Οροι χρήσης chatroom

Το κανάλι του #Gayhellas διέπεται από κάποιους κανόνες για την σωστή κι ομαλή λειτουργία του. Κάθε χρηστής που μπαίνει είναι υποχρεωμένος να τους ακολουθεί καθώς δεν είναι υποχρεωμένος να μπει αλλά το κάνει από επιλογή. Σε περιπτώσεις παράνομων και αξιόποινων πράξεων το κανάλι δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη, εφόσον δεν μπορεί να ελέγξει το ποιόν ή την αλήθεια των λεγομένων των ατόμων που κάνουν χρήση του χώρου του.

Είστε απολύτως υπεύθυνοι για την συλλογή απο τρίτους προσωπικών σας στοιχείων που έχουν στην κατοχή τους μετά απο την συνομιλία σας μαζί τους.
Για την ασφαλή πλοήγηση σας σας γνωρίζουμε πως το GayHellas Chat είναι το chat που έχει link στους χώρους των sites www.GayHellas.gr  www.gayworld.gr www.GayBookSTAR.com Οποιαδήποτε άλλη παροχή υπηρεσίων chat με το όνομα GayHellas Chat δεν φέρει την έγκριση μας και είναι πλάνη.
1. Το κανάλι είναι για άτομα άνω των 18 ετών. Η είσοδος και παραμονή στο κανάλι γίνετε με αποκλειστική ευθύνη του χρηστή ο οποιός με την είσοδο του στο κανάλι αυτομάτως σημαίνει πως αποδέχεται τους όρους χρήσης του και πληρεί τις νόμιμες προυποθέσεις για την χρήση της υπηρεσίας.Κάθε άτομο το οποίο θα πέσει στην αντίληψη των διαχειριστών, ότι είναι ανήλικο θα απομακρυνθεί άμεσα από το κανάλι. Το ίδιο θα συμβεί και σε άτομα που ψάχνουν ανήλικους.
2. Οποιαδήποτε μορφή οικονομικής συναλλαγής στο κανάλι είναι μη επιτρεπτή και τιμωρείται άμεσα με απομάκρυνση από αυτό για την προστασία των υπόλοιπων χρηστών. Εκτός αν έχει δοθεί άδεια από την διαχείριση του καναλιού για διαφημιστική αγγελία που περιέχει τοποθέτηση προιόντος ή υπηρεσίας για την όποια είναι ενήμεροι οι διαχειριστές του καναλιού
3. Δεν επιτρέπεται η διαφήμιση δηλαδή άλλων καναλιών ή ιστοσελίδας πέραν των όσων έχουν σχέση με το δίκτυο ή τα κανάλια του. (Εξαίρεση αποτελούν τα fb profiles, ή προσωπικά profiles χρηστών (εφόσον η διαχείριση κρίνει πως πρόκειτε για ασφαλές ιστότοπο), και τα youtube links. Οι χρηστές του καναλιού καλό θα ήταν να μην μπαίνουν όπου τους προτείνει κάποιος διότι συχνά πέφτουνε θύματα εξαπάτησης κι ακόμα πιο συχνά η ιστοσελίδα που σας προτάθηκε περιέχει κάποιο ιό που προσβάλει τον υπολογιστή σας. Η εμφάνιση μιας ιστοσελίδας στο κανάλι για διαφημιστικούς λόγους μπορεί να γίνει μόνο αν έχει δοθεί άδεια από την διαχείριση και μόνο τότε θεωρείται ασφαλής.
4. Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο κανάλι με 2 και παραπάνω ψευδώνυμα από την ίδια ip εκτός αν αυτή ανήκει σε κάποιο από τα ασύρματα δίκτυα (Cosmote, Vodafone, Wind) ή προέρχονται από Internet Cafe. Δηλαδή επιτρέπονται μόνο δύο ψευδώνυμα από την ίδια ip ή υπολογιστή.
5. Για ενοχλητικές prive συζητήσεις η λύση είναι η εντολή ignore. Μην ζητάτε απο τους διαχειριστές να διώξουνε κάποιον απο το κανάλι επειδή σας μιλάει άσχημα. Μπορείτε όμως να τους το αναφέρετε για να το έχουνε υπόψην τους ! !
Για να κάνουμε κάποιον ignore πληκτρολογούμε: /ignore [user]. Παράδειγμα , αν θέλουμε να κάνουμε ignore τον χρήστη Real_btm πληκτρολογούμε: /ignore Real_btm και κλείνουμε την prive συνομιλία μαζί του. Όσο έχουμε ανοιχτή την prive συνομιλία, δεν πιάνει η εντολή ignore.
6. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε υβριστική γλώσσα προς άλλους χρηστές του καναλιού ιδιαίτερα στο κεντρικό παράθυρο ομιλίας του καναλιού (main). Το κανάλι χρησιμοποιεί αυτοματοποιημένες μεθόδους απομάκρυνσης χρηστών για ύβρεις εντός του καναλιού, οπότε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην γλώσσα γραφής που χρησιμοποιείτε εντός αυτού.
7. Οποιαδήποτε αναφορά, είτε ως αναζήτηση είτε σε nick, σε αιμομικτικές τάσεις,σε ότι έχει σχέση με ναρκωτικές ουσίες,σε family sex,σε αναζήτησεις ή που έχουν να κάνουν με κοπρολαγνεία,σε αναζήτηση ανηλίκων ή προσφορά ανηλίκων για σέξ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
8. Απαγορεύεται η αναφορά τηλεφωνικών αριθμών στην κεντρική σελίδα του καναλιού.
9. Η διαρκής επανάληψη στο κανάλι απαγορεύεται και τιμωρείται με απομάκρυνση από αυτό, όταν ο χρήστης γίνει ιδιαίτερα κουραστικός. Γράφουμε την αγγελία μας σε μία σειρά και την ρίχνουμε σταδιακά χωρίς να κουράζει. Τα κεφαλαία γράμματα (caps lock) ΔΕΝ είναι η σωστή μορφή κειμένου.
10.Την λειτουργία του καναλιού την ελέγχουν οι διαχειριστές του και μόνο αυτοί είναι υπεύθυνοι για την τήρηση όλων των παραπάνω.Οι διαχειριστές έχουν την διακριτική ευχαίρεια να απομακρύνουν κάποιον απο το κανάλι αν θεωρήσουν πως αυτό που ποστάρει ή ζητάει αποτελεί πράξη που δεν εγκρίνει το policy του καναλιού. Οπότε απαγορεύεται από τον οποιοδήποτε άλλον να κάνει παρατηρήσεις και υποδείξεις σχετικά με το κανάλι.
11. Αν έχετε κάποια απορία για την λειτουργία του καναλιού ή χρειασθείτε κάποια βοήθεια που αφορά το κανάλι μπορείτε να επισκεφτείτε το #Gayhellasops και οι διαχειριστές που βρίσκονται εκεί την στιγμή εκείνη είναι υποχρεωμένοι να σας βοηθήσουν. Αν για κάποιο λόγο δεν βρίσκετε κάποιος online κάντε την ερώτηση και θα σας απαντηθεί το συντομότερο. Είτε μπείτε ρωτήσετε και σας απαντηθεί είτε σας απαντήσουν αργότερα πρέπει να βγείτε από το #Gayhellasops, διότι δεν είναι Chat Room αλλά μόνο για θέματα βοηθείας γύρω από το #Gayhellas. Αν δεν αποχωρήσετε τότε θα αναγκαστούμε να σας διώξουμε εμείς
12. Αν για κάποιο λόγο έχετε παράπονο από κάποιον διαχειριστή ή χρηστή του καναλιού μπορείτε να μπείτε είτε στο #Gayhellasops να μας το γνωστοποιήσετε ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Το θέμα θα συζητηθεί για να βρεθεί η λύση του. Υπεύθυνοι και πάλι είναι οι διαχειριστές για να πάρουν το οποιοδήποτε μέτρο κι όχι εσείς.

Χρήσιμες πληροφορίες
Τα ban του καναλιού είναι μισάωρα.
Αν απομακρυνθείτε δηλαδή από το κανάλι με kick/ban τότε έχετε δικαίωμα εισόδου μετά από μισή ώρα.
Επίσημο κανάλι βοήθειας για το #GayHellas είναι το #GayHellasOps
Αν θέλετε ν’ αλλάξετε nickname, πληκτρολογείτε /nick [new_nick].
Για να κάνετε Register ένα nick, παίρνετε το nick που θέλετε και πληκτρολογείτε /ns register [password] [e-mail], έπειτα κοιτάτε το e-mail σας κι ακολουθείτε τις οδηγίες που σας δίνονται.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Το είναι μόνο ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορούν οι άνθρωποι να έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν πράγματα που συνήθως δεν θα έλεγαν σε μια κατ’ ιδιαν συζήτηση, Μερικά άτομα την βρίσκουν κάνοντας ότι είναι κάποιος ή κάτι που δεν είναι. Άλλοι επιλέγουν να πουν τα ψέματα της ζωής τους. Είναι τελείως εύκαμπτο μέσο. Γι’ αυτό να προσέχετε τι λέτε σε κάποιον που δεν ξέρετε ποίος είναι.να μην δίνετε αμέσως στοιχεία που αποκαλύπτουν προσωπικά σας δεδομένα ( τηλέφωνα,διεύθυνση σπιτιού κλπ)

Φροντίστε να διασφάλιζετε όσο το δυνατόν το να υπάρχουν ασφαλείς συνθήκες στο πρώτο ραντεβού σας με ένα άγνωστο

Υπάρχουν επίσης και άτομα που είναι ειλικρινείς, καλόκαρδοι και όσο σπάνιο και ας φαίνεται, έχουν καλές προθέσεις πίσω από τα χαμόγελά τους.
Μην ξεχνάτε ότι ένα chatroom δεν είναι ο πραγματικός κόσμος. Ίσως είναι όσο πραγματικό το κάνετε, αλλά όταν σβήσετε τον υπολογιστή ,θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τον πραγματικό κόσμο.