Στις τουαλέτες της στο κέντρο της Πάτρας Είμαι ο Σταύρος 21 ετών από επαρχία. Είμαι θηλυπρεπής παθητικός.
Χθες μπήκα σε κάποιες δημόσιες τουαλέτες στην πόλη μου την Πάτρα..
Φυσικά δεν ήθελα να κατουρήσω, αλλά να πάρω μάτι καμιά μεγάλη πούτσα που κατούραγε.

Έτσι λοιπόν μπαίνω, αλλά δεν υπήρχε κανείς, αλλά στο βάθος υπήρχε μια πόρτα κλειστή και άκουγα φωνές. Είχα την περιέργεια και κοίταξα από την κλειδαρότρυπα. Ήταν δυο μαύροι που πηδούσαν ένα μεσήλικα. Είχα καυλώσει τρελά!

Εκεί όπως ήμουνα στο διάδρομο των τουαλετών έβγαλα τα ρούχα μου και χάιδευα τα βυζιά μου. Έβγαλα και το παντελόνι και έβαλα 2-3 δάχτυλα στον κώλο μου. Δεν με ένοιαζε έμπαινε κάποιος και με έβλεπε. Με καύλωνε ακόμα περισσότερο η ιδέα. Κάποια στιγμή κάποιος από τους μαύρους με άκουσε, άνοιξε την πόρτα και με έσπρωξε μέσα.

Μόλις μπήκα είχαν ήδη χύσει, άλλα μόλις με είδαν με τα ωραία μου βυζάκια και το σφιχτό και άτριχο κωλαρακι μου, ξανακαυλωσαν οι μαύροι και ο ένας με γαμούσε από πίσω και ο άλλος μου όργωνε το στόμα.

Ο Έλληνας μας παρακολουθούσε και τράβαγε μαλακία ενώ προς τέλος του γαμησιού έβγαλε το iphone και αποθανάτιζε τις σκηνές χωρίς να φαίνονται πρόσωπα. Οι μαύροι είχαν τεράστιο πούτσο! Το τσιμπούκι που έκανα ήταν τέλειο, άλλα ο πούτσος του έφτανε μέχρι το λάρυγγα μου και δεν μπορούσα να αναπνεύσω! Ο άλλος από πίσω με πόναγε άλλα ταυτόχρονα με καύλωνε πολύ. Μετά από λίγο άλλαξαν θέση και αυτός που με γαμούσε από πίσω ήρθε μπροστά μου για τσιμπούκι, και ο άλλος καθόταν στην λεκάνη και κάθισα και εγώ πάνω του.

Πάνω-κάτω την ίδια καύλα ένιωθα, γιατί είχαν περίπου το ίδιο μέγεθος(γύρω στα 22 εκατοστά). Ενώ πιπιλούσα το κατακόκκινο πουτσοκεφαλο του, έφτασε η ώρα να χύσουν! Κάθομαι στο πάτωμα, έρχεται και αυτός που βαρούσε μαλάκια και ο άλλος που γαμούσε τον κώλο μου, στάθηκαν γύρω μου και μου είπαν να τους κοιτώ στο πρόσωπο. Ο άλλος σταμάτησε να γράφει με το κινητό και επικεντρώθηκε στη μαλακία που βάραγε

Ήταν απίστευτο το θέαμα! Να βλέπεις 3 άντρες να μαλακίζονται πάνω από το πρόσωπο σου για να χύσουν! Έχυσαν και οι τρεις σχεδόν ταυτόχρονα! Γέμισαν τη μούρη μου και το λαιμό μου με χυσια. Κατάπια και μερικά. . .

Στο τέλος τους έγλυψα τους πούτσους για να τους καθαρίσω και έφυγαν! Εγώ πλύθηκα και έφυγα επίσης!

Ήταν η καλύτερη-μέχρι τώρα - εμπειρία της ζωής μου στο σεξ.

Θα ήθελα πολύ να την ξανανιώσω!

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!