις του έγιναν πιο βίαιες και μου είπε πως είναι έτοιμος να χύσει. Ένοιωσα το καυλί του να πάλλεται μέσα μου και ξαφνικά ο κώλος μου δέχθηκε για πρώτη του φορά την καύλα ενός άντρα. Το πρόσωπό του είχε την έκφραση της μέγιστης ηδονής, του μέγιστου πόνου, και της μέγιστης ευτυχίας ταυτόχρονα. Συνέχισε να σπρώχνει ώσπου ένοιωσα τα αρχίδια μου να εκρήγνυνται και άρχισα να χύνω σαν τρελός. Δεν θυμάμαι ποτέ να είχα οργασμό τόση ώρα. Ακόμα και πριν μια ώρα που του πήρα την παρθενιά, δεν συγκρινόταν με αυτό που ένοιωθα. Μόλις κατάλαβα τι σήμαινε εκείνο το «ευχαριστώ» που μου είχε πει. Συνέχισε σαν τέλειος επιβήτορας το ξέσκισμά μου. Σε κάθε του κίνηση μια ριπή από σπέρμα εξακοντίζονταν από τον πούτσο μου και μου φάνηκε ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί για πάντα. Κατέρρευσε επάνω μου ενώ πασχίζαμε να βρούμε την ανάσα μας. Με κοίταξε και διάβασα στα μάτια του πόσο μ' αγαπάει. «και εγώ σ' αγαπώ, μωρό μου» του ψιθύρισα στο αυτί.

Σφιχταγκαλιασμένοι βυθιστήκαμε σε γλυκό ύπνο.

Ξύπνησα νωρίς το πρωί έχοντας τα γεγονότα της προηγούμενης νύχτας νωπά στο μυαλό μου. Παραδόξως είχα δεχτεί τα πάντα τόσο φυσιολογικά που άρχισα να αναρωτιέμαι γιατί τόσα χρόνια δεν μου είχε περάσει ποτέ κάτι τέτοιο από το μυαλό.
Ο Χάρης κοιμισμένος δίπλα μου είχε μια γαλήνια έκφραση στο πρόσωπό του σαν μωρό. Ναι, το μωρό μου. Ο άντρας μου. Εκείνη τη στιγμή ήξερα πως θα ήθελα να ξυπνάω κάθε μέρα δίπλα του και να τον βλέπω. Ξύπνησε και με κοίταξε με μάτια που έλαμπαν και μου είπε "είμαι ευτυχισμένος, σε λατρεύω". Τον φίλησα γλυκά και σηκωθήκαμε να πάμε για τις δουλειές μας.

Η έκθεση πήγε υπέροχα, γυρνώντας στην Αθήνα ο Χάρης ζήτησε διαζύγιο εγώ με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισα την εταιρία και οι δυο μας μετακομίσαμε στη Φραγκφούρτη όπου ζούμε μαζί τον τελευταίο χρόνο τρελά ερωτευμένοι.

Ο Φράνκ με βοήθησε, με τις διασυνδέσεις του, να ανοίξω την νέα μου επιχείρηση, αλλά ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί αρνούμαι τις προσκλήσεις του για ξεφάντωμα. Λέει ότι με πήραν τα χρόνια αλλά εγώ ξέρω πως έχω την πηγή της νιότης δίπλα μου!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!