Είναι η πρώτη φορά που γράφω μια ιστορία γιατί και στην ουσία είναι αυτή που πάντα ονειρευόμουνα να πραγματοποιήσω. Ας χρησιμοποιήσω δυο ονόματα για τα πρόσωπα της ιστορίας μου που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες.

Εγώ (Πέτρος 27) και ο Γιώργος (περίπου 20 ετών). Εγώ είμαι από περιοχή Ηλείας και ο Γιώργος από Αθήνα. Γνωριστήκαμε μέσα από τις αγγελίες σου (1000 ευχαριστώ). Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Εγώ από όταν κατάλαβα τον εαυτό μου τι τελικά ζητάει κατάλαβα ότι μου αρέσουν τα αγόρια μικρής ηλικίας έως περίπου 21-22 ετών. Χωρίς πολλές τρίχες στο σώμα η καθόλου.

Κατά καιρούς είχα διάφορες σεξουαλικές περιπτύξεις με νεαρούς και μεγαλύτερους από εμένα (είμαι 27 αρρενωπός και αρκετές τρίχες) αλλά αυτό που πραγματικά ήθελα δεν το είχα βρει πουθενά. Και αυτό που ήθελα δεν ήταν να βρω κάποιον να πούμε ένα γεια, ήρθα να πηδηχτούμε και να φύγουμε. Ήθελα να κάνουμε ΕΡΩΤΑ με όλη τη σημασία της λέξης και αυτό μπορεί να το καταλάβει μόνο όποιος έχει πραγματικά ερωτευτεί όπως εγώ το Γιώργο. Τον ερωτεύτηκα από τη φωνή του όσο τρελό και αν ακούγεται.

Μιλάγαμε για περίπου 3 -4 μήνες από το τηλέφωνο χωρίς να γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Καταλάβαινα ότι λόγω της ηλικίας του, ήταν και η πρώτη του φορά, κάπου φοβόταν και ήταν πολύ λογικό. Δεν θέλω και ούτε πρόκειται να αναφερθώ αναλυτικά τι κάναμε και πως το κάναμε γιατί είναι κάτι το οποίο θέλω να μείνει μεταξύ μας. Η λέξη ΕΡΩΤΑΣ όπως είπα και πριν τα λέει ΟΛΑ.

Βρεθήκαμε κάπου στην Ομόνοια και πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο που είχα εγώ κλείσει δωμάτιο. ήταν όπως τον ονειρευόμουνα. Με μια λέξη ΤΕΛΕΙΟΣ σε όλα του. Μείναμε μαζί για περίπου 3 ώρες και συνεχώς νόμιζα ότι αυτό που ζω είναι ένα Όνειρο. Αυτά τα υπέροχα μάτια του τα βλέπω συνεχώς μπροστά μου και αυτό το βελούδινο νεανικό άτριχο κορμί νομίζω ότι το αγγίζω κάθε στιγμή και λεπτό. Ήταν αυτό που τόσα χρόνια ονειρευόμουνα και δεν ήξερα τελικά αν θα τα καταφέρω να το ζήσω. Έγινε τελικά ο πλέον ανεξίτηλος έρωτας της ζωής μου και θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναβρεθώ πάλι μαζί του.

Τον ευχαριστώ για όσα μου πρόσφερε και θα είμαι δίπλα του για οτιδήποτε με χρειαστεί. Τέλος τα λέω όλα αυτά γιατί πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποιο άλλο αγόρι που θα τα καταφέρει να μου κλέψει τη καρδιά μου από το Γιώργο. Μπορεί μαζί του να μη ξαναγίνει τίποτα αλλά αν δε βρεθεί κάτι τουλάχιστον ίδιο με αυτό αν οχι καλύτερο δε νομίζω να ξανακάνω κάτι με άλλο αγόρι.

Σχόλια  

#1 EXokaules 10-11-2013 10:22
:D MALAKIES
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!