2 Έφηβοι στους 20 / Εκθέσεις Γκέι και Λεσβιών Νέων2 Έφηβοι στους 20 / Εκθέσεις Γκέι και Λεσβιών Νέων
Επιμέλεια: Αν Ερόν
Εκδόσεις «ΓΟΡΓΩ»

Ένα βιβλίο συγκλονιστικό, αποκαλυπτικό, βαθιά ανθρώπινο. Ένα βιβλίο μαρτυρία εφήβων της Αμερικής για την ομοφυλοφιλία τους, την αποδοχή ή την απόρριψη που αντιμετώπισαν, την ομοφυλοφοβία, ακόμα και την ακραία βία.
Στο βιβλίο αυτό μιλούν και γράφουν οι ίδιοι οι ομοφυλόφιλοι νέοι, οι ίδιες οι λεσβίες νέες. Με ζωντάνια, αμεσότητα, ειλικρίνεια, με ποικίλα και διαφορετικά για το κάθε άτομο συναισθήματα περιγράφουν την ομοερωτική συνειδητοποίησή τους, τη ζωή τους ως ομοφυλόφιλων και λεσβιών και την αντιμετώπιση που είχαν κυρίως από το άμεσο περιβάλλον τους, από τις οικογένειές τους.
Οι ιστορίες ποικίλουν από άτομο σε άτομο. Ποικίλουν και όσον αφορά τη συνειδητοποίηση της ομοφυλοφιλίας αλλά και όσον αφορά τα βιώματά τους ως ομοφυλόφιλων και λεσβιών. Επίσης, οι ιστορίες ποικίλουν από άτομο σε άτομο και όσον αφορά την αντιμετώπιση από το περιβάλλον τους.
Σε κάποιες από αυτές τις ιστορίες βλέπουμε την άμεση αποδοχή από τα άτομα της ομοφυλοφιλίας τους και σε άλλες βλέπουμε την δυσκολία που αντιμετώπισαν. Επίσης, κάποιοι νέοι και κάποιες νέες έγιναν απόλυτα δεκτές από το περιβάλλον τους και κάποιοι άλλοι δέχθηκαν την απόρριψη, την αποστροφή και την ακραία βία ακόμα.
Πάντως, όλες οι ιστορίες έχουν το ενδιαφέρον τους και σε όλες, τα νεαρά άτομα που περιγράφουν, εξιστορούν βιώματα και συναισθήματα με μεγάλη ζωντάνια, ειλικρίνεια, άμεσα και πηγαία.
Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό δοκιμάζεις διάφορα συναισθήματα. Κάθε ιστορία και μια έκπληξη και μια αποκάλυψη για την ψυχολογία του κάθε ατόμου, για την κατάσταση σε κάθε οικογένεια.

Για την βιβλιοπαρουσίαση,
Ρούλα Σκούταρη

Σχόλια  

#1 Darci 04-09-2018 18:04
Great article.

Also visit my site: bedroom (http://bedroomfurnituretp.com/: http://bedroomfurnituretp.com/sceptre-u550cv-umr-reviews-394.html)
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Έρευνα hiv

Επιτέλους Σύμφωνο Συμβίωσης. Αν βρείτε τον κατάλληλο/η θα τον παντρευόσασταν;

Ναι - 38.8%
Όχι - 21.6%
Δεν ξέρω - 10.8%
Είμαι κρυφή - 28.8%
Η ψηφοφορία για αυτή τη δημοσκόπηση έχει λήξει
Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας για να μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!
S-Cape club Γκάζι Γκέι Ερωτικές ιστορίες - gayhellas

...και στο Facebook!

 Hot Live webcam Gay chat!