Από την εποχή τις εφηβείας μου όταν μαλακιζόμουνα με τους φίλους μου είχα καταλάβει πως κάποια στιγμή θα ήθελα σαν τρελός να δοκιμάσω τον παθητικό έρωτα.

Καύλωνα όταν έβλεπα τις ψωλές των φίλων μου ήθελα να τις πιάσω αλλά κάτι με εμπόδιζε δεν τολμούσα. Μου έτυχαν πολλές ευκαιρίες να δοκιμάσω αλλά την τελευταία στιγμή άλλαζα γνώμη. Στα 26 μου χρόνια παντρεύτηκα και για πολλά χρόνια μετά δεν το σκεπτόμουνα.

Ώσπου στα 40 περίπου δοκίμασα αφού η επιθυμία μου είχε γίνει πολύ έντονη. Ένα πρωί βρέθηκα στα Μελίσσια σε ένα διαμέρισμα για κάποια δουλεία. Χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξε ένας ώριμος άντρας που απ΄ότι μου είπε μετά ήταν 56 ετών. Ήταν ψηλός με ωραίο παρουσιαστικό, γκρίζα μαλλιά και φορούσε ένα σορτσάκι αρκετά στενό και διαγράφονταν μπροστά του ένα τεράστιο φούσκωμα. Η ματιά μου έπεσε πάνω σε αυτό και ένοιωσα ναι παράξενη ανατριχίλα σε όλο μου το κορμί. Συστηθήκαμε με λένε Γιάννη του είπα. Εμένα Γιώργο.

Μπήκαμε μέσα μου προσέφερε ένα ποτό καθίσαμε στο σαλόνι ο ένας απέναντι στον άλλο και συζητούσαμε. Εγώ έριχνα κρυφές ματιές στο επίμαχο σημείο του και αναρωτιόμουν πόσο μεγάλος πρέπει να ήταν ο πούτσος του. Αφού είπαμε αυτά για τα οποία είχα πάει εκεί αρχίσαμε να συζητάμε διάφορα πράγματα και κάποια στιγμή η συζήτηση έφτασε στα περί του sex. Τυχαία τάχα ή σκεφτόμαστε και οι δύο το ίδιο πράγμα. Μάλλον το δεύτερο απ ' ότι φάνηκε αργότερα. Με ρώτησε αν είμαι παντρεμένος και αν είμαι ευχαριστημένος από τον γάμο μου. Του είπα ναι αν και ήθελα κάτι παραπανο στο sex. Αυτός μου είπε ότι είναι χήρος πέντε περίπου χρόνια και ότι δεν έχει μόνιμο δεσμό με γυναίκα αφού τα ερωτικά του ενδιαφέροντα έχουν κάπως αλλάξει και με κοίταξε χαμογελώντας. Εγώ που είχα αρχίσει να καταλαβαίνω που το πάει αν και με είχε πιάσει ένας μικρός πανικός τον ρώτησα τι εννοεί.

Να μου είπε: Προτιμώ να χαϊδεύω κωλαράκια και να τα γαμάω, είναι κάτι που μου αρέσει περισσότερο από το μουνί, γι' αυτό δεν θέλω να παντρευτώ. Εννοείς γυναικεία; Τον ρώτησα τάχα αδιάφορα ενώ η καρδιά μου κτυπούσε σαν τρελή. Θα το τραβούσα μέχρι τέλος, το είχα αποφασίσει, ήταν άτομο που με μαγνήτιζε, αν το κάνω είπα μέσα μου, θέλω με κάποιον σαν αυτόν. Με κοίταξε διαπεραστικά μισογελώντας. Προτιμώ τα όμορφα αντρικά κωλαράκια μου είπε. Είναι πιο καυλιάρικα και με φτιάχνουν. (ταυτόχρονα έτριψε με το χέρι του το φούσκωμα του που είχε αρχίσει μα μεγαλώνει). Εσύ τι λες; Δεν είναι; Πρέπει να κοκκίνισα λίγο, μάλλον με είχε δει να τον κοιτάζω, κάτι θα κατάλαβε. Ναι. Μάλλον, ψιθύρισα.

Συνέχισε να τρίβει τον πούτσο του που είχε μεγαλώσει και τέντωνε το σορτσάκι του. Καύλωσα μου είπε. Με συγχωρείς. Μάλλον θα τον παίξω. Σε πειράζει; Μου είπε. Όχι του είπα. Κι' εγώ έχω αρχίσει να καυλώνω. Με μια κίνηση έβγαλε το σορτς, από μέσα δεν φορούσε τίποτα. Μια τεράστια ψωλή πετάχτηκε με δύναμη μπροστά. Θεέ μου τι είναι αυτό; Είναι δύο φορές σαν το δικό μου περίπου και πολύ χοντρό. Βγάλε τα ρούχα σου και εσύ μου είπε.

Έλα να μαλακιστούμε παρέα. Ντρεπόμουν, τι να κατεβάσω, φοβόμουν μη με ειρωνευτεί, τον είχα μόλις 12 εκ. Άσε του είπα. Μην ντρέπεσαι μου είπε πάλι. Έλα να σε βοηθήσω. Ήρθε κοντά μου μου ξεκούμπωσε το παντελόνι το κατέβασε, το ίδιο και το σλιπάκι μου και χάιδεψε τα μικρά γεννητικά μου όργανα. Ανατρίχιασα, το κατάλαβε. Έχεις όμορφο καυλάκι, μου είπε. Μικρό αλλά όμορφο, αλλά έχεις πιο ωραίο κώλο θα ταιριάσει με την πούτσα μου. Τι λες; Ένα ρίγος με διαπέρασε. Αν με γαμούσε με αυτήν την ψωλάρα θα με ξέσκιζε. Μα του είπα. Εγωωωω;;; πριν προλάβω να τελειώσω κόλλησε την ψωλάρα του πίσω μου, ενώ έπαιζε το καυλί μου και ταυτόχρονα με δάγκωνε στο λαιμό. Τα είχα χάσει, είχα παραλύσει, από τον φόβο; Απ 'την καύλα; Δεν είχε σημασία, είχα αφεθεί στα χέρια του.

Έλα μωρό μου, μου είπε. Πάμε να σε κάνω κούκλα. Με πήρε απ' το χέρι και με οδήγησε στο μπάνιο. Μου ξύρισε τα κωλομέρια και τα αρχίδια. Μετά μπήκαμε μαζί στην μπανιέρα. Με έπλυνε καλά σε όλο το σώμα και καθάρισε το επίμαχο σημείο μου και εγώ του σαπούνισα την ψωλή (που αν και πεσμένη ήταν γύρω στα 10 εκ.) και τα' αρχίδια. Αφού σκουπιστήκαμε με αρωμάτισε με γυναικείο άρωμα και μου έδωσε να φορέσω μαύρες καλτσοδέτες σιλικόνης, ζαρτιέρες και μαύρο στρινγκάκι με δαντέλες. Είσαι κούκλα μου είπε. Σε λίγο θα Είσαι και γυναίκα όταν δοκιμάσεις τον πούτσο μου, θα θες μόνο να γαμιέσαι.

Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα του έβαλε στο βίντεο μια ταινία που έδειχνε κάποιον σαν εμένα να γαμιέται από δύο ψωλαράδες. Ξάπλωσε στο κρεβάτι ανάσκελα και με έβαλε από πάνω σε στάση 69. με το ένα του χέρι άρχισε να χαϊδεύει τα κωλομέρια μου και με το άλλο ζούλαγε τα μπαλάκια μου. Σε λίγο θα νιώσεις πως είναι άχρηστα μωρό μου. Μου είπε. Μαζί μου θα χύνεις μόνο από πίσω. Ένοιωσα την καυτή του ανάσα και την γλώσσα του πίσω απ' τα' αρχίδια μου με έγλυφε, ταυτόχρονα έβαλε τα χέρια του πάνω στους γοφούς μου και χαμήλωσε τον κώλο μου. Ο σφικτήρας μου άρχισε να ανοιγοκλείνει στο ρυθμό της καύλας και μια πρωτόγνωρη γλύκα απλώθηκε στο κορμί μου όταν αισθάνθηκα η γλώσσα του να προσπαθεί να μπει μέσα μου. Ταυτόχρονος εγώ είχα πιάσει τον πούτσο του και προσπαθούσα αδέξια να του κάνω τσιμπούκι έβαλα το κεφαλάκι στο στόμα μου μαλάζοντας του τα αρχίδια.

Σε λίγο όταν άρχισε να του σηκώνετε είχα πρόβλημα, το στόμα μου δεν τον χώραγε. Πρέπει να τον πόνεσα λίγο το κατάλαβα τον έβγαλα έξω και τον έγλυφα με επιμονή στο πιο ερεθιστικό του σημείο και την τρυπούλα που άρχισε να βγάζει προσπερματικά υγρά. Η ψωλή του πρέπει να ήταν πάνω από 20 εκ. και παχιά πάνω από 4 εκ. Η καύλα μου ήταν τόση που δεν καταλάβαινα τίποτα τον ήθελα σαν τρελός, εν τω μεταξύ έχωνε πίσω μου τα δύο του δάχτυλα με είχε ανοίξει αρκετά πονούσα λίγο αλλά μου άρεσε. Γάμαμε τώρα άντρα μου. Του είπα. Σε λίγο μωρό μου. Μου είπε. Πρέπει να ανοίξεις αρκετά δεν θέλω να σε πονέσω, θέλω να το απολαύσεις. Έβαλε πίσω μου τους μέσους από τα δύο του χέρια και τράβηξε προς τα πλάγια τον σφικτήρα μου πονούσα, σε λίγο τέσσερα δάχτυλα τραβούσαν το τοιχώματα του και η γλώσσα του επιδέξια χωνόταν πια μέσα μου και με γαμούσε ένιωθα υπέροχα δεν πονούσα. Τώρα πουτάνισα μου ήρθε η ώρα. Είπε. Τώρα θα νιώσεις την γλύκα της αντρικής πούτσας. Με έφερε στην άκρη του κρεβατιού και μου σήκωσε τα πόδια έβαλε λίγη κρέμα στον πούτσο του και τον οδήγησε στην καυτή μου τρύπα.

Χαλάρωσε γλυκιά μου, να μην πονέσεις, πάρε βαθιές ανάσες, Χαλάρωσε. Προσπάθησα να χαλαρώσω αλλά είχα πολύ τρακ, φοβόμουν το μέγεθος. Μη με πονέσεις άντρα μου. Του είπα. άρχισε να σπρώχνει το πουτσοκέφαλο του ένοιωσα να σχίζομαι πονούσα φοβερά. Σταμάτησε για λίγο και έσκυψε και με φίλησε στο στόμα. Σε λίγο θα νιώθεις μόνο γλύκα. Μου είπε ενώ έσπρωξε δυνατά πίσω μου. Ούρλιαξα ένοιωσα να ανοίγω στα δύο το καυλάκι μου είχε σχεδόν χαθεί αλλά λίγο πηχτό σπέρμα φάνηκε στην τρυπούλα του. Σχεδόν έκλαιγα καιγόμουν με χάιδεψε και με φίλησε στο στόμα, πήρε από το ψωλάκι μου το λίγο πηχτό υγρό το έβαλε στην γλώσσα του και την έχωσε μέσα στο στόμα μου. Μου άρεσε. Σε λίγο. Μου είπε. Θα δοκιμάσεις πραγματικό σπέρμα, σ' αρέσει γλυκιά μου; Ναι άντρα μου. Του είπα. Θέλω να στα πιο όλα.

Άρχισε πάλι να κουνιέται σιγά στην αρχή και μετά πιο γρήγορα ο πόνος υποχωρούσε λίγο-λίγο και η γλύκα απλώνονταν στο κορμί μου τύλιξα τα πόδια μου στην μέση του και τα χέρια μου στον λαιμό του. Σε λίγο με γύρισε από πάνω του χωρίς να βγει από μέσα μου. Τώρα τον καβάλαγα καρφωμένος πάνω του, έγειρα προς τα πίσω, στήριξα τα χέρια μου στα πόδια του και άρχισα να κουνιέμαι δυνατά. Η σχεδόν γαϊδουρινή πούτσα του πίεζε τα τοιχώματα μου και το πουλάκι μου έχυνε και χτυπιόταν σαν τρελό. Έτσι ψωλαρπάχτρα μου, κουνήσου, τώρα το απολαμβάνεις, Είσαι γεννημένη για να γαμιέσαι, είδες τη έχανες τόσα χρόνια;

Σε λίγο τον ένοιωσα να χύνει έκοψα ρυθμό κύματα από αμέτρητες ριπές βαθιά μέσα μου με έκαναν να ουρλιάζω από καύλα, το πουλάκι μου τεντώθηκε και έχυσε με μια ριπή. Από τότε βρισκόμαστε σχεδόν κάθε εβδομάδα και με γαμάει.

Είναι απίθανος αν και τώρα τελευταία έχουν αραιώσει οι συναντήσεις μας. Τώρα είναι 68 και εγώ 50.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!