Η χθεσινή μέρα κυλούσε αργά, ήμουν από το πρωί στο msn και περίμενα μήπως μπει κάποιος για κανένα ραντεβού. Η ώρα περνούσε και τίποτα δεν φαινόταν στον ορίζοντα. Οι περισσότερες από τις επαφές μου δεν βρίσκονταν online ή έτσι τουλάχιστον έδειχναν. Μετά την ανακοίνωση για εγκατάλειψη του msn όλο και λιγότερος κόσμος μπαίνει. Εγώ όμως είμαι χρόνια πιστός θαυμαστής του και αποφάσισα ότι θα είμαι ο τελευταίος που θα το εγκαταλείψω.

Η ώρα περνούσε και ήμουν έτοιμος να κλείσω, όταν μπήκε κάποιος και μου άρχισε να μου γράφει. Είπαμε διάφορα γλυκά λόγια. Φαίνονταν άντρας που ήταν πάντα έτοιμος, καυλωμένος. Σιγά-σιγά η κουβέντα άρχισε να «ανάβει», μου έλεγε τι έκανε εκείνη την στιγμή και του έλεγα και εγώ. Πραγματικά η τρύπα μου άρχισε να διαστέλλεται από τις καυτές κουβέντες του, μέχρι που του έστειλα μερικές δικές μου φωτογραφίες εν δράσει.

Του άρεσα πολύ, αλλά λίγο μετά έμαθα ότι ήταν από μακριά (εντός Ελλάδος), βέβαια για ευνόητους λόγους δεν λέω από πού. Πάντως ήταν από εκεί που βγαίνουν πραγματικοί άντρες με τα όλα τους, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Τέλος πάντων με άναψε άσχημα. Ήθελα να τον πάρω αν ήταν δυνατόν εκείνη την στιγμή. Μου έγραφε ότι τον έπαιζε για πάρτι μου και αυτό με τρέλαινε αφάνταστα. Μου είπε ότι τελικά έχυσε (δεν ξέρω αν ήταν αλήθεια), αλλά πάντως εγώ είχα γίνει κουρέλι.

Όταν κλείσαμε το chat, έμεινα να κοιτάζω τις φωτογραφίες μου από τις περιπέτειες μου. Τελικά γρήγορα κατάλαβα ότι ήταν αδύνατον να μείνω έτσι, χωρίς κάποιος να μου μπουκώσει την τρύπα. Με τον φίλο από το msn δεν θα μπορούσε να γίνει κάποια σύντομη συνάντηση μας, αλλά υποσχέθηκε να βρεθούμε όταν θα ερχόταν στην Αθήνα. Δεν άντεχα άλλο και βγήκα παγάνα, έπρεπε να τον πάρω όπως-όπως και με όποιον μου καθόταν.

Περπάτησα ένα γύρω στην πλατεία που βρίσκετε κοντά μου, τίποτα το ιδιαίτερο, μόνο κάτι νεαροί του γυμνασίου απολάμβαναν τον ήλιο. Βέβαια με κάτι τέτοια μικρά ούτε κουβέντα να γίνετε. Κάθισα σε ένα από τα άδεια παγκάκια. Ήταν μεσημέρι και κανένας μεγάλος δεν φαίνονταν, μάλιστα σκέφτηκα ακόμα και κάποιος γέρος καλός θα μου ήταν, άλλωστε ποτέ δεν ξέρει κανείς τι
μπορεί να προκύψει.

Πέρασε κάπου μισή ώρα, όταν ξαφνικά είδα έναν νεαρό γύρω στα είκοσι να πλησιάζει αδιάφορα και να κάθετε δίπλα μου. «Έχετε ώρα;», μου είπε. Του είπα την ώρα, έβγαλε τσιγάρο και άναψε. Ήταν ψηλός, γύρω στο 1.90 τον έκοβα. Μακρύ μαλλί, ωραίο πρόσωπο και αρκετά γεροδεμένος. «Παίδαρος», είπα μέσα μου, αλλά φοβόμουν να του την πέσω στα ίσα.
Πέρασαν δεκαπέντε λεπτά, όση ώρα καθόταν δίπλα μου είχε καπνίσει δύο τσιγάρα και με είχε ρωτήσει άλλες δύο φορές την ώρα.

«Περιμένεις κανέναν;», ρώτησα. «Γάμησε τα φίλε», μου απάντησε και συνέχισε να μου λέει: «... περίμενα μια γκόμενα, αλλά οι περισσότερες είναι κομπλεξικές, σου δίνει ραντεβού το πουτανάκι και ούτε που έρχεται για να ξεχαρμανιάσει κανείς... καλύτερα να γαμάς πούστηδες παρά γκόμενες, τουλάχιστον αυτούς τους σκίζεις και ούτε υποχρέωση, ούτε τίποτα... με την μια σου κάνουν τον πούτσο να χύνει... ». «Όπα», είπα μέσα μου και άρπαξα την ευκαιρία. «Δηλαδή εάν σου καθόταν μια καυλωμένη κωλάρα τώρα θα την ξέσκιζες;». «Πούστρα ε; Ου, είμαι και πολύ χαρμάνης ξέρεις... » μου είπε. «Τι λες, θες να την βρούμε τα δυο μας;», τον ρώτησα ναζιάρικα.

Με έκοψε από πάνω έως κάτω και τελικά συμφώνησε να πάμε στο σπίτι του. Ανεβήκαμε στον δεύτερο όροφο. Το σπίτι ήταν μια μικρή γκαρσονιέρα, φοιτητικό δωμάτιο δηλαδή. Ένα μικρό, πλαστικό τραπέζι και πέντε έξη φθηνές καρέκλες με ένα κρεβάτι στόλιζαν το δωμάτιο. Κάθισε σε μια από τις πλαστικές καρέκλες. Με κοίταξε για μια ακόμα φορά και μετά μου είπε: «Δεν πιστεύω να έχεις τίποτα τρίχες στα πόδια, γιατί θα με ξενερώσεις». Του απάντησα πως όχι και τον είδα να ξεκουμπώνει το παντελόνι του. Κατέβασε το φερμουάρ, έβγαλε μέσα από το σλιπάκι ένα όμορφο καυλί και άρχισε να μου το δείχνει. Το στόμα μου είχε ήδη γεμίσει με σάλια. Δεν ήταν από τα καυλιά που λέμε θεόρατα, αλλά ο
κ το χρειαζόμουν επιγόντος.

Γονάτισα και του το έπιασα, το έβαλα στο στόμα μου και άρχισα να το νοιώθω να μεγαλώνει μέσα στο στόμα μου. Ο νεαρός είχε καυλώσει, όταν ξαφνικά κτύπησε η πόρτα. Μου τον έβγαλε από το στόμα μου, τον έχωσε και πάλι μέσα στο παντελόνι του και πήγε να ανοίξει.

Ένας ψηλός νεαρός με σχεδόν ξυρισμένο κεφάλι φάνηκε στο άνοιγμα της πόρτας. «Όπα, τι έγινε; Νόμισα ότι ήσουν μόνος, θες να έρθω μετά;», του είπε. «Όχι ρε, μια πουστάρα είναι που ψωνίστηκε από την πλατεία, γουστάρεις φάση;», του είπε αυτός. Ο άλλος συμφώνησε και τώρα είχαμε γίνει πολλοί.

Αυτή την φορά οι δύο τους κάθισαν στο κρεβάτι και ο νεαρός που μόλις είχε έρθει άρχισε να λέει στον άλλον. «Λίγο μεγάλος είναι ρε συ». Με έγδυσαν και ο νεαρός με τα μαλλιά είπε: «Έχει καλό σώμα, ρε, θα του ρίξουμε ένα ξέσκισμα και από εδώ πάνε και οι άλλοι, εγώ γουστάρω πάντως».
Γδύθηκαν, αυτός με το ξυρισμένο κεφάλι είχε αρκετά μεγαλύτερο καυλί από τον άλλον. Τους άκουσα να μοιράζουν τους ρόλους. Γονάτισα και άρχισα να τους γλύφω τα αρχίδια. Τα όμορφα νεανικά καυλιά άρχισαν να μεγαλώνουν.

Τώρα μπροστά μου είχα δύο καυλωμένους νεαρούς και πίσω μου μια ανοιχτή από την καύλα τρύπα, έτοιμη να τον πάρει. Ο μακρομάλλης σηκώθηκε, ενώ ο άλλος έμεινε ξαπλωμένος στο κρεβάτι. Η συμφωνία ήταν να με γαμήσει πρώτα ο μακρομάλλης και ύστερα ο άλλος. «Ωραίο κώλο έχει η πούστρα, θα του τον σκίσω άσχημα, σαν γκόμενα είσαι μωρή πουτάνα», μου είπε και έπιασε τα κωλομάγουλα μου και μου τα άνοιξε. «Πω, πω ο καργιόλης η τρύπα του είναι σαν μουνί από τους πούτσους, δεν έχω και προφυλακτικά ο μαλάκας, αλλά θα τον σκίσω. Είσαι εντάξει μωρή πουτάνα;».

Του είπα πως ναι, και η τρύπα μου ορθάνοιχτη περίμενε το καυλί του. Στεκόμουν όρθιος, ήξερα ότι αυτή η στάση θα με έκανε να πονέσω αρκετά, αλλά αυτό με καύλωνε ακόμα περισσότερο.
Μπήκε μέσα μου βίαια, εγώ μπουκωμένος και από τις δύο τρύπες (κώλο και στόμα), ήμουν τρελαμένος, με τα χέρια μου δεξιά και αριστερά από τον άλλον έγλυφα με όλο μου το πάθος το καυλί του. Ξαφνικά ο ξαπλωμένος με έπιασε από το πίσω μέρος του κεφαλιού και άρχισε να με σπρώχνει δυνατά προς το μέρος του καυλιού του. Το πουτσοκέφαλο του ακουμπούσε τις αμυγδαλές μου, προσπαθούσα να πάρω ανάσα, δάκρια άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια μου, αυτό τον καύλωσε ακόμα περισσότερο και τον έκανε ακόμα πιο βίαιο. Ο άλλος που με γαμούσε φώναξε: «Έτσι μπράβο, πνίξε την πούστρα, να του ξεσκίσουμε τις τρύπες, δώστου να καταλάβει το πουτανάκι... » και συνέχιζε να μπαίνει και να βγαίνει μέσα μου.

Πέντε λεπτά αργότερα, άλλαξαν ρόλους. Αυτός με το ξυρισμένο κεφάλι είχε μπει τώρα μέσα μου και με βούλωσε καλύτερα από τον άλλον. Το καυλί του άλλου ήταν έτοιμο να με χύσει, είχε ξαπλώσει με τα χέρια του πίσω από το κεφάλι του και σαν πασάς απολάμβανε την πίπα που του έπαιρνα.

Σε μια στιγμή τον άκουσα να μου λέει: «Πουτάνα χύνω, πρόσεξε μη πνιγείς... βγάλτο έξω μωρή... αχ», φυσικά όχι μόνο δεν το έβγαλα, αλλά αντιθέτως έσφιξα τα χείλια μου γύρω του και άρχισα να καταπίνω με πάθος τα καυτά υγρά του μέχρι που ο σκληρός πούτσος τους μαλάκωσε τελείως. Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε και ο άλλος από μέσα μου και γονατίζοντας μπροστά του, του ρούφηξα την καύλα του μέχρι και την τελευταία σταγόνα.

Όσο οι δύο νεαροί ήταν ξαπλωμένοι και βαριανάσαιναν ακόμα, ντύθηκα και τους άφησα να κοιμηθούν, είχα χορτάσει πούτσο, πήγα στο σ
πίτι πλύθηκα και μπήκα για άλλη μια φορά στο chat... !

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!