Δύο φίλοι μου έγραψαν ότι ήθελαν να με πάρουν μαζί παρτούζα. Μου έγραφαν εδώ και πολύ καιρό, αλλά όπως είπα και πριν η σειρά τους είχε έρθει τώρα. Έτσι κλείσαμε ένα ραντεβού κάπου. Πήγα, με περίμενε ο ένας από αυτούς με μια μεγάλη μηχανή. Ήταν νεαρός, μόλις είκοσι χρονών, είχε μακριά μαλλιά, δεμένα σε αλογοουρά, όχι όμορφος αλλά αρκετά γυμνασμένος. Ανέβηκα στην μηχανή, και πήραμε τον δρόμο για το σπίτι του, που από ότι μου είπε εκεί θα μας περίμενε ο φίλος του.

Στη διάρκεια της διαδρομής μας, ήθελε να τον κρατάω από το επίμαχο σημείο του και μάλιστα ήταν πολύ καυλωμένος, αφού το χέρι μου κρατιόταν από ένα σκληρό σαν παλούκι καυλί. Όταν φθάσαμε στο σπίτι, κάπου στον Νέο Κόσμο, σε ένα διαμέρισμα στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας με έβαλε να κάτσω στο σαλόνι, εκείνος πήγε κάπου μέσα, λίγα λεπτά αργότερα μου έφερε κάτι ψηλοτάκουνες γόβες και κάτι άσπρες κάλτσες κοντές ίσα που θα κάλυπταν τις πατούσες μου, μου είπε να τα φορέσω. Το έκανα αμέσως, με έγδυσε και μου φόρεσε ένα μαύρο στηθόδεσμο, μετά με έβαλε να κάνω ένα γύρο από τον εαυτόν μου.
Κάτι δεν του καθόταν, έτσι πήγε πάλι μέσα και έφερε μια ξανθιά περούκα με μαλλί που έφτανε μέχρι τους ώμους μου, μου την φόρεσε, με κοίταξε και άρχισε να χαϊδεύει πάνω από το παντελόνι το ήδη καυλωμένο πούτσο του λέγοντας.
«Τέλεια, αυτό είναι, σε έκανα μια πουτάνα άλλο πράγμα, πάω να φέρω και τον άλλον, να σε δει, του αρέσει να γαμάει όταν φοράνε άσπρες κοντές κάλτσες με ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες».

Μετά από λίγα λεπτά είδα να έρχεται σπρώχνοντας ένα αναπηρικό καροτσάκι που πάνω του καθόταν ένας άλλος νεαρός γύρω στα είκοσι πέντε. Κοκάλωσα, ο τύπος που ήταν στο καροτσάκι δεν είχε πόδια και μάλιστα δεν έπρεπε να λειτουργούν ούτε τα χέρια του, αφού δεν τα κουνούσε καθόλου.
«Κοίτα, δεν στο είπα από την αρχή, γιατί φοβήθηκα ότι δεν θα το δεχόσουν, από εδώ ο αδερφός μου που πριν τρία χρόνια είχε ένα ατύχημα με την μηχανή του, όπως βλέπεις δεν έχει πόδια, αλλά δεν μπορεί να κουνήσει ούτε τα χέρια του, έχει όμως σε άριστη κατάσταση το καυλί του και θα σε παρακαλέσω να του το περιποιηθείς καλά, γιατί από ότι γράφεις στις ιστορίες σου δεν σε νοιάζει παρά μόνο να γαμιέσαι».

Είχα σοκαριστεί, αλλά παρ' όλα αυτά πλησίασα στο καροτσάκι, διαπίστωσα δε ότι ο ανάπηρος δεν μιλούσε κιόλας, παρά έκανε μόνο νοήματα στον άλλον. Ο άλλος, ο αδερφός δηλαδή του ανάπηρου, του κατέβασε το φερμουάρ και από μέσα πετάχτηκε ένα αληθινά τεράστιο εργαλείο, μεγάλο και αρκετά χοντρό, γεμάτο φλέβες, (που είναι πραγματικά η μεγάλη μου αδυναμία), ήμουν έτοιμος να το βάλω στο στόμα, όταν άκουσα τον άλλον να μου λέει.

«Περίμενε, πριν τον χώσεις στο στόμα σου, θέλει να του δώσεις να γλύψει το πόδι σου με τις άσπρες κάλτσες και την μαύρη γόβα». Σήκωσα το πόδι μου και το έφερα στην μούρη του, έβγαλε λαίμαργα την γλώσσα του και άρχισε να μου γλύφει πάνω κάτω την γάμπα, ενώ κάθε τόσο μου σάλιωνε την άσπρη κάλτσα.
Αυτό κράτησε πέντε λεπτά περίπου, ύστερα ο άλλος με έβαλε να γονατίσω μπροστά του, εγώ πήρα το φοβερό καυλί του ανάπηρου και άρχισα να του το γλύφω με μεγάλο πάθος, είχα μάλιστα καυλώσει κιόλας με την ιδέα και μόνο ότι για πρώτη φορά θα με ξέσκιζε ένας ανάπηρος και θα μπορούσα να προσφέρω χαρά σ' αυτό το μισό αντρικό κορμί.

Έπαιζα με το πουτσοκέφαλο του και τον άκουγα να μουγκρίζει σαν ταύρος, ενώ ο αδερφός του μου έσπρωχνε το κεφάλι μέχρι ην ρίζα του μεγάλου, χοντρού, γεμάτο φλέβες καυλιού του ανάπηρου αδερφού του. Λίγα λεπτά αργότερα με έβαλε να κάτσω πάνω στο καυλί του ανάπηρου, ανοίγοντας μου τα κωλομέρια, μόλις μπήκε λίγο μέσα μου, ήρθε εκείνος πίσω από το καρότσι του ανάπηρου, με έπιασε από τις μασχάλες και άρχισε να με κουνάει πάνω κάτω στο καυλί του ανάπηρου αδερφού του, ενώ εγώ είχα βρει την ευκαιρία να μπουκώσω το στόμα μου με το καυλί του που στεκόταν σαν κοντάρι σημαίας μπροστά μου.

Το καυλί του ανάπηρου ήταν το κάτι άλλο μέσα στον πεινασμένο κώλο μου και οι χοντρές φλέβες μου ερέθιζαν τα τοιχώματα της ξεσκισμένης πούστικιας τρύπας μου, ενώ ο ανάπηρος βύζαινε τις καυλωμένες ρόγες μου με τα καυτά χείλια του, εγώ ρουφούσα τον πούτσο του αδερφού του με πάθος. Με γαμούσαν άγρια, με πάθος, ο πούτσος είχε αρχίσει να στάζει από την καύλα πάνω στο στήθος του ανάπηρου. Δέκα λεπτά αργότερα άρχισε να μουγκρίζει, ο άλλος έβγαλε από το στόμα μου το καυτό καυλί του, με έβαλε να γονατίσω μπροστά στον ανάπηρο, πήρα στο στόμα μου το καυλί του ανάπηρου που ήταν καυτό από τα ίδια μου τα άντερα, και άρχισα να ρουφάω με τα χείλια μου την διασταλμένη τρύπα του πουτσοκέφαλου που σε λίγο θα μου έδινε καυτό χύση στο στόμα, ενώ ο αδερφός του είχε πάρει θέση πίσω μου και μου ξέσκιζε την ανοιχτή τρύπα μου λέγοντας μου.

«Είσαι πολύ καλύτερος από ότι γράφεις στις ιστορίες σου, είσαι μεγάλος πούστης, πολύ πουτάνα, έτσι, αυτό είναι, ωραία δεν είναι που σε ξεσκίζουμε τα αδέρφια, ε, ανωμαλάρα;».

Με ξεκώλιαζε δυνατά, έχυνα συνέχεια, ενώ εκείνη την ώρα το στόμα μου γέμισε από μια απίστευτη ποσότητα καυτών σπερμάτων που τα πρώτα πετάχτηκαν στα μαλλιά μου με απίστευτη δύναμη, μπούκωσα το πουτσοκέφαλο του ανάπηρου στο στόμα μου και άρχισα να βυζαίνω καυτό σπέρμα, όταν ένοιωσα τον άλλον να βγαίνει από το ξεσκισμένο άντερο μου και να έρχεται με σφιχτά κρατημένο πουτσοκέφαλο του στο στόμα μου, τα πρώτα προσπερματικά υγρά (που είναι και τα καλύτερα μιας και μπορεί κανείς να τα καταπιεί άνετα μιας και είναι αραιά), άρχισαν να πέφτουν στην γαμημένη μούρη μου, στα μάτια μου, στα χείλια μου, και μετά καυτά, καυτά μέσα στο διψασμένο στόμα μου. Τα δύο αδέρφια έχυναν απίστευτες ποσότητες σπέρματος, κατάπινα λες και μου άδειαζαν ολόκληρο κουτί με κρέμα γάλακτος στο στόμα μου, μόνο που αυτή η κρέμα γάλακτος είχε την υπέροχη γεύση του αντρικού σπέρματος. 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!