Η βαριά μεταλλική πόρτα άνοιξε την ώρα που έσβηνε ο ήχος του καλπάσματος των αλόγων που απομακρύνονταν από την πλαγία! Έριξα ένα τελευταίο κοίταγμα στον πελώριο πέτρινο πύργο πριν μπω μέσα…. Είχα την αίσθηση ότι δεν θα ξαναέβγαινα.

Η μυρωδιά της μούχλας γέμισε τα πνευμόνια μου προκαλώντας σπασμωδικό βήχα και τότε ένα χέρι ακούμπησε τον ώμο μου…

-Αργήσατε... Αποκρίθηκε μια φωνή από μακριά, παρότι η παρουσία του κορμιού της ήταν δίπλα μου.

-Η άμαξα... λύθηκε το χαλινάρι και…

-πολλά λόγια... Με έκοψε απότομα, είχα το κεφάλι σκυμμένο και ένιωθα έναν απύθμενο φόβο εντελώς ανεξήγητο.

-Μα σηκώστε το πρόσωπο σας.. Αποκρίθηκε η φωνή και εγώ ακολούθησα πειθήνια!

Τώρα κοιταζόμασταν πρόσωπο με πρόσωπο, είχαμε περίπου το ίδιο ύψος, ήταν καστανός με μακριά μαλλιά, έντονα ζυγωματικά και γκρίζα ανοιχτά μάτια.. παγωμένα και άψυχα!

- Lestat... μου συστήθηκε...

- Timothy... με στέλνει το μεσιτικό γραφείο “golden home” από το Λονδίνο..

- Ναι, ναι… είμαι πλήρως ενημερωμένος νεαρέ μου… Απάντησε. Μου έκανε εντύπωση το «νεαρέ μου» τον υπολόγιζα για τουλάχιστον 5 χρόνια νεώτερο μου..

Με ένα νεύμα μου έδειξε το καθιστικό με τους βελούδινους αναγεννησιακούς καναπέδες. Κάθε μαξιλάρι του καναπέ είχε κεντημένο με χρυσοκλωστή το οικόσημο του... πάνω από το βαρύ πέτρινο τζάκι κρεμόταν το κεφάλι ενός βασιλικού ελαφιού... πανέμορφο... αριστερά και δεξιά δυο αντιλόπες και πάνω στο γείσο του τζακιού μια μεγάλη συλλογή από μικρόσωμα παραδείσια πουλιά με χρωματιστές ουρές. Το μεθυστικό πλάνεμα μου έληξε ο ήχος τον κρυστάλλινων ποτηριών που ακούμπησαν το μαρμάρινο τραπέζι… κόκκινο κρασί…

- Καλώς ορίσατε... Αποκρίθηκε ο Lestat.

- Ευχαριστώ πολύ. Πείρα το ποτήρι στα χέρια μου και έβαλα μια γουλιά στο στόμα μου.. μπλιαχ... το έφτυσα αμέσως... αυτό το πράγμα δεν ήταν κρασί, ήταν παχύρευστο, ήταν εμετικό, ήταν… ήταν… ΑΙΜΑ…

Πριν καλά καλά καταλάβω τι συνέβαινε, ο Lestat είχε καθίσει δίπλα μου, για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να κινηθώ… με κοίταζε στα μάτια και το βλέμμα του με καθήλωνε... άρχισε να γλύφει το αίμα που κυλούσε από τα χίλια μου, όλο και με περισσότερο πάθος...

Δεν είχα ποτέ ομοφυλοφιλικές εμπειρίες, αλλά με αυτόν δεν μπορούσα να αντισταθώ, με ήθελε και το ένιωθα, και τον ήθελα και εγώ... σαν να διάβαζε την σκέψη μου, σηκώθηκε και πέταξε από πάνω του την κόκκινη ρόμπα με τα 20 μέτρα ούρα από μεταξωτή μουσελίνα.

Θεέ μου… το σώμα του ήταν σφικτό και γυμνασμένο, τριχωτό με έντονα πεταχτές ρόγες. Το καυλι του ήταν τεράστιο… δεν είχα ξαναδεί ποτέ τόσο μεγάλο.. (ήταν ακόμα μεγαλύτερο και από του Jonathan, το ξέρω γιατί τον ξεβρακώναμε στο καπηλειό έχοντας μεθύσει από τις πολύς μπύρες για πλάκα… χαχα... με τι καμάρι επιδείκνυε το καυλί του στις φθισικές πόρνες) όρμισα με απόγνωση πάνω στο φλεβώδες κτήνος του και άρχισα να το ρουφάω, εκείνος έσκυψε στο λαιμό μου και άρχισε να με γλύφει... αποτραβήχτηκε, τον κοίταξα για μια στιγμή και είδα την λάμψη των κυνοδόντων του από το φως των μαύρων κεριών... μέσα μου ούρλιαζα… έξω μου όμως έγλυφα με μανία και πάθος... με μια βίαιη κίνηση ξέσκισε όλα μου τα ρούχα, το σακάκι, το πουκάμισο, το παντελόνι και την σκελέα, ένας γρήγορος πόνος διαπέρασε το κορμί μου, τα μυτερά σαν πρόκες δόντια του καρφωθήκαν στο λαιμό μου, ηδονή, τρέλα και λύσσα για κολασμένο σεξ με ότι έβρισκα μπροστά μου κυρίευσαν το σώμα μου... το διάβασε στο μυαλό μου και γρήγορα ενώ παράλληλα έπινε το αίμα μου κάρφωσε το καβλί του στον παρθένο κώλο μου, ο πόνος ήταν αφόρητος άλλα ούτε που τον κατάλαβα… το μόνο που συνειδητά αισθανόμουν ήταν ηδονή… αμόλυντη ηδονή… με ξέσκιζε το ένιωθα άλλα δεν πονούσα.. ένιωθα το αίμα μου να φεύγει από το σώμα μου αργά και σταθερά σε αντίθεση με το καβλί του που μπαινόβγαινε μέσα μου γρήγορα και με μανία..

Με πέταξε πάνω στο τραπέζι, πλέων δεν μπορούσα να κουνηθώ.. ήμουν πολύ αδύναμος… τον έπαιξε για λίγο και με έχυσε, με έλουσε ένα βαθύ μπλε υγρό.. αυτό έβγαινε από το καβλί του…. Είχε γεύση… αίματος!

Τα ματιά μου ήταν αδύναμα και άρχισαν να κλίνουν… λευκό φως πλημύρισε τα πάντα….

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!