Πεσμένος ακόμη στα 4 με το καβλί μου να στάζει τα τελευταία του χύσια και τα δάχτυλα του Κώστα να με σφίγγουν ακόμα πιο άγρια και σαδιστικά περιμένοντας την απάντησή μου φώναξα δίνοντας διέξοδο στον πόνο μου.
-Μάλιστα κύριε διοικητά.
-Έτσι μπράβο πουστάρα. Κώστα σήμερα είσαι εκτός υπηρεσιών. Θα αναλάβεις να τον εκπαιδεύσεις όπως νομίζεις και ελπίζω αύριο που θα τον ελέγξω να είναι πιο "καλιεργημένος".
-Μάλιστα Κύριε διοικητά. Θα τον δεις και θα τρίβεις τα μάτια σου. Στο υπόσχομαι αυτό! Αλλιώς θα το μετανιώσει πολύ πικρά! Πουτάνα από τώρα θα με φωνάζεις Κύριε. Κατάλαβες;
-Μάλιστα Κύριε Κώστα του είπα.
-Θα βγάλω τα δάχτυλά μου από την τρύπα σου. Θα σε πονέσει πολύ αλλά δεν θα φωνάξεις καθόλου όμως γιατί αλλιώς τα ξαναβάζω μέσα και σου χώνω και άλλο ένα στο κώλο.
Τα έβγαλε και ο κώλος μου είχε τόσο στεγνώσει που νόμιζα ότι μου έβγαζε και το έντερο έξω. Σκεφτόμουν ότι είχα γίνει πούστης. Ότι δεν αντέχω άλλο. Ήθελα να μείνω μόνος να κλάψω. Δεν γούσταρα τίποτε, δεν ήθελα τίποτα. Με οδήγησε γυμνό στο αποθηκάκι. Η μυρωδιά τώρα μου φαινόταν πιο αποπνικτική και αφόρητη. Με έδεσε στο κρεβάτι και πήρε ένα κουτί με λάδι που είχαν στο αποθηκάκι πασάλειψε ένα πάσαλο και μου τον έχωσε στο κώλο.
-Θα μείνεις εδώ μέχρι να φύγουν όλοι οι φαντάροι. Μην τολμήσεις και ακουστείς θα τους βάλω όλους να σε γαμάνε μέχρι να χύσουν αίμα..
Από τη φωνή του ήμουν σίγουρος ότι θα το έκανε οπότε αναγκάστηκα να πω Μάλιστα Κύριε Κώστα. Πήγε σε μια γωνία πήρε ένα βρωμόπανο έβγαλε μια όχι τόσο μεγάλη ψωλή, αλλά αρκετά τεράστια για εμένα που ήμουν άμαθος, πολύ χονδρή όμως και κατούρησε το πανί. Το πέταξε κάτω με έπιασε από τα μαλλιά και με ανάγκασε να του τον καθαρίσω. Ήθελα να ξεράσω. Η γεύση από τα καυτά κάτουρά του ήταν αηδιαστική. Πήρε το κατουρημένο πανί έκανε να φύγει και γύρισε απότομα μου το έχωσε στο στόμα τόσο πολύ που με μπούκωσε όσο πιο πολύ γινόταν. Πήρε μια μονωτική ταινία μου έκλεισε το στόμα, για να μην σκεφθώ να αποκαλύψω την παρουσία μου σε κανέναν όπως μου είπε. Έφυγε και κλείδωσε την πόρτα πίσω του. Το βασανιστήριο μου θα συνεχιζόταν αλλά εκείνη τη στιγμή αισθανόμουν ότι είχα πιάσει πάτο. Το κατουρημένο πανί να στάζει στο λαρύγγι μου, ο κώλος μου να με καίει με το παλούκι και να είμαι τόσο δεμένος που δεν μπορούσα να κουνηθώ!
Αν και ο Κώστας είχε βγει εκτός υπηρεσίας τον άκουσα στην πρωινή αναφορά, που έκαναν μετά από λίγο, να αναλαμβάνει να καθαρίσει τις τουαλέτες των θαλάμων. Δεν κατάλαβα γιατί να θέλει να κάνει υπηρεσίες όταν ο διοικητής τον έχει βγάλει εκτός. Το φυσικό θα ήταν να λουφάρει. Ολοκλήρωσαν την αναφορά και διαλυθήκανε για πρωινό. Αφού έφαγαν και σαχλαμάριζαν μετά από κάνα μισάωρο ο θάλαμος άδειασε και άκουσα τα βαριά βήματα του Κώστα να πλησιάζουν και να κλειδώνουν την εξώπορτα. Είχα πιαστεί ολόκληρος. Στην αρχή είχα ξεσπάσει σε κλάματα. Τέτοια ξεφτίλα δεν την ήθελα. Γιατί σε εμένα; Πιο πολύ όμως έκλαιγα γιατί μου άρεσε. Είναι δυνατόν; Να μου αρέσει κάτι τέτοιο;
Μετά από λίγη ώρα και ειδικά όταν ήρθαν και οι υπόλοιποι φαντάροι στο θάλαμο σταμάτησα να κλαίω, είχα ξεπεράσει λίγο το αρχικό σοκ και προσπαθούσα να συνέλθω να φανταστώ και τι θα γινότανε από δω και πέρα. Δεν είχα επιλογές και το ήξερα. Έπρεπε να ακούσω τον παλιό και να ικανοποιήσω τον διοικητή μου. Αφού κλείδωσε την εξώπορτα άκουσα το Κώστα να έρχεται προς την αποθήκη. Άνοιξε την πόρτα και το φως της ημέρας με τύφλωσε. Ευτυχώς οι φαρδιές του πλάτες έριχναν τον ίσκιο τους πάνω στα μάτια μου και μπόρεσα να τον δω. Έκλεισε την πόρτα πίσω του και με πλησίασε. Έβγαλε το κατουρημένο στουπί από το στόμα μου και μου έβαλε το καβλί του.
-Θα μου πάρεις ένα τσιμπούκι για αρχή να δούμε πόσο καλά το κάνεις. Και πρόσεχε παλιοσκρόφα μην αισθανθώ τα δόντια σου θα σε χαράξω με το καλώδιο.
Μου έχωσε στο στόμα σχεδόν αμέσως το καβλί του. Ήταν ένα αηδιαστικό πράγμα όχι πολύ μεγάλο ξεκάβλωτο, έσταζε υγρά και μύριζε κάτουρα από πριν. Με το που μου το έχωσε μου τράβηξε ένα χαστούκι και με έβαλε να πιο και τα υπόλοιπα κάτουρά του. «Τα κράτησα για σένα. Θα έχεις διψάσει τόση ώρα εδώ», μου είπε γελώντας. Αφού ρούφηξα υπάκουα και την τελευταία του σταγόνα άρχισε με όλο και πιο δυνατές κινήσεις να ανεβοκατεβαίνει μέχρι το λαρύγγι μου διατάζοντάς με να το γλύφω σε όλο του το μήκος. Σιγά σιγά αυτή η σαλιάρα πούτσα άρχισε να μεγαλώνει και στο τέλος όταν έφτασε το μέγιστο μήκος της μετά βίας έμπαινε μέχρι τη μέση στο άμαθο στόμα μου. Αυτό τον ερέθιζε ακόμα πιο πολύ και μπαινόβγαινε ακόμα πιο δυνατά. Μέχρι που σε κάποια στιγμή κατάφερε να το χώσει βαθιά μέσα στο λαρύγγι. Τότε είναι που έβγαλε μια άγρια κραυγή που με τρόμαξε. Κόντευα να πνιγώ, τα μάτια μου είχανε γεμίσει δάκρυα και αισθανόμουν σαν να είχα λαρυγγίτιδα. Με πονάγανε τα σαγόνια μου, τα λαιμά μου, το λαρύγγι μου. Όμως την κραυγή ακολούθησε κάτι ζεστό. Τα χύσια του πλημμύρισαν το λαρύγγι μου και σχεδόν γέμισαν το στόμα μου. Μου έκλεισε τη μύτη και αναγκάστηκα να πιω όλα τα χύσια του. Όλα και μετά μου τον έδωσε να το καθαρίσω. Με ξαναχαστούκισε και με διέταξε να του ρουφήξω ότι είχε μείνει μέσα στο καβλί του. Τουλάχιστον τα καυτά του χύσια ήταν βάλσαμο στο λαιμό μου, καθώς με πέθαινε εκείνη την ώρα.
-Μπράβο τσουλάκι. Εξελίσσεται σε καλή γαμιόλα. Θα περάσεις καλά. Και με λίγη προπόνηση θα είσαι η καλύτερη τσιμπουκλού του στρατοπέδου. 11 άτομα περιμένουν καβλωμένα ένα καλό στόμα. Κρίμα δεν είναι να χαλάνε τα λεφτά τους σε πουτάνες;
Τον κοίταζα και δεν μίλαγα. Όσο και να μάρεσε κάπως η όλη φάση, και τα χύσια του να ήταν εκπληκτικά νόστιμα, είχα δοκιμάσει μια φορά και τα δικά μου μετά από απαίτηση της κοπέλας μου και είχα αηδιάσει, δεν ήξερα ποια θα ήταν η συνέχεια.
-Είχες την τύχη να πιεις τα χύσια που κράταγα εδώ και δέκα μέρες να τα δώσω σε καμιά πουτάνα. Τώρα για αυτή τη τιμή που σου έκανα θα πρέπει κάπως να με ευχαριστήσεις.
Με έλυσε με γρήγορες κινήσεις, μου ξανάβαλε το στουπί στο στόμα, με έβαλε να το δαγκώσω και μου τράβηξε έξω το σκουπόξυλο. Είχα ήδη ματώσει αλλά πέρα από τη φρίκη του αίματός μου πάνω στο σκουπόξυλο ήταν και ο αβάσταχτος πόνος από το στεγνό κωλάντερο. Γδύθηκε εντελώς από τη μέση και κάτω και κάθισε στη μάπα μου με τον ιδρωμένο κώλο του να στάζει στο στόμα μου.
-Θα σου κάνω λίγο μασάζ, μου είπε, ώστε να μπορέσεις να κουνηθείς. Όσο το κάνω θα μου γλύφεις την κωλοτρυπίδα σαν να κάνεις το καλύτερό σου γλειφομούνι. Και μην τολμήσεις και κάνεις πώς σιχαίνεσαι.
Άρχισε ο Κώστας τις μαλάξεις στα σχεδόν μελανιασμένα μου άκρα, άρχισα και εγώ κάπως δειλά να του γλύφω την τριχωτή κωλοτρυπίδα. Αηδίαζα αλλά φοβόμουν να το δείξω. Έκλεισα τα μάτια, ξέχασα τη γεύση, τη στιφή και περίεργη γεύση που είχε η περιοχή, φαντασιώθηκα μυρωδιές από ένα μουνί και άρχισα να γλείφω. Έδινα αγώνα κάθε στιγμή να πείσω τον εαυτό μου ότι γλείφω ένα λαχταριστό μουνάκι. Κόντεψα να το πείσω και όταν πήγαινα να φτάσω στο κρεσέντο μου ο Κώστας σηκώθηκε.
-Φτάνει. Σήκω τώρα πάρε τη πατσαβούρα και ξεκίνα να καθαρίζεις τις τουαλέτες.
Με έπιασε από το σβέρκο και με έσυρε με το στουπί που μου είχε στο στόμα μέχρι τις τουαλέτες. Τώρα θα πληρώσεις μου πέταξε στα μούτρα και με έσπρωξε απότομα στο πάτωμα. Ταλαντεύτηκα πήγα να πιαστώ από κάπου αλλά μου έδωσε και μια κλωτσιά και βρέθηκα στα τέσσερα μέσα σε βρώμικες στρατιωτικές τουαλέτες. Η πρωινή τους χρήση με κάθε τρόπο ήταν έκδηλη και από τη μυρωδιά και από την αποτυχία των στρατιωτών να σημαδέψουν στις τούρκικες τουαλέτες την τρύπα.
-Πιάσε αυτό το κουβά και γέμισέ τον ζεστό νερό. Το έκανα υπάκουα. Και τώρα καθάρισε με τα χέρια σου ότι υπολείμματα έχουν αφήσει οι φαντάροι στις τουαλέτες. Τον κοίταξα έκπληκτος. Δεν γίνεται να είναι τόσο μαλάκας! Αποκλείεται κάτι τέτοιο. Συνέχισα να τον κοιτάζω μαρμαρωμένος! Αυτό τον εξόργισε. Βγήκε έξω από την τουαλέτα νευριασμένος και επέστρεψε αστραπιαία με ένα λεπτό καλώδιο τηλεφώνου στα χέρια του. Άρχισε να με χτυπάει αλύπητα μέχρι που το σώμα μου γέμισε μελανιές και οι λυγμοί μου άρχισαν να γίνονται αισθητοί.
-Ξεκίνα να καθαρίζεις, μου είπε ρίχνοντάς μου μια δυνατή κλωτσιά με τις βαριές στρατιωτικές του αρβύλες στα πισινά, και την επόμενη φορά που θα αρνηθείς να το εκτελέσεις θα σου βάλω τη γλώσσα να τα γλύψει. Αφού καθάρισα την τουαλέτα πάντα υπό το άγριο βλέμμα του με πήρε και με έδεσε στα ντουζ. Δοκίμασε το νερό και όταν είδε ότι είχε την κατάλληλη θερμοκρασία άρχισε να με βρέχει για να με ξεπλύνει. Έφυγε και επέστρεψε με ένα σαμπουάν και ένα πιγκάλ, αυτά πινέλα που καθαρίζουν τις τουαλέτες.
Στην αρχή με περιέλουσε με το σαμπουάν και μετά πήρε το πιγκάλ και άρχισε και με έτριβε. Όταν με έτριψε ολόκληρο πήρε το τηλέφωνο του ντους το ξεβίδωσε και άφησε μόνο το καλώδιο. Με ξέβγαλε και με τη δύναμη του νερού σημάδεψε και την τρύπα μου. Με έβαλε να είμαι με την τρύπα πεταγμένη έξω σαν πουτάνα και με σημάδευε. Το νερό έμπαινε ορμητικό μέσα μου και έβγαινε με τον ίδιο τρόπο αδειάζοντάς με από οτιδήποτε υπήρχε εκεί μέσα. Μετά από αρκετές επαναλήψεις και όταν το νερό έβγαινε καθαρό μου έχωσε το σωλήνα στο κώλο και όταν είδε ότι το στομάχι μου φούσκωσε αρκετά μου είπε να κρατήσω μέσα μου το νερό μέχρι να μου πει αυτός να το βγάλω έξω… Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε. Με έλουζε κρύος ιδρώτας, με τσούζανε φοβερά οι γραμμώσεις που με είχε φιλοδωρήσει το προηγούμενο μαστίγωμά μου και τον παρακάλεσα να με αφήσει να τα βγάλω. Τότε έκλεισε την σχεδόν αυτοσχέδια πόρτα της ντουζιέρας και μου επέτρεψε να αδειάσω. Το άντερό μου εξφενδόνησε με όλη του τη δύναμη το νερό που το είχε καταλάβει. Άδειαζα από μέσα μου και ένιωθα οι τελευταίες σταγόνες να μου δροσίζουν τα αρχίδια και να στάζουν στην ντουζιέρα. Ο Κώστας απέξω μου είπε ότι θα μείνω έτσι δεμένος μέσα μέχρι να αδειάσω εντελώς. Κλείδωσε την πόρτα και μου είπε ότι και να ακούσω να μη βγάλω άχνα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!