Ανακοίνωση: Οι Οικογένειες Ουράνιο Τόξο για το Athens Pride"Δεν συμμετέχουμε με περίπτερο αλλά κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στην παρέλαση επειδή την θεωρούμε τη βασική ετήσια εκδήλωση ορατότητας. Η παρέλαση, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες φεστιβαλικού τύπου εκδηλώσεις (περίπτερα και συναυλία - πάρτυ), ανήκει σε όλη την κοινότητα και όχι μόνο στο Athens Pride. επειδή την συνδιαμορφώνει όλος ο κόσμος που συμμετέχει σ' αυτήν."

Προς το Athens Pride

Το ΔΣ των Οικογενειών Ουράνιο Τόξο, στη συνεδρίασή του της 13/2/2015 αποφάσισε ομόφωνα ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην επόμενη διοργάνωση του Athens pride (13 Ιουνίου 2015) καθώς και σε οποιαδήποτε επόμενη μέχρι να λυθούν τα θέματα που έχουν προκύψει εις βάρος του ΣΥΔ και του Queertrans και αποφασίσουν οι δύο αυτές οργανώσεις να συμμετάσχουν ξανά σε αυτό.

Επανεξετάσαμε την απόφαση αυτή σε συνέχεια των συζητήσεων που έγιναν στο Δίκτυο LGBTQI οργανώσεων και τις προσπάθειες για την επίλυση της σύγκρουσης, στη συνεδρίαση του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε στις 12/5/2015 και αποφασίσαμε:

"Δεν συμμετέχουμε με περίπτερο αλλά κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στην παρέλαση επειδή την θεωρούμε τη βασική ετήσια εκδήλωση ορατότητας. Η παρέλαση, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες φεστιβαλικού τύπου εκδηλώσεις (περίπτερα και συναυλία - πάρτυ), ανήκει σε όλη την κοινότητα και όχι μόνο στο Athens Pride. επειδή την συνδιαμορφώνει όλος ο κόσμος που συμμετέχει σ' αυτήν."

Λυπούμαστε για τις εξελίξεις και όλες/οι καταλαβαίνουμε ότι η εικόνα μιας διασπασμένης κοινότητας κάνει τους εχθρούς μας να χαίρονται και τους φίλους μας να λυπούνται.

Αντιθέσεις, διαφωνίες ακόμα και συγκρούσεις πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Μπορούμε ν' ακούσουμε και πολύ περισσότερο να δημιουργήσουμε το χώρο ώστε να εκφράζονται ελεύθερα και να ενδυναμώνονται μέσα από τις κοινές μας δράσεις τα λιγότερο προνομιούχα, δηλαδή όλα τα άτομα και ομάδες της κοινότητάς μας; Για μας αυτό είναι το στοίχημα.

 

Αθήνα 2 Ιουνίου 2015

Το ΔΣ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!