Με τον αρρενωπό γυμναστή Διαβάζω καιρό τις ιστορίες που δημοσιεύονται στο gayworld.gr και τις βρίσκω εξαιρετικές. Θέλω να διηγηθώ κι εγώ με τη σειρά μου, τη δική μου ιστορία. Συνέβη πριν από ένα χρόνο και είναι κάπως περίεργη, εγώ όμως από τότε ανακάλυψα έναν ολοκαίνουριο κόσμο.

Πριν από 14 μήνες μετακόμισα για επαγγελματικούς λόγους από τη Θεσσαλονίκη σε μια επαρχιακή πόλη της βόρειας Ελλάδας. Έως τότε δεν είχα ποτέ καμία σχέση με άνδρες, και για να σου πω την αλήθεια δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κάτι τέτοιο. Είχα πολλές σχέσεις με γυναίκες και παρά το γεγονός ότι είχα φτάσει τα 30 δεν σκεφτόμουν ακόμη να παντρευτώ. Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Τους πρώτους δυο μήνες της διαμονής μου στην επαρχιακή πόλη ψαχνόμουν. Ήθελα να γνωρίσω μια κοπέλα, αλλά δεν έπεφτε μπροστά μου καμιά της προκοπής. Γράφτηκα λοιπόν σε ένα γυμναστήριο με την εντύπωση ότι είναι ένας πρώτης τάξεως χώρος για να γνωρίσεις κοριτσάκια.

Ένας από τους γυμναστές εκεί, πολύ αρρενωπός, πολύ ανδροπρεπής, χωρίς να δίνει καμία αίσθηση ότι πηγαίνει με άνδρες, ανέλαβε να με καθοδηγήσει και να παρακολουθήσει τις ασκήσεις μου. Στην αρχή ήταν μαζεμένος και αυστηρός. Σιγά σιγά όμως άρχισε να με αγγίζει. Λίγο στα πόδια, τάχα μου, για να με βοηθήσει να κάνω τις ασκήσεις, λίγο στα χέρια, για να με βοηθήσει με τα βάρη.

Όσο περνούσαν οι μέρες, φρόντιζε να αγγίζει ολοένα και περισσότερα μέρη του σώματός μου. Δεν είχε πάει το μυαλό μου, αλλά κάτι μέσα μου ικανοποιούνταν από αυτή την αίσθηση.

Ένα βράδυ, που ετοιμαζόμουν να φύγω τον συνάντησα στην έξοδο. Με ρώτησε εάν μπορούσα να τον πάρω στο αυτοκίνητο για να τον πετάξω μέχρι το σπίτι του, αφού το αυτοκίνητό του ήταν στο συνεργείο. Προθυμοποιήθηκα να το κάνω. Στη διαδρομή συζητούσαμε περί ανέμων και υδάτων. Όταν φτάσαμε επέμενε να με κεράσει ένα ποτό στο σπίτι του. Επειδή ήταν Παρασκευή βράδυ εγώ είπα να μην του χαλάσω το χατίρι, άλλωστε δεν είχα και κάτι άλλο να κάνω, δεν είχα και δουλειά την επόμενη μέρα.

Ανεβήκαμε. Έβαλε από ένα ουίσκι και στους δυο μας και κάτσαμε στον μεγάλο καναπέ του. Ήμασταν δίπλα δίπλα ο ένας στον άλλον και συνεχίζαμε να συζητάμε για διάφορα άσχετα. "Θέλεις να βάλω καμιά ταινία στο dvd;" με ρώτησε. "Έχεις τίποτα καλό;" τον ρώτησα. "Κοίτα, αν θες έχω και μερικές τσοντούλες. Θα μπορούσαμε να δούμε", μου είπε. Εγώ είπα οκ και εκείνος διάλεξε την ταινία. Ήταν μια ταινία με τρίο. Δύο άντρες και μια γυναίκα. Κάποια στιγμή οι άνδρες άρχισαν να φιλιούνται και να χαϊδεύονται. Ομολογώ ότι άναψα.

"Σε χαλάει;" με ρώτησε σχεδόν φοβισμένος. "Όχι ρε, τι να με χαλάει;" του απάντησα. Ήρθε πιο κοντά μου. Άπλωσε τα χέρια του προς τα πάνω και κατέβασε το ένα μαλακά στον ώμο μου. Ένιωσα ηλεκτροσόκ, τέτοιο που ποτέ δεν είχα νιώσει. Τότε είχα καταλάβει. 'Άρχισε να με χαϊδεύει μαλακά πίσω από το λαιμό κι εγώ δεν αντιστεκόμουν, παρά το γεγονός ότι είχα ελαφρώς τρομάξει.

"Κοίτα, δεν γαμιέμαι", τόλμησα να του πω. "Και ποιος σου είπε για γαμήσι;", μου λέει εκείνος. "Μα με χαϊδεύεις, δεν είμαι πούστης", το είπα για να λάβω την αφοπλιστική απάντηση, "ναι, αλλά βλέπω ότι σου αρέσει".

Δεν ήξερα τι να πω. Εκείνος προχώρησε περισσότερο. Έτσι όπως ήμασταν με τις φόρμες, έβαλε το χέρι του στον πούτσο μου, ο οποίος είχε ήδη γίνει σκληρός. Άρχισε να τον τρίβει μαλακά. "Σου αρέσει κι αυτό;", με ρώτησε. Εγώ είχα ανάψει από την καύλα, είχα και καιρός να πάω με γυναίκα, κούνησα καταφατικά το κεφάλι, ενώ έβλεπα στην τηλεόραση τους δυο τύπους να έχουν εγκαταλείψει τη γκόμενα και να "παίζουν" μεταξύ τους.

"Ούτε κι εγώ γουστάρω να γαμιέμαι, αλλά πιστεύω ότι η σαρκική επαφή μεταξύ των αντρικών κορμιών είναι ότι πιο καυλωτικό υπάρχει", μου είπε, ενώ είχε φτάσει το στόμα του δίπλα στο αφτί μου. Πριν προλάβω να αντιδράσω είχε αρχίσει ήδη να με φιλά ηδονικά, μαλακά, αλλά με πάθος στο αφτί και στο λαιμό.

"Δηλαδή? Τι εννοείς;" κατάφερα να ρωτήσω.

"Δεν έχεις ακούσει ποτέ για το frottage;" με ρώτησε. "Όχι" του απάντησα
μονολεκτικά.

"Φαντάσου το. Δύο άντρες, με λίγα ρούχα ή εντελώς γυμνοί, ο ένας πάνω στον άλλο με τους πούτσους ο ένας να τρίβεται δίπλα στον άλλον. Κι εκείνοι να αγκαλιάζονται σφικτά, να φιλιούνται με πάθος, να χαϊδεύονται παντού, να νιώθουν ο ένας το κορμί του άλλου", μου περιέγραψε, ενώ ήδη είχε ξεκουμπώσει το ζακετάκι της φόρμα και χάιδευε τις ρόγες μου απαλά.

Η εικόνα που δημιουργήθηκε στο μυαλό μου εκείνη τη στιγμή και στην κατάσταση που ήμουν, με άναψε ακόμη περισσότερο. Ασυναίσθητα τον αγκάλιασα και τον φίλησα κι εγώ στο λαιμό, ενώ εκείνος μου έβγαλε το φανελάκι. Τον ξέντυσα κι εγώ από τη μέση και πάνω, πετάξαμε τα παπούτσια σε μια γωνιά και ξαπλώσαμε στον καναπέ. Εκείνος από κάτω κι εγώ από πάνω, face to face. Ο πούτσος μου έφτασε στο ύψος του πούτσου του και το στέρνο μου έπεσε απαλά στο δικό του.
"Τρίψου επάνω μου τώρα", μου είπε και έφερε τα στόματά μας το ένα δίπλα στο άλλο.

Φιληθήκαμε με πάθος, ενώ εγώ έτριβα τον πούτσο μου δίπλα στον δικό του. Έτσι με τα γκρι υφασμάτινα παντελόνια της φόρμας που φορούσαμε.

Ένιωσα απίστευτη καύλα. Λίγο το ύφασμα, λίγο το γεγονός ότι ένιωθα το δικό μου πούτσο να σπαράζει δίπλα στον δικό του με συνεπήρε το σκηνικό.

"Θέλω να τριφτούμε φορώντας μόνον τα σλιπάκια μας", μου είπε. Αυτό κάναμε. Βγάλαμε γρήγορα γρήγορα τα παντελόνια και μείναμε με τα σλιπ. Εκείνος φορούσε ένα μαύρο κι εγώ ένα μπλε. Οι πούτσοι μας σχεδόν είχαν βγει έξω.

Αυτή τη φορά εγώ ήμουν κάτω κι εκείνος πάνω. Έβαλε το ένα του πόδι στα αρχίδια μου, με αποτέλεσμα να βρεθεί και το ένα δικό μου στα δικά του, μου χάιδευε τις ρόγες, εγώ την πλάτη και φιλιόμασταν. Απίστευτο πάθος.

Ποτέ δεν περίμενα ότι ένα παιχνίδι, που μοιάζει με ερωτική μάχη, με ερωτικό wrestling, κάτι τέτοιο τέλος πάντων, θα μπορούσε να προκαλέσει τόνους ηδονής μεταξύ δύο αντρών. Τα πόδια του μπλέκονταν στα δικά μου, έβαζε όλη του τη δύναμη κι εγώ τη δική μου. Κάναμε ένα πρωτόγνωρο για μένα σεξ που όμοιό του δεν είχα ξαναζήσει.

Με τον αρρενωπό γυμναστή Βγάλαμε τα σλιπ και μετακινηθήκαμε στο κρεβάτι του. Ήταν και οι δυο πολύ καυλωμένοι. Αγκαλιαστήκαμε ο ένας δίπλα στον άλλον, κανένας πάνω και κάτω, μόνο face to face. Μπλέξαμε τα πόδια μας και τριβόμασταν. Ένιωθα τον ιδρώτα του στο κορμί μου και γούσταρα τρελά που με έσφιγγε στην αγκαλιά του την ώρα που φιλιόμασταν. Είχε περάσει μια ώρα και δεν είχαμε χύσει.

"Θέλω να χύσω επάνω σου", μου λέει. Δεν του αρνήθηκα. Ανάσκελα εγώ, εκείνος από πάνω μου. Τα σώματά μας έγιναν ένα και άρχισε να τρίβεται σαν τρελός. Όταν τον είδα να χύνει δεν άντεξα από την καύλα. Έχυσα σχεδόν ταυτόχρονα. Γίναμε χάλια βέβαια και τρέξαμε στο μπάνιο.

Όταν τελειώσαμε καθίσαμε και πάλι στον καναπέ, ολόγυμνοι, και ανάψαμε
τσιγάρο. "Ρε φίλε δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έγινε", του είπα. "Σου άρεσε;" μου είπε, "αυτό έχει σημασία". Φυσικά και μου είχε αρέσει.

Από τότε βρεθήκαμε πολλά βράδια μετά το γυμναστήριο. Πηδιόμασταν χωρίς να γαμάει ο ένας τον άλλον. Το γουστάραμε πολύ και το κάναμε δυο και τρεις φορές σε κάθε μας συνάντηση.

Σχόλια  

#8 Brandy 17-04-2018 06:12
I enjoy what you guys are up too. This sort of clever work and reporting!
Keep up the wonderful works guys I've included you guys to my personal blogroll.Also visit my web site ... adult dolls: https://www.adultoysex.com/
Παράθεση
#7 Silis 09-01-2018 21:55
Geia
Παράθεση
#6 NickMe 06-01-2018 13:54
Παραθέτοντας vaggos:
Παραθέτοντας Αλέξης Κάρα:
:P Ποιός θα γούσταρε να το κάναμε ακριβώς έτσι?
https://www.facebook.com/profile.php?id=100014801316758

εγω γουσταρω.....

Κι εγώ γουστάρω φίλε.. Πώς θα γινει;
Παράθεση
#5 Joseph 15-05-2017 22:50
I'm very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the
accidental misinformation that is at the other blogs.
Appreciate your sharing this best doc.

Here is my blog post :: weight fast (India: http://verniecaulkins.soup.io/post/594670430/Do-Hammer-Toe-Splints-Work)
Παράθεση
#4 vaggos 14-03-2017 09:35
Παραθέτοντας Αλέξης Κάρα:
:P Ποιός θα γούσταρε να το κάναμε ακριβώς έτσι?
https://www.facebook.com/profile.php?id=100014801316758

εγω γουσταρω.....
Παράθεση
#3 Αλέξης Κάρα 20-02-2017 10:58
:P Ποιός θα γούσταρε να το κάναμε ακριβώς έτσι?
https://www.facebook.com/profile.php?id=100014801316758
Παράθεση
#2 τινα strt 08-01-2016 22:37
Βρηκα την ιστορια τελεια γτ εγινε με καλωσυνη κ πολιτισμο. Ειμαι γυναικα στρτ αλλα αυτο δν εχει να λεει. Η τρυφεροτητα ειναι θεμα ανθρωπου οχι φυλου. Κ ως πασιγνωστο το αντρικο δεσιμο ειναι πιο δυνατο.
Παράθεση
#1 δυο ερωτήσεις 18-09-2013 19:39
Εσυ εισουνα γυμνασμενος;Τώρ α πως βρίσκεις κάτι παρόμοιο;
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Νέες Ερωτικές Ιστορίες

Πολυδιαβασμένες Ιστορίες

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!