Σ.Α.Τ.Τ.Ε
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ - TRANSSEXUAL ΕΛΛΑΔΟΣ
Ζ. ΜΩΡΕΑΣ 17 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 11741

ΑΘΗΝΑ 12-11-2003

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ


ΠΡΟΣ : ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ


Το Σ.Α.Τ.Τ.Ε. διαμαρτύρεται έντονα για την κατάπτυστη, μεσαιωνική, φασιστική, ρατσιστική και υποκριτική απόφαση του ΕΣΡ.Την προηγούμενη εβδομάδα η Κυβέρνηση παρουσίασε νομοσχέδια για την προστασία των ανθρώπων με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Την ίδια λοιπόν στιγμή ένας ανεξάρτητος φορέας, το ΕΣΡ, το οποίο οφείλει να προστατεύει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, αναφέρεται στους ομοφυλόφιλους ως ιδιόρρυθμους, και σε ένα φιλί μεταξύ ανδρών, μια πράξη ΑΓΑΠΗΣ, ως μη παραγωγική διαδικασία της ανθρώπινης ζωής!!!

Όταν η τηλεόραση προβάλλει τους Ομοφυλόφιλους και τους Transsexual ως καρικατούρες, όταν εκπομπές και δημοσιογράφοι διασύρουν και ποδοπατούν την αξιοπρέπεια συνανθρώπων τους λόγο της σεξουαλικής τους προτίμησης αποκαλώντας μας άρρωστους/ες και ανώμαλους/ες, το ΕΣΡ σωπαίνει, κωφεύει, εθελοτυφλεί...

Το Σ.Α.Τ.Τ.Ε. θα ενημερώσει άμεσα τις διεθνείς οργανώσεις για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα καθώς και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο γι αυτή την απόφαση που κανέναν Πρόεδρο Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης δεν κάνει υπερήφανο.

Το Σ.Α.Τ.Τ.Ε. με τα μέλη του καθώς και οι λοιπές Ελληνικές Ομοφυλοφιλικές οργανώσεις και όχι μόνο, αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2003 και ώρα 20.30 μ.μ. στα γραφεία του ΕΣΡ, Αμερικής 5 Αθήνα(στο Σύνταγμα). (((Στη διαμαρτυρία μας αυτή προσκαλούμε κάθε άνθρωπο, μόνο του ή μαζί με τον /την αγαπημένο/η του για να φιληθούμε όλοι και όλες μαζί μη παραγωγικά.))) Καλούμε να έρθει μαζί μας κάθε σκεπτόμενος πολίτης, που νιώθει ότι θίγονται στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΟΛΑ ΡΕΒΕΝΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΥ


Κοινοποίηση:
Πρόεδρο Της Βουλής Των Ελλήνων,
Κοινοβουλευτικά Κόμματα,
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο , Μ.Μ.Ε. Διεθνής Αμνηστία,
Διεθνής Ανθρωπιστικές Οργανώσεις,
Ελληνικές και Διεθνής Gay & Lesbian Οργανώσεις.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!