Ο Κώστας βγήκε έξω και ξεκλείδωσε και την εξώπορτα των θαλάμων. Άκουσα να φωνάζει κάποιον Τάσο. Μπήκανε μαζί στις τουαλέτες και του έπιασε τη κουβέντα. Τον ρώταγε αν έχει κάβλες, του έλεγε πόσο καλά θα ήτανε να είχανε ένα πουτανάκι να γαμάγανε να ξεμπουκώνανε μέσα στην ξεραΐλα κλπ. Ο Τάσος συμφωνούσε και του έλεγε ότι είχε τόσες κάβλες που θα γάμαγε ακόμα και τρύπα στο τοίχο. Εγώ στημένος στη ντουζιέρα και δεμένος άκουσα τον Κώστα να επιστρέφει και διέκρινα και τα βαριά βήματα αυτού που φώναξε ως Τάσο. Όταν μπήκανε στις τουαλέτες μεταξύ της χλωρίνης και της μυρωδιάς του Κώστα έπιασα και μια άλλη βαριά μυρωδιά, ιδρώτα ανακατεμένη με ποδαρίλα τόσο βαριά που ήταν σχεδόν μεθυστική. Ο Κώστας τότε του αποκάλυψε ότι έχει φέρει ένα πουτανάκι αλλά θα του έκλεινε τα μάτια και θα τον πήγαινε να του πάρει πίπα, για να μην ξέρει που το έχει κρύψει και το καρφώσει πουθενά. Ο Τάσος του υποσχέθηκε απόλυτη εχεμύθεια και αφού του έκλεισε τα μάτια ήρθε αθόρυβα με έβγαλε από την τουαλέτα και με οδήγησε μπροστά στο Τάσο. Διέκρινα μια ήδη μεγάλη καβλωμένη ψωλή η οποία όμως βρώμαγε φρικτά. Ενημέρωσε τον Τάσο για την παρουσία μου, χωρίς να του αναφέρει ότι είμαι άνδρας. Ο Τάσος έβγαλε τη ψωλή του και ο Κώστας με ανάγκασε να την πάρω και να την καθαρίσω.
-Έτσι πουτάνα καθάρισε τη ψωλή του γαμιά σου μου έλεγε ο Κώστας και με έβαζε να τη ρουφήξω ολόκληρη. Μου έπιανε το κεφάλι και το ανεβοκατέβαζε πάνω στην ψωλή του Τάσου με μανία. Αυτή τη φορά ήμουν πιο έτοιμος και είχα αρχίσει να μαθαίνω να προσασρμόζω και την αναπνοή μου για να μην πνίγομαι. Ο Τάσος αφού του καθάρισα εντελώς την ψωλή άρχισε να παίρνει και αυτός μέρος και μου έπιασε το κεφάλι και μου έχωσε στο στόμα μέχρι και τα αρχίδια του. Τα κράτησε εκεί για αρκετή ώρα και ο Κώστας έβγαλε τη ζωστήρα του και με μαστίγωνε για να ικανοποιώ με τη γλώσσα μου τον Τάσο. Προσπαθούσα να το κάνω όσο πιο λάγνα μπορούσα και όντως μετά από λίγο τον άκουσα να μουκγρίζει από κάβλα. Άφησε το κεφάλι και με τράβηξε από τα αυτιά. Με κράταγε κολημένο στη ψωλή του και με πυροβόλαγε με τα χύσια του. Είχε και αυτός τόσες μέρες να χύσει που το ψωλόχυμά του ήταν απίστευτα πυκνό και πολύ! Όμως ήταν πολύ πικρό και δεν είχε καμία σχέση με του Κώστα. Ο μορφασμός μου θα το έλεγε αυτό και ο Κώστας το πήρε πρέφα. Με μαστίγωνε πιο άγρια τώρα για να τα πιω όλα και να καθαρίσω και τη πούτσα του Τάσου. Όμως ο Τάσος παρόλο το χύσι που έκανε είπε στο Κώστα ότι ήθελε να γαμήσει. Ο Κώστας με έστησε στον τοίχο και βοήθησε τον Τάσο με κλειστά μάτια να συνεχίσει την χρήση μου. Ο Τάσος με έπιασε κατάλαβε ότι είμαι άνδρας και σταμάτησε για λίγο. Δεν ξέρω τι θα έκανε αν δεν τον προέτρεπε ο Κώστας να συνεχίσει να με σκίζει και ότι η εχεμύθεια αφορά όλους. Χαλάρωσε τότε ο Τάσος και αφού έτριψε λίγο το καβλί του στη κωλοχαράδρα μου εντόπισε την τρύπα μου. Το καβλί του δεν ήταν τόσο μεγάλο όπως του Κώστα όμως ήταν τόσο χονδρό που στην πίπα όταν το έπιανα δεν έκλεινε η χούφτα μου. Ο εντοπισμός της τρύπας ήταν μόνο η αρχή. Ο Τάσος άφησε το κεφάλι του καβλιού του να γνωριστεί με την τρύπα μου και με τα χέρια του μου έτριβε και μου τσίμπαγε τις ρώγες. Μετά μου έκλεισε το στόμα με το ένα χέρι του και μου έβαλε να του γλύψω το μεσσαίο του δάχτυλο. Την ίδια ώρα μου έχωσε με δύναμη το καβλί του αλλά με το χέρι του στο στόμα μου ήταν αδύνατο να βγάλω την οποιαδήποτε κραυγή! Σταμάτησα να αισθάνομαι ότι έχω τρύπα και είδα να στάζουν λίγες σταγόνες αίμα στο φρεσκοπλυμμένο πάτωμα. Με είχε κυριολεκτικά σκίσει. Όμως αυτός συνέχισε να γαμάει ακάθεκτος. Είχε ήδη χύσει οπότε οι αντοχές του ήταν πολύ μεγαλύτερες από όσο μπορούσα να φανταστώ. Ο Κώστας με έβλεπε και γέλαγε.
-Παλιοπουτάνα, τώρα πραγματικά έγινες η πουτάνα μας. Θα καλοπεράσεις όσο μένεις εδώ!
Ο Τάσος το έπιασε και το συνέχισε. Με έβριζε και με γάμαγε. Μου είπε ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Στο τέλος ψυθίρισε στο αυτί μου:
-Καριόλη σου αξίζει γκάστρωμα. Ρούφα τα χύσια μου.. και πριν προλάβω να καταλάβω τι εννοούσε αισθάνθηκα ένα συντριβάνι από χύσια να εκσφονδονίζεται μέσα μου. Ο Κώστας με έβαλε να του γλείψω τη ψωλή και να την καθαρίσω από όσα χύσια και αίματα είχε πάνω της. Έβγαλε τον Τάσο έξω από τους θαλάμους ξανακλείδωσε την πόρτα και με οδήγησε στην αποθήκη. Σε ένα σημείο είχε ένα χαλκά όπου για να κρεμμάνε διάφορα αντικείμενα. Πήρε ένα σχοινί με έδεσε εκεί και με άφησε να ξεκουραστώ.
Είχε ήδη φτάσει το μεσημέρι της πρώτης μέρας. Ήμουν τόσο ξεθεωμένος που με πήρε ο ύπνος. Όταν ξύπνησα ήταν ήδη σκοτάδι απέξω και από τα ροχαλητά κατάλαβα ότι όλοι κοιμόντουσαν. Αισθανόμουν τόσο κουρασμένος που με ξαναπήρε αμέσως ο ύπνος. Μετά από λίγο άκουσα κάποιον να ανοιγοκλείνει την πόρτα της αποθήκης. Ήταν ο Τάσος. Με πλησίασε και μου είπε σιγά στο αυτί:
-Νόμιζε ο μαλάκας ο Κώστας ότι δεν θα καταλάβω ποιος είναι το πουτανάκι και δεν θα έβρισκα που σε κρύβει. Αλλά τώρα σε βρήκα και θα περάσουμε καλά εμείς οι δυο. Αν τολμήσεις και μιλήσεις όμως θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα από εμένα.
-Τι θες τον ρώτησα;
Μου έπιασε τα αρχίδια τα έσφιξε στις χούφτες του και μου είπε πως αν θέλω να μην μου ξεριζώσει τα αρχίδια να του μιλάω στο πληθυντικό.
-Μάλιστα κύριε του απάντησα και ανακουφισμένος ένιωσα το χέρι του να ξεσφίγγει. Με έβαλε να τουρλώσω το κώλο μου, έφτυσε το δάχτυλό του και μου σάλιωσε την τρύπα. Έβγαλε έξω το καβλί του και με γάμησε όσο πιο βάρβαρα γινόταν. Ήταν τόσο άγαρμπο το γαμήσι του που ένιωσα τη σούφρα μου να μουδιάζει. Ταυτόχρονα όμως είχα καβλώσει άγρια! Η σούφρα μου άρχισε να ανοιγοκλείνει σαν τρελή και να ρουφάει τη ψώλα του μαλάκα σαν ηλεκτρική σκούπα.
-Έτσι πουτάνα. Απελευθερώσου. Δείξε μου τι αξίζεις. Δείξε μου πόσο γαμιόλα είσαι., είπε και συνέχισε το άγριο γαμήσι. Με γάμησε τρεις φορές απανωτά, ενώ ένιωθε και τη δική μου τρύπα να φτάνει σε οργασμό και ναχύνει. Αφήνοντας τη σούφρα μου να στάζει τα χύσια που μου έριξε, μου έδωσε την ψωλή του να την καθαρίσω από ότι είχε μείνει. Όταν τελειώσα και ρούφιξα και την τελευταία σταγόνα μου έριξε μια ροχάλα στη μάπα και έφυγε κουμπώνοντας βιαστικά το παντελόνι του….
Είχα πιαστεί, είχα χύσει από το κώλο, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ένιωθε κάποιος οργασμό από εκεί πίσω αλλά ήμουν ακόμα πτώμα. Πριν προλάβω να ξεκουραστώ μπήκε μέσα ο Κώστας. Με ξέλυσε και μου είπε να μην βγάλω άχνα. Με έλεγξε είδε ότι η σούφρα μου έσταζε ακόμα και με πήγε σε εξωτερικό χώρο για να με πλύνει. Μου έχωσε ένα λάστιχο στο κώλο και το άφησε ανοιχτό μέχρι να βγαίνει διάφανο το νερό από μέσα μου.
-Σε ετοίμαζα για τον διοικητή. Σε λίγο θα πάμε να δει την προοδό σου. Όμως δεν μπορώ να σε πάω εκεί νηστικό. Θα πιείς πρώτα το χυμό σου, θα φας κάτι και μετά θα πάμε. Μου πέρασε ένα λουρί σκύλου που είχανε εκεί πεταμένο, από ένα σκύλο που είχε πεθάνει όπως μου είπανε, με πότισε με τα πρωινά του κάτουρα και με έβαλε να φάω την ψωλή του για να του κατευνάσω τις πρωινές του κάβλες. Αφού με κέρασε το πλούσιο ψωλόχυμά του με έσυρε σαν σκυλί στο γραφείο του διοικητή. Είχα καταγδαρθεί αλλά σιγά μην έδινε σημασία. Με έστησε στα τέσσερα με το κεφάλι κάτω να περιμένο τον Κύριο διοικητή.
Σε κάνα δεκάλεπτο εμφανίστηκε με μία φόρμα αγγαρείας και φορώντας κάτι βρώμικες λασπωμένες αρβύλες. Κάθισε στο γραφείο του και με διέταξε να πάω να τους τις καθαρίσω. Με έπιασε ο Κώστας και σχεδόν με έσυρε μαζί με κλωτσιές μπροστά στο διοικητή. Με έπιασε το κεφάλι και με έβαλε να τις καθαρίσω με τη γλώσσα. Όσο τις έγλυφα υπάκουα ο διοικητής κάπνιζε το τσιγάρο του και έσταζε τη στάχτη στη πλάτη μου και πάνω στις αρβύλες του, αναγκάζοντάς με να τη γλύφω και αυτή. Σε κάνα δεκάλεπτο τις είχα γυαλίσει. Και τότε μου έδωσε την άδεια να σηκώσω το κεφάλι μου και να κοιτάξω προς τα πάνω. Είχε ήδη βγάλει μια χονδρή ψολάρα γεμάτη φλέβες και την έπαιζε ελαφρά με αργές καβλωτικές κινήσεις. Με είδε που την κοίταζα και γύρισε και με κοίταξε χαιρέκακα:
-Δεν μου έχεις αποδείξει ότι αξίζεις την τιμή να φας το καβλί μου. Θα ξεκινήσεις από αλλού, μου είπε και σχεδόν κάθισε με την κωλάρα του πάνω στη μάπα μου. Μία πολύ τριχωτή κωλάρα με ανάμεικτες ανδρικές μυρωδιές που μόνο την όρεξη δεν μου άνοιγε…
-Ξεκίνα παλιόπουστα, μην χασομεράς, φώναξε και μου έχωσε τη μάπα μέσα στη χαράδρα του κώλου του. Εγώ ξεκίνησα να γλύφω στην αρχή διστακτικά αλλά επειδή μου έχωνε όλο και πιο μέσα το κεφάλι, σχεδόν ανέπνεα μόνο από τον αέρα που έβγαζε ο κώλος του, άρχισα πιο γρήγορα και πιο βαθιά ρουφώντας ότι αέρα έβγαινε από εκεί μέσα για να μην σκάσω! Σχεδόν κόντευε να χύσει όταν μου έδωσε μια σπρωξιά και με πέταξε στο πάτωμα. Έβαλε τον Κώστα και με έδεσε σε κάτι κρεμάστρες που είχε καρφωμένες στον τοίχο. Πιο πολύ σαν τσιγκέλια ήτανε παρά σαν κρεμάστρες. Άνοιξε ένα ντουλάπιο που είχε έβγαλε ένα μαστίγιο και διέταξε τον Κώστα να αρχίσει να με μαστιγώνει άγρια. Ο Κώστας υπάκουσε και άρχισε το σκληρό μαστίγωμα. Επειδή θα σήκωνα όλο το στρατόπεδο στο πόδι μετά τις πρώτες πέντε μαστιγιές μου βουλώσανε το στόμα με κάτι βρωμόπανα που είχανε για να γυαλίζει τις αρβύλες του ο διοικητής και οι στρατιώτες και συνέχισε ο Κώστας το μαστίγωμα κάτω από το άγριο βλέμμα του κ. διοικητή. Αυτός είχε σταθεί ακουμπώντας με τα οπίσθιά του στο γραφείο του, τα παντελόνια του κατεβασμένα μέχρι τους αστραγάλους και με έβλεπε να σπαρταράω κάθε φορά που το μαστίγιο όργωνε την πλάτη μου και κάβλωνε ακόμα περισσότερο. Εγώ δεν άντεχα άλλο. Είχα ήδη αρχίσει να κλαίω. Μέχρι που σε κάποια φάση ένιωσα κάτι ζεστό να απαλύνει τον πόνο μου από το μαστίγωμα και ο Κώστας να σταματάει. Με ξέδεσε και ο διοικητής με διέταξε να του τον καθαρίσω από ότι είχε μείνει…
-Έτσι θα τον παίρνεις για αρχή, κωλόψαρο, πεσμένο μόνο και μόνο για να τον καθαρίζεις τον άκουσα να λέει όταν εγώ ήδη είχα σχεδόν ολοκληρώσει το καθάρισμα του. Η γεύση του ήταν υπέροχη. Μου θύμιζε κάτι μεταξύ μελιού και γλυκού φυσικού χυμού φρούτων με πιο βαριά γεύση. Ρούφηξα όσο μπορούσα περισσότερο.
-Μπράβο Κώστα, τον εκπαίδευσες καλά. Θα πάρεις από σήμερα την άδεια που μου είχες ζητήσει υπό έναν όρο όμως. Θα τον δέσεις καλά πάνω στο μέσα γραφείο μου και θα τον γαμήσεις μπροστά μου όσο πιο πολύ μπορείς.
Ο Κώστας με οδήγησε σε ένα παλιό γραφείο αποθήκη πήρε ένα σκοινί και με έδεσε πάνω στο γραφείο. Περιττό να σας πώ ότι με γαμάγανε εναλάξ με το διοικητή κάνοντας διαγωνισμό ποιος θα αντέξει περισσότερο. Η κατάσταση αυτή κράτησε μέχρι σχεδόν το μεσημέρι και επειδή ήταν και Κυριακή δεν πήρε κανείς πρέφα τι συνέβαινε στο πίσω γραφείο του διοικητηρίου. Μετά από αυτά τα απανωτά γαμήσια νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας. Ο μεγάλος χαμένος ήταν ο κώλος μου ο οποίος από το πολύ γαμήσι είχε στεγνώσει και είχε ανοίξει διάπλατος κάνοντάς με να νιώθω ότι έχω φουγάρο και όχι έντερο από πίσω. Φυσικά όλα τα χύσια μετά από εντολή του διοικητή κατέληγαν στο λαρύγγι μου και αφού καθάριζα τα καβλιά τους και βεβαιώνονταν ότι τα έχω καταπιεί όλα τότε και μόνο τότε συνέχιζα.
Ο Κώστας με ξέδεσε, με χαιρέτησε με ένα πολύ πλούσιο κατούρημα που με ανάγκασε να το πιω ολόκληρο και μετά με εντολή πάντα του διοικητή με έδεσε από ένα χαλκά που είχανε για να δένουν τις βαριές κουρτίνες. Το απόγευμα ήρθε ο διοικητής με δύο μεγάλα δοχεία. Στο ένα είχε νέφτι. Με ξέδεσε με έβαλε στα 4 και με διέταξε να αναπνέω μέσα από το νέφτι για να χαλαρώσει η τρύπα μου. Από το άλλο έβγαλε μια κρέμα που μάλλον ήταν βαζελίνη και άρχισε να μου τρίβει την ακόμα ανοιγμένη μου τρύπα. Σιγά σιγά έχωνε και τα δάχτυλά του, ενώ εγώ είχα ήδη χαλαρώσει και ζαλιστεί από τις αναθυμιάσεις. Μετά από λίγη ώρα, όταν είχαν ήδη μουδιάσει τα γόνατά μου ένιωσα ένα οξύ αλλά γλυκό πόνο από πίσω. Τότε κατάλαβα ότι ο διοικητής μου είχε χώσει ολόκληρο το χέρι του μέσα και έπαιζε με τον προστάτη μου. Η σούφρα μου σφίχτηκε ηδονικά πάνω στον καρπό του και εγώ έχυσα μουγκρίζοντας σαν ζώο. Για να μην αφήσουμε ίχνη με έβαλε και έγλυψα από το πάτωμα ότι είχα σπείρει και αφου με άφησε να ηρεμήσω και έφυγε. Όταν γύρισε κρατούσε κάτι περίεργο στο χέρι του.
-Ήταν η τελευταία φορά που έχυσες όσο ήσουν εδώ. Από εδώ και πέρα θα χύνεις μόνο αν το θέλω εγώ, μου είπε ο διοικητής και μου κλείδωσε το πούτσο μέσα σε ένα κλουβί, chastity έμαθα αργότερα ότι λέγεται, και κρέμασε το κλειδί από αυτήν την ανδρική ζώνη αγνότητας στο λαιμό του, κλείδωσε το δωμάτιο και έφυγε. Την επόμενη το ξημέρωμα ήρθε μου έφερε τα ρούχα μου και μου είπε ότι δεν θα βγάλω τσιμουδιά σε κανένα. Για όλους τους υπόλοιπους έχω φθάσει στο στρατόπεδο τη Δευτέρα τα ξημερώματα. Έτσι και έγινε. ΄Δεν κατάλαβε κανείς τίποτα.
Όμως για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες και με τον περιορισμό στην κάβλα μου έγινα πραγματικά το πουτανάκι του διοικητή μου και έκανα ότι ήθελε, ή για την ακρίβεια δεχόμουν αγόγγυστα ότι τράβαγε η κάβλα του, όσο ακραίο και να ήτανε. Στις δεκαπέντε μέρες με κάλεσε και μου είπε ότι ήμουν άψογος απέναντί του και μπορούσα να πάρω άδεια απολύσεως, τιμητική, για τις υπηρεσίες που του προσέφερα. Φυσικά αρνήθηκα και τελικά δεν είχα άδικο. Μου έβγαλε τη chastity και μου υποσχέθηκε ότι θα περάσω αξέχαστα και πως τώρα πια δεν μου χρειάζεται το κλουβί. Και όντως οι τελευταίες μέρες στο στρατό ήταν εκπληκτικές. Ίσως πρέπει να είμαι από τους λίγους στρατιώτες που λυπήθηκαν για την απόλυσή τους από το στρατό αλλά ευτυχώς ο διοικητής τώρα πια είναι στην Αθήνα οπότε βλεπόμαστε και μου γνωρίζει καινούργιους «φίλους» του.

Φυσικά κρυφά από τη γυναίκα μου σε μια γκαρσονιέρα που είχε νοικιάσει ο διοικητής μου για τέτοιες δουλειές. Όποιος λέει ότι πρέπει να πανε οι άνδρες στο στρατό για να μάθουνε πέντε πράγματα μάλλον είχε δίκιο και εγώ αποδείχθηκα τελικά πολύ φιλομαθής!

Σχόλια  

#6 elocekbuj 15-03-2019 15:30
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin Online Amoxicillin 500mg Capsules http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#5 umyelaponilh 15-03-2019 15:02
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin No Prescription Amoxicillin 500mg Capsules http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#4 umadexaheec 15-03-2019 11:13
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules Amoxil Used http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
#3 Marc 15-05-2017 22:01
You could certainly see your enthusiasm within the work you write.
The world hopes for even more passionate writers
such as you who aren't afraid to say how they believe. Always follow your heart.Feel free to surf to my website effective weight loss [Rowena: http://draconianattorn76.hazblog.com/]
Παράθεση
#2 χ στβεν 17-06-2014 15:35
Και μετά ξύπνησες. Όταν πας για ύπνο μην τρως πολύ γιατί πέφτει βαρύ και έχεις παρέστηεις.
Παράθεση
#1 giannis 11-10-2013 15:31
καλησπερα....θα ηθελα κ εγω να παρω μερος αν το θελεις
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!