Όλα ξεκίνησαν περίπου 15 χρόνια πριν, όταν νεόφερτος στην Ιταλία έψαχνα μανιωδώς να βρω σπίτι να μείνω αφού είχα γίνει δεκτός σε πανεπιστήμιο της Perugia αμέσως μετά τις σχετικές εξετάσεις. Έως τότε έμενα σε ένα περίφημο ξενοδοχείο, πάνω στο Corso Vanucci που ήταν ο γνωστότερος λιθόστρωτος δρόμος της πόλης, στο ψηλότερο μάλιστα σημείο. Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα και νοίκιασα ένα δωμάτιο σε διαμέρισμα (appartamento για τους ιταλούς) στο οποίο έμεναν άλλα δύο άτομα. Όταν έφτασα για να τακτοποιηθώ συνάντησα τον έναν από τους νέους μου ενοίκους στο διάδρομο. Ανταλλάξαμε τα γνωστά και διαπίστωσα ότι και εκείνος δεν μιλούσε ιταλικά - ιταλού - αλλά σπασμένα. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι στην ερώτηση από που είσαι μου απάντησε από την... Ελλάδα. Πολύ γέλιο όμως. Ο καιρός περνούσε, γίναμε φίλοι αλλά δεν ίσχυσε το ίδιο και με το άλλο παλικάρι(πάλι Έλληνα) που ήταν κάπως... απόμακρος.

Εγώ είχα πέσει με τα μούτρα στο πανεπιστήμιο ενώ εκείνος ακόμη μάθαινε τη γλώσσα.

Ένα βράδυ, τον άκουσα που επέστρεψε αργά. Μπήκε στην κουζίνα (η πόρτα έτριζε) και έκανε φασαρία, μετά πήγε στο δωμάτιο όπου και τον άκουσα να βήχει, αλλά πάρα πολύ. Πήγα να δω μήπως ήθελε κάτι και τον είδα με κόκκινα μάτια και εντελώς εξαντλημένο. Τον ρώτησα αν ήταν καλά και μου απάντησε αρνητικά. Βάλαμε θερμόμετρο, και ο πυρετός στο 39!

Δεν ήξερα τι να τον κάνω. Έβρασα νερό για κάτι ζεστό, και τον έπεισα να το πιει και πήγα στο δωμάτιο. Το βράδυ ήταν ήσυχος, άρα ήταν καλά. Όταν ξύπνησα, πήγα στο μπάνιο για ντους και ανοίγοντας την πόρτα τον είδα να κάνει μπάνιο. Ντράπηκα, ζήτησα συγγνώμη και βγήκα αφού κανονικά θα έπρεπε να χτυπήσω την πόρτα. Βγήκε από το μπάνιο με την πετσέτα στα χέρια και το εμπόρευμα χύμα. Ευχαριστώ μου λέει για χθες, σου είμαι υπόχρεος. Δεν είπα τίποτα αν και κατάλαβε ότι τον κοιτούσα...κάπως. Το βράδυ ήρθε στο σπίτι αργότερα από εμένα. Εγώ διάβαζα και φορούσα ένα μποξεράκι. Έφερε μπύρες από το ψυγείο και καθίσαμε στο δωμάτιο μου. Μου είπε ότι θα πήγαινε να αλλάξει και θα βλέπαμε μαζί τηλεόραση (μια χιουμοριστική εκπομπή). Επέστρεψε με τισερτ, και μποξεράκι στενό και σκούρο. Δεν μπορούσα να μην κοιτάξω και πάλι, το μάτι έπεσε εκεί, στο επίμαχο αφού όλο το πέος του διαγραφόταν από εκεί που ξεκινούσε μέχρι εκεί που κατέληγε. Το πρόσεξε και πάλι αλλά το έπαιξα τρελός.

Η συζήτηση δεν άργησε να πάει στο.. πονηρό. Μου είπε ότι αρκετές φορές άκουσε να πηδιέμαι με τη γερμανίδα που είχα ντελαβέρι και ότι πολύ γούσταρε αφού αρκετές φορές τον έπαιζε όσο εμείς το κάναμε δίπλα. Μάλιστα μου είπε ότι με είδε που τον πρόσεξα αρκετές φορές στα επίμαχα σημεία κι έμεινα... από ντροπή. Έσκυψε, μου έπιασε το πόδι και με κοίταξε στα μάτια. Θέλω να μου κάνεις έρωτα μου είπε, και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Βουβός.

Τον κοιτούσα και δεν έλεγα κουβέντα, λέγοντας ναι αλλά χωρίς λόγια. Με πλησίασε, με φίλησε στο λαιμό, μετά στο αυτί και έχωσε τη γλώσσα του στο στόμα του, υγρή και γεμάτη γεύση μπύρας. Ανταποκρίθηκα ξέροντας ότι είναι ντροπή αλλά... Κατέβηκε προς τα κάτω, μου τον έπαιζε πάνω από το μποξεράκι και με μια κίνηση το κατέβασε απότομα. Τον πήρε όλο στο στόμα του και μου τον ρουφούσε σαν τρελός, δάγκωνε το κεφάλι, και τον γέμιζε σάλια. Μου σήκωσε τα πόδια και με τον αντίχειρα μου παραβίαζε την τρύπα. Έτρεμα από τη στιγμή, και πονούσα.

Γυρίσαμε στο 69 όπου για πρώτη φορά πήρα πούτσο στο στόμα μου. Μαύρος, γεμάτος φλέβες και πολλές τρίχες και σχεδόν στο ίδιο μήκος με τον δικό μου. Στο στόμα μου έμεναν υγρά που ρουφούσα και δεν με έκαναν να κάνω εμετό, τα έπινα όλα, το ίδιο και αυτός. Ξάπλωσε ανάσκελα στο κρεβάτι και σήκωσε τα πόδια του. Με οδήγησε προς την τρύπα του, και με έσπρωξε να μπω μέσα του. Η αίσθηση μοναδική, να πηδάω έναν άνδρα με γραμμωμένο σώμα, ούτε στα όνειρα μου. Μπήκα μέσα του και διέκρινα στα μάτια του πόνο, βγήκα και έβαλα σάλιο.

Ξαναμπήκα και έφτασα όσο πιο μέσα γινόταν. Το μόνο που ακουγόταν ήταν βαριές αναπνοές. Ο ιδρώτας έτρεχε νερό μέχρι και αισθάνθηκα ότι θα χύσω. Με τράβηξε όσο πιο κοντά γινόταν και μου ζήτησε να τον χύσω στον έντερο όπως και έγινε. Δεν ήξερα τι γινόταν, μοναδική η αίσθηση, απίστευτη. Βγήκα από μέσα του αφού μου είχε ήδη πέσει. Με ξάπλωσε ανάσκελα και μου σήκωσε τα πόδια. Τώρα μου λέει είναι η σειρά μου. Ήθελα να πω όχι αλλά δεν το έκανα. Μου άνοιγε την κωλοτρυπίδα με τον αντίχειρα μέχρι που του είπα ότι είναι η πρώτη φορά. Τρελάθηκε, πήγε στο μπάνιο και έφερε το μποντι, μου έβαλε παντού κρέμα την οποία πέρασε στον πούτσο του που ήταν κάγκελο. Μου σήκωσε ξανά τα πόδια και τον οδήγησα στην τρύπα μου. Άρχισε να πιέζει, έμπαινε μόνο το καυλί και με πονούσε.

Το έκανε περισσότερες από δέκα φορές ώσπου η τρύπα μου άρχισε να ανοίγει. Μπήκε πιο μέσα, μετά πιο μέσα, άρχισα να μουγκρίζω, με φιλούσε και μου έλεγε να κάνω υπομονή. Μπήκε όλος μέσα μου και σταμάτησε. Έβαλα το χέρι μου να δω και έπιανα μόνο τα αρχίδια του και τη βάση του πούτσου του. Άρχισε να αυξάνεται ο ρυθμός, το πόνος γάμησε τα, μέχρι που καταλάβαινα να χτυπούν τα αρχίδια στο στα κωλομέρια μου. Τρέλα, έχυσα τρεις φορές, αυτός τίποτα. Με γύρισε στα τέσσερα και με πηδούσε χωρίς σταματημό.

Όταν έχυσε τα άφησε όλα μέσα μου...

 Ξαπλώσαμε και κοιμηθήκαμε μαζί. Το πρωί, ξύπνησα από το στόμα του που μου έκανε πίπα, ο καλύτερος τρόπος για να ξυπνάει κάποιος...

Αυτό σταμάτησε όταν έφυγα από την Ιταλία και πήρα πτυχίο. Κάναμε έρωτα κάθε βράδυ, παντού, στην κουζίνα, στο μπάνιο στην κρεβατοκάμαρα του ή στη δική μου. Τον ξαναείδα στην Ελλάδα, σε γάμο κοινού μας φίλου. Κάνουμε ακόμη παρέα, το ίδιο και οι γυναίκες μας.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!